NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | ovladače, drivers | kočárky | splátky | led monitory | autosedačky | návody a manuály | zaruka a servis |
Český manuál a návod

Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5180

Český návod k použití Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5180 - - Přehrávání disků Blu-ray s technolog
               

 

Návod k použití Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5180

Český návod k použití Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5180 je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5180 nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5180, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce PHILIPS. Přečtěte si také diskuzi k Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5180.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5180
Český návod PHILIPS k použití výrobku Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5180 udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku PHILIPS
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis PHILIPS
6) Značka: PHILIPS
7) EAN kód: 8712581564865
Návod k použití Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5180

Jste-li majitelem Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5180 od PHILIPS a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5180 -
- Přehrávání disků Blu-ray s technologií 3D ve vysokém rozlišení
- Certifikace DivX Plus HD
- Net TV
- Síťové připojení DLNA
- 1080p při 24 fps
- Dolby TrueHD a DTS-HD MA pro HD prostorový zvuk 7.1
- BD-Live (Profil 2.0)
- Vysokorychlostní propojení USB 2.0
- WiFi-n Ready
- EasyLink
- Zadní konektory: Výstup HDMI, Výstup komponentního videa, Digitální výstup pro koaxiální kabel, Výstup kompozitního videa (CVBS), Analogový audio výstup levý/pravý, Ethernet, USB: pouze adaptér Philips WiFi, Čelní / boční přípojky: USB 2.0
- Síťová připojení: Wi-Fi Ready (802.11 g/n)*
- Síťové připojení k počítači: Certifikace DLNA 1.5

Díky přehrávání Blu-ray 3D v rozlišení Full HD kategorie 1080p a online službami NetTV získejte ze svého HD televizoru maximum. Připravte se na standard Wi-Fi a svá videa z počítače vychutnávejte přes server DLNA. Zažijte přehrávání rozšířeného formátu DivX HD díky certifikaci DivX Plus HD.

Více informací
Přehrávání disků Blu-ray s technologií 3D umožňuje vychutnat si doma úplný zážitek ze 3D ve vysokém rozlišení

Technologie 3D a Full HD vytváří iluzi prostoru umožňující dosáhnout doma hlubšího a realističtějšího zážitku ze sledování, jako v kině. Samostatné obrazy pro levé a pravé oko jsou zaznamenány v plném HD rozlišení 1920 x 1080 a vysokou rychlostí střídavě přehrávány na obrazovce. Plného zážitku ze sledování obrazu 3D ve vysokém rozlišení dosáhnete sledováním tohoto obrazu speciálními brýlemi, které synchronizují otevírání a zavírání levé a pravé čočky brýlí s měnícími se obrazy.

Net TV pro populární online služby v televizoru
Net TV, to je bohatá nabídka online služeb, kterou musíte zažít! Vychutnávejte si filmy, obrázky, zábavu a další online obsah kdykoliv budete chtít přímo na svém televizoru prostřednictvím Blu-ray přehrávače od společnosti Philips. Stačí, když přehrávač připojíte ke své domácí síti, ať už kabelem nebo bezdrátově, a poté na ovladači přehrávače zvolíte obsah, který chcete sledovat. V nabídce Philips naleznete přístup k oblíbeným položkám služby Net TV, nastaveným podle obrazovky vašeho televizoru.

Posun titulků pro širokoúhlé obrazovky bez ztráty jediného titulku
Posun titulků je vylepšení, díky němuž mohou uživatelé ručně nastavit polohu titulků na obrazovce televizoru nebo počítače. Uživatelé mohou na obrazovce pomocí dálkového ovladače posunovat titulky nahoru a dolů. U širokoúhlého zobrazení, např. u projektorů a obrazovek cinema 21:9, občas dochází k oříznutí titulků. Aby byly zřetelně viditelné, musí uživatel změnit poměr stran zobrazení, což je v rozporu s účelem širokoúhlé obrazovky. Díky funkci Posun titulků může uživatel zachovat správný poměr stran zobrazení a zároveň mít titulky ideálně umístěné na obrazovce.
Certifikace DivX Plus HD pro přehrávání DivX ve vysokém rozlišení

Formát DivX Plus HD nabízí to nejnovější z technologie DivX: budete si moci vychutnat videa a filmy z Internetu ve vysokém rozlišení přímo v televizoru Philips HDTV nebo v počítači. DivX Plus HD podporuje přehrávání obsahu DivX Plus (H.264 HD video s vysoce kvalitním zvukem AAC ve složce souborů MKV) a také předchozí verze formátu DivX video až do rozlišení 1080p. Formát DivX Plus HD vám přinese digitální video ve skutečně vysokém rozlišení.
Síťové připojení DLNA pro sledování snímků a videa z počítače

Síťové připojení DLNA zajišťuje snadný přístup k osobnímu hudebnímu a obrazovému obsahu v počítači nebo domácí síti. Využívá připojení Ethernet (LAN) s protokolem DLNA, který zajišťuje, aby spolu zařízení s certifikátem DLNA hladce spolupracovala. Po připojení přehrávače disků Blu-ray k domácí síti budete moci přistupovat k informacím na všech zařízeních s certifikátem DLNA. Díky intuitivnímu uživatelskému rozhraní určenému pro snadné procházení můžete pouhým stisknutím tlačítka otevřít svůj svět zábavy.
1080p při 24 fps pro obraz jako v kině

Dopřejte si ve svém obývacím pokoji zážitky jako v opravdovém kině díky videu o rychlosti 24 snímků za sekundu. Touto rychlostí jsou zaznamenávány původní filmy, které si tak zajišťují svou jedinečnou atmosféru a strukturu obrazu. Přehrávače Blu-ray Disc Philips jsou vybaveny tak, aby vám poskytly video o rychlosti 24 snímků za sekundu přímo z disků Blu-ray, takže vám přinesou senzační a ohromující zážitek z obrazu ve vysokém rozlišení jako v kině.

Slyšte více
Dolby TrueHD a DTS-HD MA pro HD prostorový zvuk 7.1

Na discích s technologií Blu-ray je umístěn 7.1 kanálový zvuk s nejvyšší kvalitou podle standardů DTS-HD Master Audio a Dolby TrueHD. Reprodukovaný zvuk je téměř nerozlišitelný od studiového masteru, takže slyšíte to, co jste podle tvůrců slyšet měli. Standardy DTS-HD Master Audio a Dolby TrueHD dovršují zážitek z poslechu hudby HD.

Zaujměte více
WiFi-n Ready* pro rychlejší, širší bezdrátový výkon

BD-Live (Profil 2.0) umožňuje online vychutnání Blu-ray bonusového obsahu
Služba BD-Live ještě více rozšiřuje váš svět vysokého rozlišení. Získejte aktuální obsah pouhým připojením přehrávače Blu-ray disků k síti Internet. Čeká na vás exkluzivní stahovatelný obsah, živé události a chat, hry, online nakupování a další vzrušující nové věci. Svezte se na vlně vysokého rozlišení s přehráváním Blu-ray disků a službou BD-Live

Vysokorychlostní propojení USB 2.0 přehrává video/hudbu z jednotky USB flash
Univerzální datová sběrnice neboli USB je standardní protokol, který je obvykle používán k připojení počítačů, periférií a spotřebního elektronického vybavení. Vysokorychlostní USB zařízení má přenosovou rychlost dat až 480 Mb/s - již od 12 Mb/s v původních USB zařízeních. Díky vysokorychlostnímu propojení USB 2.0 stačí pouze zapojit USB zařízení, zvolit film, hudbu nebo fotografie a začít přehrávat.

EasyLink ovládá všechny výrobky EasyLink jedním ovladačem
Sběrnice EasyLink vám umožňuje ovládat více zařízení pomocí jednoho ovládání. Využívá průmyslový standard, protokol HDMI CEC, ke sdílení funkcí mezi zařízeními pomocí HDMI kabelu. Jediným stisknutím tlačítka můžete současně ovládat veškeré připojené vybavení kompatibilní s rozhraním HDMI CEC. Funkce jako pohotovostní režim a přehrávání mohou být nyní používány dokonale snadno.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5180 - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5180

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> WHITENERGY
> WHISKAS
> LOCK&LOCK
> Hercules
> FORTRON
> AMAZON
> MOSCHINO
> WADER
> HOZELOCK
> UNICORN
> X-PAD
> TWIST/BESTRON
> Kaiserhoff
> HAMA
> MARC JACOBS
> CHUGGINGTON
> RAVO
> BOTAS
> BARUM
> PIATNIK
> Gimmi
> PAMPERS
> BIODERMA
> JACOMO
> PURE
> TIGI
> OSCAR DE LA RENTA
> GILLETTE
> HOCO
> PIZ BUIN
> FAGOR
> LOLITA LEMPICKA
> PROVENCE
> COMFEE
> STEBA

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml