NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | šperky | zaruka a servis | ovladače, drivers | kosmetika | led monitory | hračky |
Český manuál a návod

Digitální fotoaparát BENQ W1220 - 12MP,5xlens,2,7'' LCD, BLACK (9H.A0F01.8AE)

Český návod k použití Digitální fotoaparát BENQ W1220 - 12MP,5xlens,2,7'' LCD, BLACK (9H.A0F01.8AE) -
               

 

Návod k použití Digitální fotoaparát BENQ W1220 - 12MP,5xlens,2,7'' LCD, BLACK (9H.A0F01.8AE)

Český návod k použití Digitální fotoaparát BENQ W1220 - 12MP,5xlens,2,7'' LCD, BLACK (9H.A0F01.8AE) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Digitální fotoaparát BENQ W1220 - 12MP,5xlens,2,7'' LCD, BLACK (9H.A0F01.8AE) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Digitální fotoaparát BENQ W1220 - 12MP,5xlens,2,7'' LCD, BLACK (9H.A0F01.8AE), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce BENQ. Přečtěte si také diskuzi k Digitální fotoaparát BENQ W1220 - 12MP,5xlens,2,7'' LCD, BLACK (9H.A0F01.8AE).

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Digitální fotoaparát BENQ W1220 - 12MP,5xlens,2,7'' LCD, BLACK (9H.A0F01.8AE)
Český návod BENQ k použití výrobku Digitální fotoaparát BENQ W1220 - 12MP,5xlens,2,7'' LCD, BLACK (9H.A0F01.8AE) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku BENQ
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis BENQ
6) Značka: BENQ
7) EAN kód: 4718755020247
Návod k použití Digitální fotoaparát BENQ W1220 - 12MP,5xlens,2,7'' LCD, BLACK (9H.A0F01.8AE)

Jste-li majitelem Digitální fotoaparát BENQ W1220 - 12MP,5xlens,2,7'' LCD, BLACK (9H.A0F01.8AE) od BENQ a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Digitální fotoaparát BENQ W1220 - 12MP,5xlens,2,7'' LCD, BLACK (9H.A0F01.8AE) -
Rozšiřte si své obzory

Důmyslný 28mm širokoúhlý objektiv umožňuje zachytit širší pohled na malebnou krajinu nebo panoráma města plného lidí, přičemž neztrácí svou schopnost pořizovat křišťálově čisté detailní záběry. Pro skvělé snímky vzdálených objektů je k dispozici výkonný 5x optický zoom.

Stylový kompaktní design

Hmotnost pouhých 120 gramů, tloušťka necelé 2 centimetry a prostorově úsporný třísegmentový teleskopický objektiv znamenají, že tento ultratenký fotoaparát W1220 lze snadno přenášet a ovládat. Díky elegantní černé barvě, jenž nikdy nevychází z módy, je tento malý fotoaparát skvělým stylovým doplňkem.

Zachyťte krásu kolem sebe

Prostřednictvím špičkového 12megapixelového snímacího čipu Sony CCD a vysoké citlivosti ISO 6400 dokáže model W1220 vytvářet neuvěřitelně ostré fotografie, a to i za špatného osvětlení bez použití blesku. Velký 2,7? LCD displej a podpora běžných manuálních režimů usnadňují získávání požadovaných snímků.

Smart Scene Mode (Inteligentní detekce scény)

Analyzuje aktuální snímek a automaticky aktivuje příslušný scénický režim ? Landscape (Krajina), Portrait (Portrét), Backlight (Protisvětlo), Backlight Portrait (Portrét s protisvětlem), Night Scene (Noční scéna), Night Portrait (Noční portrét), Macro (Makro), Sunset (Západ slunce) ? pro okamžité použití optimalizovaných nastavení.

Smart Focus (Inteligentní zaostřování)

Eliminuje potřebu manuálního přepnutí do režimu makro při pořizování detailních záběrů - snímky budou vždy ostré a perfektně zaostřené, ať už je fotografovaný objekt umístěn kdekoli.

Facial Image Enhancement (Vylepšení obličeje)

Poskytuje komplexní řešení ? včetně sledování obličeje, zachycení úsměvu, detekce mrkání a zkrášlování pleti ? pro skvělé fotografie rodiny, přátel a ostatních lidí za jakékoli situace.



Pomocné světlo AF

Stiskněte do poloviny spoušť - fotoaparát posvítí na fotografovaný objekt paprskem červeného světla, díky čemuž může automaticky provést přesné zaostření.

Automatické snímání v režimu Lover Portrait


Používá funkci detekce obličeje a časovač pro automatické pořízení snímku v okamžiku, kdy jsou v rámečku dva obličeje. Díky tomu můžete získat skvělé snímky Vás i milované osoby.

Pre-composition (Příprava kompozice)

Redukce šumu eliminuje optický šum kolem okrajů, což umožňuje nastavit pozadí fotografie předtím, než do ní zakomponujete hlavní objekt. To je ideální tehdy, když potřebujete, aby vás někdo vyfotografoval.


12,0MP, optický zoom 5x, makro od 5 cm, 2,7'' LCD, vnitřní paměť 14MB, 4GB SD / 32GB SDHC kompatibilní, 700mAh Li-ion baterie, stylový kompaktní design, inteligentní detekce scény, inteligentní zaostřování, režim Facial Image Enhancement, režim Lover Portrait, barva černá DODÁVANÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ * USB Cable * AV cable * Software & UM CD * Quick Guide * Hand Strap * Pouch * AC Adapter * Li-ion Battery * Charger

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Digitální fotoaparát BENQ W1220 - 12MP,5xlens,2,7'' LCD, BLACK (9H.A0F01.8AE) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Digitální fotoaparát BENQ W1220 - 12MP,5xlens,2,7'' LCD, BLACK (9H.A0F01.8AE)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> Bonux
> Morreti grande
> ATTITUDE
> VETRO-PLUS
> ROCCAT
> BRIT CARE
> PINNACLE
> SONY ERICSSON
> Valira
> GÖTZ
> AMULET
> Swarovski
> HOLUX
> RIGID
> MEXX
> PAT&MAT
> TED LAPIDUS
> BABYCLIC
> XADVENTURE
> JOHN
> DISNEY
> JOOP
> CHANEL
> Roto
> MICROSOFT
> SMART
> SMALL ANIMAL JEWEL
> MASTIC SPA
> GUERLAIN
> VELBON
> Toni&Guy
> ROMMELSBACHER
> PACO RABANNE
> ECOIFFIER
> FORESTINA

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml