NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kočárky | hodinky | hračky | led monitory |
Český manuál a návod

Hra MICROSOFT Command & Conquer: Red Alert 3 (EAX20053)

Český návod k použití Hra MICROSOFT Command & Conquer: Red Alert 3 (EAX20053) - Red Alert př
               

 

Návod k použití Hra MICROSOFT Command & Conquer: Red Alert 3 (EAX20053)

Český návod k použití Hra MICROSOFT Command & Conquer: Red Alert 3 (EAX20053) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Hra MICROSOFT Command & Conquer: Red Alert 3 (EAX20053) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Hra MICROSOFT Command & Conquer: Red Alert 3 (EAX20053), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce MICROSOFT. Přečtěte si také diskuzi k Hra MICROSOFT Command & Conquer: Red Alert 3 (EAX20053).
Hra MICROSOFT Command & Conquer: Red Alert 3 (EAX20053)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Hra MICROSOFT Command & Conquer: Red Alert 3 (EAX20053)
Český návod MICROSOFT k použití výrobku Hra MICROSOFT Command & Conquer: Red Alert 3 (EAX20053) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku MICROSOFT
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis MICROSOFT
6) Značka: MICROSOFT
7) EAN kód: 5030935066661
Návod k použití Hra MICROSOFT Command & Conquer: Red Alert 3 (EAX20053)

Jste-li majitelem Hra MICROSOFT Command & Conquer: Red Alert 3 (EAX20053) od MICROSOFT a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Hra MICROSOFT Command & Conquer: Red Alert 3 (EAX20053) -
Red Alert přichází vůbec poprvé na Xbox 360! Vraťte se zpět v čase a bojujte po boku svých přátel a hollywoodských hvězd v akcí nabitém a rozlehlém světě. Komerčně nejúspěšnější a nejoblíbenější série Command & Conquer se vrací.

Zoufalé vedení hroutícího se Sovětského svazu se snaží vrátit v čase, aby změnilo dějiny a obnovilo slávu Matky Rusi. Cesta proti proudu času však skončí fiaskem, což vyústí ve vznik alternativní časové linie. V ní se vývoj technologií ubírá zcela jiným směrem, světu dominuje nová supermocnost a zuří III. světová válka. Na východě povstalo nové Impérium vycházejícího slunce a tento konflikt se změnil v trojstranný zápas mezi Sověty, Spojenci a Impériem. Jejich armády využívají v poli nové a neobvyklé zbraně a technologie, jako Teslovy spirály, mohutně vyzbrojené válečné balóny, teleportaci, obrněné medvědy, inteligentní delfíny, plovoucí ostrovní pevnosti a transformovací tanky.

HLAVNÍ HERNÍ VLASTNOSTI
? Vždy je lepší hrát si s někým dalším ? Probojujte se třemi sólo kampaněmi, nebo spojte síly se svými přáteli v misích, které byly vytvořeny přímo pro mód co-op, případně se přidejte k jednomu z devíti velitelů ve hře, z nichž každý představuje jedinečnou osobnost s charakteristickým herním stylem.

? Hvězdami nabitý příběh ?Pro Command & Conquer?s typická živé akční videa ve vysokém rozlišení a celkové délce přes 60 minut se mohou pyšnit nejpočetnějším obsazením v dějinách série Command & Conquer.

? Vládněte mořím, podmaňte si celý svět ? Vůbec poprvé zažijete herní systém s vedením války na moři, jehož ovládnutí bude stejně důležité, jako dominance na zemi a ve vzduchu. Získejte strategickou výhodu zajištěním nadvlády nad nerostnými zdroji moře a podnikejte kombinované útoky.

? Do zbraně! ? Vaše oblíbené jednotky z Red Alert, jako jsou soničtí delfíni, tesla-pěšáci, útoční psi a stále populární Tanya, doplní obrnění váleční medvědi a psychoškolačky ve stylu anime.

? Nová hrozba z východu ? Nebezpečné Impérium vycházejícího slunce zahájilo technologický teror, ovlivněný směsicí anime, sci-fi, bojových umění a robotické kultury. Futuristické jednotky Impéria se mohou transformovat do jiných forem a jsou specializovány pro boj na moři.

? Command Stick 2.0 ? S vylepšeným rozhraním Command Stick, které se poprvé objevilo v Command & Conquer? Kane?s Wrath, a ovládáním, přizpůsobeným hráčům s různou úrovní zkušeností, čeká na majitele Xboxu 360 bezkonkurenční RTS zážitek.

Lokalizace: angličtina
Manuál: čeština
Balení: DVD

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Hra MICROSOFT Command & Conquer: Red Alert 3 (EAX20053) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Hra MICROSOFT Command & Conquer: Red Alert 3 (EAX20053)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> SEAN JOHN
> Garant
> FLEXI
> HD Home Design
> CLIFFI
> TOM FORD
> PRIMI SOGNI
> LITOŠ
> BALMAIN
> JEAN PAUL GAULTIER
> QUIKSILVER
> AOC
> ATOMIC
> ANIMALS
> TECHNISAT
> MEMBER'S
> DREMEL
> JOHN
> ASUS
> CURVER
> JEAN DESPREZ
> GLORIA VANDERBILT
> HUBERT DE MONTANDON
> CHARRIOL
> SIMBA
> FACONNABLE
> DOLCE&GABBANA
> FELIX
> PAT&MAT
> SODASTREAM
> GEMBIRD
> GALLET
> TIGI
> AVICENTRA
> MARCHIORO

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml