NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | led monitory | kočárky | splátky | návody a manuály | zaruka a servis | hračky | odborná pomoc | autosedačky |
Český manuál a návod

Aurecon spray 50 ml

Český návod k použití Aurecon spray 50 ml - Nedostatečná péče věnovaná hygieně vnějšího ucha mů
               

 

Návod k použití Aurecon spray 50 ml

Český návod k použití Aurecon spray 50 ml je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Aurecon spray 50 ml nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Aurecon spray 50 ml, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce HERB PHARMA. Přečtěte si také diskuzi k Aurecon spray 50 ml.
Aurecon spray 50 ml
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Aurecon spray 50 ml
Český návod HERB PHARMA k použití výrobku Aurecon spray 50 ml udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku HERB PHARMA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis HERB PHARMA
6) Značka: HERB PHARMA
Návod k použití Aurecon spray 50 ml

Jste-li majitelem Aurecon spray 50 ml od HERB PHARMA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Aurecon spray 50 ml -
Nedostatečná péče věnovaná hygieně vnějšího ucha může vést ke zhoršení průchodnosti zvukovodu. Důsledkem toho může být nejen snížení přenosu zvuku, ale i možnost vzniku příznivých podmínek pro mikroorganizmy, které jsou zdrojem zdravotních potíží s možnými vážnými následky.  Ušní maz je velmi hustá fyziologická substance, která je vylučovaná mazovými žlázami po celé délce vnějšího zvukovodu. Za normálních podmínek ušní maz zabezpečuje ochranu ušních kanálků proti různým infekcím. Roztéká se po vnější straně vnitřního zvukovodu. V případech, kdy se ušního mazu tvoří příliš mnoho, anebo při nedostatečné hygieně, může docházet ke vzniku velkého množství mazu, který se takto nahromadí, nazýváme ho zátkou ušního mazu. Tato zátka může poškozovat správné fungování ucha a může způsobit svrbění a hučení v uších a snížení slyšitelnosti. Poté je třeba dodržovat pravidelnou hygienu vnějšího zvukovodu a používat neagresivní přípravky. Aurecon spray nahrazuje používání vatových tyčinek, protože jejich nesprávná aplikace může poranit ucho a zapříčinit akumulaci ušního mazu na pozadí kanálu vnějšího zvukovodu, v důsledku čehož může dojít k ucpání ušním mazem.   Kdy Aurecon spray pomáhá: slouží jako prevence proti vnějšímu zápachu ucha (v důsledku namočení ušního mazu vodou z bazénů),   starším osobám, kterým se tvoří tzn. suchý ušní maz, osobám nosícím sluchový přístroj, osobám pracujícím v prašném prostředí, osobám vystaveným různým změnám atmosférického tlaku (potápěči, horolezci, osoby, které pracují příp. cestují v letadle).   Složení: roztok na bázi stopových prvků mořského původu, polysorbát 20, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, benzalkonium chloride, aloe vera gel, destilovaná voda Jak používat: Vsuňte aplikátor spreje do ucha a vstříkněte 1-2 vstříknutí do každé ušní dírky. Aplikujte 1-2x denně, přičemž přidržujte vstřikovač při vstupu do ucha, nakloňte hlavu mírně na stranu, čímž zabezpečíte vtékání kapaliny do ucha. V případě potřeby aplikaci opakujte. Po každém použití opláchněte nástavec vlažnou vodou. Balení: 50 ml  Upozornění:  Určeno pouze k zevnímu použití. Přípravek je třeba skladovat a používat při pokojové teplotě. Přípravek je určený pro pravidelnou hygienu, ne léčbu. Nepoužívejte v případě onemocnění sluchového orgánu, při perforaci ušního bubínku, anebo v případě, že se v uchu nachází nějaké cizí těleso. Pokud by se vyskytly jakékoliv potíže ucha, nepodceňujte je a neodkladně navštivte lékaře. Přípravek je vybavený ochranným nástavcem na konci aplikátoru, který zabraňuje, aby aplikátor zasahoval příliš hluboko do ucha. Případné jiné zbarvení a jemné usazeniny jsou zapříčiněny rostlinnými složkami, které přípravek obsahuje a žádným způsobem neovlivňují kvalitu výrobku. Produkt Aurecon byl dermatologicky testován.   V naší nabídce naleznete také Aurecon ušní sprej Junior, Aurecon ušní kapky s peroxidem a Aurecon Plus ušní svíčky. V naší nabídce naleznete i další produkty společnosti Herb Pharma.  

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Aurecon spray 50 ml

Vložit nový příspěvek Aurecon spray 50 ml

Předmět: Aurecon spray 50 ml
Datum: 2014-08-04 10:57:00Autor: Smažil
Dotaz: uvedení do provozu je propíchnout koncovku nádstavce do ucha?
Jak velký otvor je potřeba? Škoda, že v návodě není toto názorně namalováno.
Předem děkuji za odpověď Smažil
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k Aurecon spray 50 ml

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> SHELCORE
> STYX
> FORTRON
> ANGEL SCHLESSER
> JEAN LOIUS SCHERRER
> PROVENCE
> PRETEC
> GP
> EUKANUBA
> VALERA
> GENERAL
> GENIUS
> PRIMI SOGNI
> AQUAPLAY
> Kratki
> BOGNER
> JRK
> ROC
> SUBGEAR
> JUICY COUTURE
> GAP
> RAMPAGE
> NINTENDO
> SISLEY
> SIGMA
> HELENA RUBINSTEIN
> HANNSTAR
> MILESTONE
> MENALUX
> DELTA DIFFUSION
> TOMMY HILFIGER
> ATTITUDE
> TABAC
> JEAN PAUL GAULTIER
> REGAL

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml