NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hodinky | peníze a půjčky | kosmetika | recenze | zaruka a servis | kočárky |
Český manuál a návod

Bělící pudr na zuby WP - Smile (Mentol+) 30 g

Český návod k použití Bělící pudr na zuby WP - Smile (Mentol+) 30 g - Abrazivní bělící zubní
               

 

Návod k použití Bělící pudr na zuby WP - Smile (Mentol+) 30 g

Český návod k použití Bělící pudr na zuby WP - Smile (Mentol+) 30 g je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Bělící pudr na zuby WP - Smile (Mentol+) 30 g nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Bělící pudr na zuby WP - Smile (Mentol+) 30 g, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce MR. BUSINESS. Přečtěte si také diskuzi k Bělící pudr na zuby WP - Smile (Mentol+) 30 g.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Bělící pudr na zuby WP - Smile (Mentol+) 30 g
Český návod MR. BUSINESS k použití výrobku Bělící pudr na zuby WP - Smile (Mentol+) 30 g udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku MR. BUSINESS
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis MR. BUSINESS
6) Značka: MR. BUSINESS
7) EAN kód: 8594069330021
Návod k použití Bělící pudr na zuby WP - Smile (Mentol+) 30 g

Jste-li majitelem Bělící pudr na zuby WP - Smile (Mentol+) 30 g od MR. BUSINESS a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Bělící pudr na zuby WP - Smile (Mentol+) 30 g -
Abrazivní bělící zubní pasty a abrazivní pudry pouze mechanicky odírají usazeniny ze zubu bez výrazného bělícího účinku. Proto je odborná stomatologická veřejnost odmítá a jejich dlouhodobější používání nedoporučuje. Látka peroxydone při čištění prostupuje do zubu, kde odbarvuje pigmenty usazené z důvodu kouření, pití kávy a červeného vína, ale i vlivem stárnutí. Bělící pudr WP Smile v sobě kombinuje kvalitní a bezpečný způsob čištění zubů s šetrným bělením bez příměsí abrazivních částic. Navíc obsahuje fluoridy a xylitol, které zaručují kvalitní ochranu a regeneraci zubní skloviny. Díky trojici účinných látek při čištění zubů zajišťuje maximální péči o váš chrup.   Kdy Bělící pudr na zuby WP - Smile pomáhá: bělí a remineralizuje zubní sklovinu, udržuje příjemně svěží dech, působí preventivně proti tvorbě zubního kazu, má zvýšený protizánětlivý účinek. Produkt Bělící pudr na zuby WP - Smile obsahuje: Peroxydone - účinná látka používaná ve vyšších koncentracích při profesionálním bělení zubů, kdy šetrně odstraňuje pigmenty usazené jak na povrchu zubu, tak v zubní sklovině. Fluorid - zabraňuje metabolismu bakterií, zvyšuje odolnost zubů proti zubnímu kazu, snižuje demineralizaci zubní skloviny a naopak podporuje zpětný přívod minerálů a vápníku do zubu. Xylitol - působí jako prevence proti výskytu a tvorbě zubního kazu a účinně funguje při nezbytné regeneraci zubní skloviny.   Složení : xylitol, silica, mannitol, mentha piperita oil, sodium methyl cocoyl taurate, menthol, peroxydone, sodium fluoride Jak používat: Bělící zubní pudr nahrazuje běžnou bělící zubní pastu. Čistěte zuby způsobem doporučeným zubním lékařem min. 2x denně. Nejprve dostatečně zvlhčete zubní kartáček ve vodě a poté jej namočte do nádobky s bělícím pudrem. Následně čistěte zuby stejně jako běžnou zubní pastou. Aplikaci pudru můžete v průběhu čištění zubů opakovat dle potřeby. První výsledky jsou viditelné již během prvních 14ti dnů aktivního čištění. Balení: 30 g bělícího zubního pudru se zvýšeným obsahem mentolu pro výrazně svěží dech Upozornění : V případě malé pěnivosti si před čištěním zubů vypláchněte ústní dutinu vodou nebo v průběhu čištění opětovně namočte zubní kartáček do nádobky s pudrem. Vhodné kombinovat s 1 v bělení zubů - White pearl a White Pearl Single - profesionální stomatologický bělící gel . Další nabízené příchutě WP - Smile (Fluor+) a WP - Smile ( Freshsweet). V naší nabídce naleznete i další produkty společnosti Mr. Business. V naší nabídce naleznete i další produkty určené k ústní hygieně.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Bělící pudr na zuby WP - Smile (Mentol+) 30 g - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Bělící pudr na zuby WP - Smile (Mentol+) 30 g

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> ROGZ
> PURE
> Timsistem
> ELIZABETH ARDEN
> FIRESTONE
> Pirola
> DERMACOL
> GAPPPAY
> LITE-ON
> Whistler
> AL-KO
> KRUPS
> HART&HOLM
> Hercules
> SKIL
> PERSIL
> YOKOHAMA
> SANDISK
> JOHN RICHMOND
> CONTINENTAL
> 4FREETIME
> ROTT
> GUERLAIN
> LIEBHERR
> KUMHO
> MARIA SHARAPOVA
> ROADHOG
> WELLA PROFESSIONAL
> PEDIGREE
> MAGIC CAT
> STELLA MCCARTNEY
> FUNTOSEE
> WESTERN DIGITAL
> SIMPLY YOU
> FAGOR

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml