NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | šperky | ovladače, drivers | recenze | splátky | kosmetika |
Český manuál a návod

Aurecon Plus ušní svíčky 2 ks

Český návod k použití Aurecon Plus ušní svíčky 2 ks - Lidské ucho je párový smyslový orgán sluc
               

 

Návod k použití Aurecon Plus ušní svíčky 2 ks

Český návod k použití Aurecon Plus ušní svíčky 2 ks je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Aurecon Plus ušní svíčky 2 ks nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Aurecon Plus ušní svíčky 2 ks, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce HERB PHARMA. Přečtěte si také diskuzi k Aurecon Plus ušní svíčky 2 ks.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Aurecon Plus ušní svíčky 2 ks
Český návod HERB PHARMA k použití výrobku Aurecon Plus ušní svíčky 2 ks udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku HERB PHARMA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis HERB PHARMA
6) Značka: HERB PHARMA
Návod k použití Aurecon Plus ušní svíčky 2 ks

Jste-li majitelem Aurecon Plus ušní svíčky 2 ks od HERB PHARMA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Aurecon Plus ušní svíčky 2 ks -
Lidské ucho je párový smyslový orgán sluchu a rovnováhy tvořený vnějším, středním a vnitřním uchem. Vnější zvukovody se průběžně zaplňují ušním mazem. Při nadměrné tvorbě ušního mazu, který může být příčinou mnohých obtíží jako je hučení, pískání, šum, nerovnováha ušního tlaku a pocit zalehlých uší, tento maz tuhne a snižuje sluchový vjem. V důsledku nesprávného čištění se ušní maz tlačí stále hlouběji do ucha. Ušní svíčky teplem nahromaděný maz změkčí a vytvořený podtlak ho vysaje. Zároveň dochází k vyrovnávání tlaku přes Eustachovu trubici v celé oblasti hlavy a krku. Tepelný vliv pozitivně ovlivňuje zablokované toky energie v meridiánech, což jsou energetická vedení, jejichž úlohou je přeprava a rozvádění životní energie v organismu člověka.   Kdy Aurecon Plus ušní svíčky pomáhají: stimulují přirozenou obranyschopnost ucha, upravují čistící působení lymfatické drenáže ucha, předcházejí nadměrnému hromadění ušního mazu, účinně ovlivňují průběh onemocnění z prochladnutí, mají příznivý účinek při bolestech uší, hlavy, migréně, akutní a chronické rýmě.   Složení: bavlna, včelí vosk, parafín, plastová ochranná vložka Aurecon system Jak používat: Nasuňte přiložený papírový kroužek na svíčku a zapalte ji na širším konci. Položte hlavu do vodorovné polohy a zasuňte svíčku plastovým koncem do ucha. Dbejte na správnou polohu svíčky. Jakmile svíčka dohoří do 2/3, což musí být vždy nad papírovým kroužkem, vyndejte ji a uhaste v připravené sklenici vody. Zopakujte ošetření i na druhém uchu. Používejte preventivně 1x měsíčně. Balení: 2 ks ušních svíček, ochranný papírový kroužek Upozornění: Určeno pouze k zevnímu použití. Z důvodu větší bezpečnosti je do ušních svíček zabudovaná plastová ochranná vložka, která zvyšuje bezpečnost a účinnost ušních svíček a zároveň vylučuje případné vniknutí cizích látek do ušního ústrojí. Ušní svíčky nemají stejný tvar, protože jsou vyráběny ručně. Přípravek se nedoporučuje používat při perforaci ušního bubínku a alergii na obsažené látky. Nepoužívejte při ušních onemocnění. Nevhodné pro děti mladší 6ti let.   V naší nabídce naleznete také Aurecon spray, Aurecon ušní sprej Junior a Aurecon ušní kapky s peroxidem. V naší nabídce naleznete i další produkty společnosti Herb Pharma.  

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Aurecon Plus ušní svíčky 2 ks - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Aurecon Plus ušní svíčky 2 ks

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> CASIO
> MERCO
> PROFINE
> Lenor
> SICCE
> HÄHNEL
> CAROLINA HERRERA
> LANCASTER
> CLATRONIC
> GAPPPAY
> PINNACLE
> HOZELOCK
> TOM TAILOR
> ASUS
> BOUCHERON
> MATTEL
> COSTUME NATIONAL
> GENERAL
> PANTENE
> WALLABOO
> EDISON
> JUVELIN
> XYLADECOR
> DAFIKO
> MANFROTTO
> OPTICUM
> BlackBerry
> Bonux
> AQUAEL
> LITE-ON
> AUTODESK
> TERENZIANI
> ALEXANDER MCQUEEN
> MILESTONE
> BLOMBERG

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml