NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kočárky | odborná pomoc | autosedačky | recenze | zaruka a servis | ovladače, drivers | splátky |
Český manuál a návod

Alkohol tester HC207

Český návod k použití Alkohol tester HC207 - Tanita Alkoholsenzor by měl být brán jen jako priv
               

 

Návod k použití Alkohol tester HC207

Český návod k použití Alkohol tester HC207 je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Alkohol tester HC207 nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Alkohol tester HC207, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce KOSMETIKA. Přečtěte si také diskuzi k Alkohol tester HC207.
Alkohol tester HC207
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Alkohol tester HC207
Český návod KOSMETIKA k použití výrobku Alkohol tester HC207 udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku KOSMETIKA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis KOSMETIKA
6) Značka: KOSMETIKA
Návod k použití Alkohol tester HC207

Jste-li majitelem Alkohol tester HC207 od KOSMETIKA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Alkohol tester HC207 -
Tanita Alkoholsenzor by měl být brán jen jako privátní osobní pomocný prostředek pro kontrolu alkoholu. Dbejte, prosím, na to, že i pokud ještě není dosažena kritická hodnota v dechu, může již být dosaženo množství alkoholu v krvi, vedoucí k relativní i absolutní neschopnosti řídit auto. Tento výrobek je citlivý na určité vlivy, které mohou být zodpovědné za to, že obsah alkoholu v dechu nemůže být exaktně určen. Nevystavujte jej tedy extrémnímu teplu nebo vlhku, silnému větru a silně znečištěnému vzduchu. Čekejte alespoň 30 minut po napití nebo kouření pro zjištění obsahu alkoholu v dechu. Přístroj nemůže přesně měřit, pokud je alkohol v ústech nebo ještě nebyl tělem přijat - hrozí zničení plynového senzoru čidla. Pokud jste použili ústní vodu, vypláchněte dobře ústa a čekejte 10 minut, než použijete přístroj. Ústní voda obsahuje alkohol a může tím ovlivnit měření. Pokud přístroj delší dobu nepoužíváte, testujte Váš dech 2x. Naměřená hodnota nemusí být úplně přesná při prvním použití.   Technické parametry: rozměry: 93 x 31,6 x 16,5 mm způsob měření: polovodičový plynový senzor provozní schopnost při teplotách: 0-35 °C max. odolnost teplotám: -10-70 °C baterie: 2x DC 3V (LRO3) alkali mangan životnost baterie: cca 1 rok (při denním použití)   Návod k použití: Baterie jsou v přístroji už vloženy. Odstraňte pečeť z + pólu baterie a tím aktivujete baterie. Přesvědčte se, že jste čekali 20 minut po požití, než přístroj použijete. Zatřepejte 4-5x přístrojem, čímž se vyčistí senzor. Zapněte přístroj stisknutím tlačítka na přední straně přístroje. Ukáže se slovo "start". Umístěte palec na přední straně výrobku a tím se zároveň správně nastaví poloha ústního čidla. Otvory na  přední i zadní straně nesmíte zakrývat prsty. Vydýchněte cca 3 vteřiny na ústní čidlo, jako by jste zívali. Pokuste se při každé kontrole vydýchnout stejné množství vzduchu. Ústní čidlo by mělo být asi 1 cm přímo proti vašim ústům. Stupeň obsahu alkoholu v dechu se objeví na displeji a bliká několik vteřin a poté se přístroj automaticky vypne. Upozornění: Nerozebírejte přístroj a neoplachujte jej vodou. Nevystavujte jej prudkým otřesům a silnému tlaku. Skladujte v pachově neutrálním prostředí (neukládejte spolu s kosmetikou a parfémovanými věcmi). Nevystavujte přímému slunci, prašnému okolí nebo v místech s vysokou vlhkostí. Pokud jsou baterie příliš slabé, objeví se na displeji symbol baterie. Přístroje je dodáván s instalovanými bateriemi, proto jejich doba použití může být zkrácená.   V naší nabídce naleznete také Alkoholtest ALTIK, Alkohol TEST P - sada 10 ks detekčních trubiček nebo přípravky proti alkoholismu.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Alkohol tester HC207

Vložit nový příspěvek Alkohol tester HC207

Předmět: Alkohol tester HC207
Datum: 2014-12-03 11:53:14Autor: Milan Stratil
Dobrý den,
potřebuji kalibrovat Alkohol tester HC207. Nikdo není schopen říct kdo tuhle službu poskytuje. Můžete poradit?
S pozdravem Stratil
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k Alkohol tester HC207

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> VERA WANG
> SCHMUSY
> REMOSKA
> M + M
> GENERAL
> CALVIN KLEIN
> AGENT PROVOCATEUR
> JOLLY
> FENDI
> BELKIN
> TOM FORD
> KUMHO
> GUANGDONG
> SONIM
> TRUST
> MERCO
> ARMAND BASI
> SHARKS
> REVLON
> FLAMINGO
> AHAVA
> MAYSTAR
> BlackBerry
> BOUCHERON
> PERWOLL
> NARCISO RODRIGUEZ
> Kaiserhoff
> PANTENE
> MASTIC SPA
> EMTEC
> SWEEX
> MIELE
> BIODERMA
> ECOVACS
> MUSCAT

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml