NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kosmetika | hračky | recenze | led monitory | šperky | dětské potřeby |
Český manuál a návod

Aurecon ušní kapky s peroxidem 10 ml

Český návod k použití Aurecon ušní kapky s peroxidem 10 ml - Přípravek Aurecon ušní kapky s per
               

 

Návod k použití Aurecon ušní kapky s peroxidem 10 ml

Český návod k použití Aurecon ušní kapky s peroxidem 10 ml je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Aurecon ušní kapky s peroxidem 10 ml nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Aurecon ušní kapky s peroxidem 10 ml, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce HERB PHARMA. Přečtěte si také diskuzi k Aurecon ušní kapky s peroxidem 10 ml.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Aurecon ušní kapky s peroxidem 10 ml
Český návod HERB PHARMA k použití výrobku Aurecon ušní kapky s peroxidem 10 ml udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku HERB PHARMA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis HERB PHARMA
6) Značka: HERB PHARMA
Návod k použití Aurecon ušní kapky s peroxidem 10 ml

Jste-li majitelem Aurecon ušní kapky s peroxidem 10 ml od HERB PHARMA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Aurecon ušní kapky s peroxidem 10 ml -
Přípravek Aurecon ušní kapky s peroxidem obsahuje 5% urea hydrogen peroxidu, který je účinnou látkou. Aktivní látka působí tak, že změkčuje ztvrdlý ušní maz a rozkládá ho na drobné šupinky. Také obsahuje sodium hydroxide a glycerol. Přípravek Aurecon ušní kapky s peroxidem je čirý, hustý roztok. Má jedinečnou formulaci s dvojitým účinkem, která změkčuje ztvrdlý ušní maz a jemně uvolňuje kyslík usnadňující odstranění mazu. Nedostatečná péče věnovaná hygieně vnějšího ucha může vést ke zhoršení průchodnosti zvukovodu. Důsledkem toho může být nejen snížení přenosu zvuku, ale i možnost vzniku příznivých podmínek pro mikroorganismy, které jsou zdrojem zdravotních potíží s možnými vážnými následky. Ušní maz je tvořený drobnými žlázami v pokožce, která pokrývá ušní kanálek. Tento proces je důležitý pro udržování čistoty a pomáhá ochránit ucho před infekcí. U většiny lidí se tenká vrstva mazu samovolně rozpadá na drobné šupinky, které se téměř nepozorovaně vytrácejí z ucha. Avšak u některých lidí se vytváří velké množství mazu, který po nahromadění může způsobit zablokování ucha. Poté se může začít projevovat zvýšený pocit nepohody nebo plnosti v uchu, což je nepříjemné až bolestivé. Může docházet k závratím, v případě neošetření až ke ztrátě sluchu. Složení: polyethylenglycol 300, glycerin, urea hydrogen peroxide, voda, sodium hydroxide, benzalkoniumchlorid Jak používat: Nakloňte hlavu na stranu a do zvukovodu nakapejte 3?5 kapek. Setrvejte v této poloze 5?6 minut a poté důkladně vyčistěte ucho kapesníkem. Po použití si umyjte ruce. Opakujte 1-2x denně po dobu přibližně 3?4 dnů, dokud nezmizí symptomy. Balení: 10 ml Upozornění: Určeno pouze k zevnímu použití. Nepoužívejte kapky v případě, že váš ušní bubínek je poškozený či trpíte závratí. Nepoužívejte při citlivosti na obsažené ingredience. Ve výjimečných případech se mohou vyskytnout bolestivé vedlejší účinky, především pokud byla poškozená, nalomená nebo infikovaná citlivá vnitřní stěna ucha. V případě vniknutí do očí okamžitě umyjte vodou, vyplachujte je po dobu 10?15 minut. Přitom držte víčka očí roztažená od sebe a zabraňte vniknutí přípravku do druhého oka. Pokud se po čase použití objeví podráždění, bolest nebo když symptomy přetrvávají, přerušte používání a poraďte se svým lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Neobsahuje konzervační ani jiné chemické přísady.  Produkt Aurecon byl dermatologicky testován.   V naší nabídce naleznete také Aurecon spray, Aurecon ušní sprej Junior a Aurecon Plus ušní svíčky. V naší nabídce naleznete i další produkty společnosti Herb Pharma. Další informace o Aurecon ušních kapkách s peroxidem naleznete v článku Cesta ke zdravým uším.  

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Aurecon ušní kapky s peroxidem 10 ml - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Aurecon ušní kapky s peroxidem 10 ml

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> ROWENTA
> AOC
> ANIMALS
> YBIKE
> STEBA
> DUNLOP
> NANTONG
> X-PAD
> METEOR
> APPLE
> ANDY WARHOL
> UNIROYAL
> BEST
> GÖTZ
> AL-KO
> AGATHA RUIZ DE LA PRADA
> SOEHNLE
> MEXX
> OPENTEL
> STIEBEL ELTRON
> ABBYY
> KUMHO
> WALLABOO
> Gimmi
> AVRIL LAVIGNE
> ADOBE
> VIKTOR & ROLF
> ZELMER
> Kaiserhoff
> PRETEC
> VALENTINO
> SAPPHIRE
> Marian Plast
> FAGOR
> ROBERTO CAVALLI

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml