NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | šperky | ovladače, drivers | kosmetika | splátky | hračky | led monitory | recenze |
Český manuál a návod

Aloe vera gel 99,5% 1 l + Aloe vera 50 mg 60 tob.

Český návod k použití Aloe vera gel 99,5% 1 l + Aloe vera 50 mg 60 tob. - Existuje více než 400
               

 

Návod k použití Aloe vera gel 99,5% 1 l + Aloe vera 50 mg 60 tob.

Český návod k použití Aloe vera gel 99,5% 1 l + Aloe vera 50 mg 60 tob. je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Aloe vera gel 99,5% 1 l + Aloe vera 50 mg 60 tob. nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Aloe vera gel 99,5% 1 l + Aloe vera 50 mg 60 tob., databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce UNIOS PHARMA. Přečtěte si také diskuzi k Aloe vera gel 99,5% 1 l + Aloe vera 50 mg 60 tob..
Aloe vera gel 99,5% 1 l + Aloe vera 50 mg 60 tob.
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Aloe vera gel 99,5% 1 l + Aloe vera 50 mg 60 tob.
Český návod UNIOS PHARMA k použití výrobku Aloe vera gel 99,5% 1 l + Aloe vera 50 mg 60 tob. udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku UNIOS PHARMA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis UNIOS PHARMA
6) Značka: UNIOS PHARMA
7) EAN kód: 8594037310949
Návod k použití Aloe vera gel 99,5% 1 l + Aloe vera 50 mg 60 tob.

Jste-li majitelem Aloe vera gel 99,5% 1 l + Aloe vera 50 mg 60 tob. od UNIOS PHARMA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Aloe vera gel 99,5% 1 l + Aloe vera 50 mg 60 tob. -
Existuje více než 400 druhů aloe, ale pouze 3-4 z nich mají zdraví prospěšné účinky. Za tu nejúčinnější je považována aloe barbadensis, jinak také Aloe vera. Dodnes byl prokázán výskyt přes 200 účinných látek v listech rostliny. Právě jejich pestrá kombinace a vzájemné působení je základem blahodárného vlivu rostliny Aloe vera. Šťáva z Aloe vera je vhodná k použití jako doplněk stravy a jako přírodní prostředek rostlinného původu. Tato šťáva byla stabilizována, pokud jde o barvu a obsah mikroorganismů, s použitím nového unikátního procesu. Šťáva je lisovaná z parenchymatické dřeně z listů Aloe barbadensis miller, které byly zbaveny slupky a kde jako součást zpracování nebylo přidáno více jak 0,6 % přísad. Rostliny jsou pěstovány organickým způsobem.   Kdy Aloe vera gel pomáhá: má blahodárný vliv při nechutenství a při trávících obtížích, podporuje činnost jater, žlučníku a ledvin, příznivě působí na hladinu cukru a cholesterolu v krevním řečišti, podporuje celkovou regeneraci organismu.   Složení: 99,5 % šťáva z celých listů (zbavených slupky) Aloe Vera ( Aloe barbadensis miller), kyselina citrónová, benzoát sodný Balení: 1 l Dávkování: 4 polévkové lžíce denně, děti do 10 let 2 polévkové lžíce denně Upozornění: Doplněk stravy. Nepřekračujte uvedené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek není náhradou pestré stravy. Po otevření uchovejte v uzavřeném obalu nejlépe v lednici a postupně spotřebujte. Šťáva použitá na výrobu tohoto přípravku neobsahuje glykosid aloin, který je podle nejnovějších výzkumů zdraví škodlivý.   V naší nabídce naleznete i další produkty společnosti Unios Pharma. V naší nabídce naleznete také Aloe Live šťáva s dužinou, Aloe vera Organic Deluxe, Aloe vera Juice dvojbalení 2x500 ml, Šťáva z Aloe, Aloe Star a 100% Aloe vera gel sprej.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Aloe vera gel 99,5% 1 l + Aloe vera 50 mg 60 tob. - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Aloe vera gel 99,5% 1 l + Aloe vera 50 mg 60 tob.

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> DAVID BECKHAM
> Whistler
> BLUE STEP
> GARDEN
> PETLAS
> 8 IN 1
> CALEX
> OPENTEL
> MAYBELLINE
> PAIDI
> D LINK
> NORCO
> CHLOE
> ABG
> FELIX
> NIKOS
> ACER
> HANKOOK
> GUESS
> Emsa
> ICEBERG
> CRESSI
> DENNERLE
> SPCA SPORTS CAMERA
> MICHAEL JORDAN
> BABY2GO
> MIO
> CALIBRA
> Steinner
> MICHAEL KORS
> PIZ BUIN
> AVICENTRA
> EUROCASE
> Lenor
> KODAK

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml