NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | splátky | dětský nábytek | kočárky | peníze a půjčky | kosmetika | návody a manuály | ovladače, drivers |
Český manuál a návod

Audio systém Philips NP3900 Streamium

Český návod k použití Audio systém Philips NP3900 Streamium - Bezdrátový přenos hudby a fotografií z PC/MACu Váš
               

 

Návod k použití Audio systém Philips NP3900 Streamium

Český návod k použití Audio systém Philips NP3900 Streamium je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Audio systém Philips NP3900 Streamium nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Audio systém Philips NP3900 Streamium, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce Philips. Přečtěte si také diskuzi k Audio systém Philips NP3900 Streamium.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Audio systém Philips NP3900 Streamium
Český návod Philips k použití výrobku Audio systém Philips NP3900 Streamium udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku Philips
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis Philips
6) Značka: Philips
Návod k použití Audio systém Philips NP3900 Streamium

Jste-li majitelem Audio systém Philips NP3900 Streamium od Philips a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Audio systém Philips NP3900 Streamium - Bezdrátový přenos hudby a fotografií z PC/MACu
Váš počítač PC/ MAC je naplněn hudbou, kterou lze nyní pohodlně přenášet do audiozařízení Philips ? bez změti kabelů. Sdílejte s ostatními na večírku své oblíbené skladby nebo si je jen vychutnejte v pohodlí domova. Pokud to samé provedete se svými sbírkami fotografií, budete si je moci prohlížet během poslechu hudby. Využijte pohodlí bezdrátového přenosu a zpřístupněte poklady ve vašem PC/ MACu.

Barevný dotykový displej pro snadné procházení
Dotykový displej umožňuje ovládat zařízení jednoduše stisknutím tlačítek na displeji místo fyzických tlačítek na zařízení. Stačí přístroj zapnout a na LCD displeji se zobrazí uživatelské rozhraní dotykové obrazovky se všemi možnostmi nastavení. Dotykový displej představuje kombinaci technologie LCD s dotykovými čidly a výkonným mikroprocesorem. Po stisknutí určité oblasti na obrazovce prstem je vyslán odpovídající signál do procesoru a příkaz je okamžitě proveden.

Změňte svůj smartphone na dálkový ovladač AV výrobků společnosti Philips
Aplikace Philips MyRemote vám umožní použít iPhone, iPod Touch nebo smartphone se systémem Android pro vzdálené ovládání AV výrobků Philips zapojených do sítě. Aplikace automaticky rozezná Blu-ray přehrávač Philips, domácí kino nebo hudební přehrávač Streamium zapojený do domácí sítě Wi-Fi a umožní vám bleskově ovládat všechna zařízení z libovolného místa domu. A jestliže máte do sítě zapojeno více AV výrobků Philips, budete se mezi nimi moci přepínat a ovládat je nezávisle. Tato bezplatná aplikace je vytvořena výhradně pro výrobky společnosti Philips.

V knihovně Napster* je k dispozici k poslechu více než 10 milionů skladeb
Knihovna Napster je online hudební služba, která nabízí více než 10 milionů skladeb od 790 000 umělců. Celkem zde najdete 980 000 alb všech žánrů. Přístup k ní je díky mikrosystémům Philips vybavených ovládacím panelem s ikonami na LCD displeji velmi snadný. Najdete v ní snadno a rychle požadované skladby. Hudbu z rozsáhlé knihovny Napster můžete v počítači (PC/MAC) přehrávat několika málo kliknutími myší. Hudba je pak bezdrátově přenášena do vašeho systému Philips. Tento systém změní způsob, jakým budete poslouchat hudbu.

Nalaďte si některou z tisíců internetových rozhlasových stanic
Zařízení Streamium přináší tisíce internetových rozhlasových stanic. Nyní můžete mít přehled o veškeré hudbě po celém světě. Připojte přehrávač Streamium k Internetu a poslouchejte své oblíbené programy online, aniž byste museli zapínat počítač (PC/MAC).

Funguje s domácím širokopásmovým Wi-Fi připojením a routerem
Hi-Fi systém Philips se dodává s ethernetovým konektorem, který umožňuje připojení k Internetu prostřednictvím serveru DHCP. Systém má certifikaci Wi-Fi normy B/G, díky čemuž je kompatibilní s kterýmkoliv routerem rovněž certifikovaným pro síť Wi-Fi B/G. Snadné a pohodlné ovládání tohoto systému je možné díky jednodotykovému chráněnému nastavení Wi-Fi pro zajištění zabezpečeného připojení Wi-Fi během pouhých několika sekund.

Technologie FullSound oživuje požitek z poslechu CD
Inovativní technologie FullSound společnosti Philips věrně obnovuje zvukové detaily komprimované hudby a výrazně ji obohacuje a vylepšuje, takže si vychutnáte hudební CD bez sebemenšího zkreslení. Protože je založena na algoritmu pro další zpracování audia, kombinuje technologie FullSound proslulou zkušenost společnosti Philips v oblasti reprodukce hudby s výkonností procesoru pro digitální signální systém (DSP) nejnovější generace. Výsledkem jsou plnější basy s větší hloubkou a působivostí, zesílení hlasu a čistého zvuku nástrojů a bohaté detaily. Objevte znovu přirozený zvuk komprimované hudby, která se dotkne vaší duše a roztančí vaše nohy.

Funkce LivingSound pro rozměrnější, pohlcující stereofonní zvuk
Technologie LivingSound, pro kterou společnost Philips očekává udělení patentu, významně rozšiřuje optimální místo vhodné k poslechu (ideální místo k poslechu v místnosti), takže si můžete vychutnat skutečně pohlcující hudbu na širším prostoru. Díky kombinaci různých zvukových procesů obnovuje funkce LivingSound prokreslení a prostorové detaily zvukového jeviště, které se v kompaktním stereofonním systému často ztrácejí. Výsledkem je větší než očekávané místo optimálního poslechu a hudba je bohatě a rovnoměrně rozložena v místnosti. Nyní již není vaše potěšení z hudby omezeno na tradičně úzkou oblast. Vychutnejte si optimální stereofonní zvuk na větším prostoru.

Zobrazení obalu alba v plných barvách
Oživte poslech hudby zobrazováním obrázků obalů alb. Součástí hudebních souborů jsou obrázky obalů alb, které se zobrazují automaticky během výběru a přehrávání skladeb. Inteligentní dotyková obrazovka umožňuje procházet hudební tituly stejně snadno, jako když hledáte ve své sbírce fyzický CD disků. Při hledání vám pomáhají moderní technologie, velmi snadno a rychle tak naleznete požadované skladby. Obaly alb vaši hudbu oživí.

Specifikace:

Zvuk
Nastavení ekvalizéru: Neutrální
Vylepšení zvuku: Regulace výšek a basů
Ovládání hlasitosti: nahoru/dolů
Hudební výkon: 30 W
Typ: FullSound, Living Sound

Reproduktory
Vestavěné reproduktory: 4
Typ reproduktorů: Integrovaný

Přehrávání zvuku
Kompresní formát: MP3, WMA, AAC bez technologie DRM (m4A), eAAC+, FLAC, Ogg Vorbis
Vzorkovací frekvence: 8 kHz - 48 kHz (MP3)
Režim přehrávání s připojením k PC: Datový proud MP3 přes síť, Bezdrátové připojení Wi-Fi
Podpora ID3 tagů: Ano
Internetové rádio: Ano
Přenosová rychlost formátu MP3: 8?320 kb/s a VBR

Možnosti připojení
Sluchátka: 3,5 mm

Bezdrátová připojení: Bezdrátová síť LAN (802.11n), Bezdrátový adaptér LAN (802,11g), Bezdrátová síť LAN(802,11b)
Bezdrátová síť Universal Plug & Play: Klient UPnP
Připojení k síti LAN: Ethernet (RJ 45) 1x
Šifrování / zabezpečení: WEP - 128bitové, WEP - 64bitové, WPA, WPS-PBC, WPS-PIN, WPA2
Audio připojení: Stereofonní linkový vstup 3,5 mm ? připojení MP3
Volitelný dok pro iPhone: Ano

Zobrazení fotografií
Displej na zařízení: Přenos z počítače
Formát komprese obrázků: JPEG

Pohodlí
Typ displeje: Dotykový LCD displej
Jazyky zobrazení údajů na obrazovce: Anglická, Holandština, Francouzská, Německá, Italská, Španělská, Portugalská, Švédština, Ruská, zjednodušená čínština, Tradiční čínština
úsporný pohotovostní režim: 1 W
Konektor sluchátek: Ano
Indikátor síly signálu WiFi: Ano
Hodiny: Na hlavním displeji, internetový čas

Budíky: Signál budíku, Časovač, Buzení hudbou (UPnP)
Vylepšení displeje: Řízení jasu, Ovládání dotykovou obrazovkou
Indikátory: Režim DIM
Aplikace Philips pro dálkové ovládání AV: pro iPhone / smartphone Android

Příslušenství
Dodávané příslušenství: Mezinárodní záruční list, Stručný návod k rychlému použití
Dálkový ovladač: Jednocestný dálkový ovladač
Baterie: 2 x baterie AAA
Uživatelský manuál: Angličtina, francouzština, němčina, španělština, italština, holandština, norština, švédština, finština, portugalština, dánština, ruština, polština (na disku CD)
CD-ROM: CD-ROM se softwarem TwonkyMedia a uživatelskými příručkami
Záruční list: Záruční list
Síťový adaptér: 110-240 V

Rozměry
Rozměry výrobku (ŠxHxV): 345 x 106 x 116 mm
Hmotnost přístroje: 1,5 kg

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Audio systém Philips NP3900 Streamium - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Audio systém Philips NP3900 Streamium

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> PORSCHE DESIGN
> DAVID BECKHAM
> ARMAND BASI
> PATRON
> YO
> APPLE
> ALEXANDER MCQUEEN
> KEMPER
> MASCOM
> ITALTRIKE
> JUWEL
> HÄHNEL
> VAN CLEEF & ARPELS
> PROVENCE
> COWON
> SULOV
> SWEEX
> CREED
> NINTENDO
> LANVIN
> SEVYLOR
> JUVENA
> AMEFA
> ELECTROLUX
> MINOLTA SPOTŘEBÁK
> JENNIFER ANISTON
> MONT BLANC
> LEADTEK
> NICKELODEON
> YES SOLINGEN
> MANGO
> KUMHO
> THIERRY MUGLER
> ZELMER
> DULUX

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml