NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | peníze a půjčky | šperky | splátky | led monitory | kosmetika | ovladače, drivers | návody a manuály |
Český manuál a návod

Colafit Kinder pro děti 30 ks

Český návod k použití Colafit Kinder pro děti 30 ks - Kolagen v potravinách obsahuje asi 90 %
               

 

Návod k použití Colafit Kinder pro děti 30 ks

Český návod k použití Colafit Kinder pro děti 30 ks je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Colafit Kinder pro děti 30 ks nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Colafit Kinder pro děti 30 ks, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce DACOM PHARMA. Přečtěte si také diskuzi k Colafit Kinder pro děti 30 ks.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Colafit Kinder pro děti 30 ks
Český návod DACOM PHARMA k použití výrobku Colafit Kinder pro děti 30 ks udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku DACOM PHARMA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis DACOM PHARMA
6) Značka: DACOM PHARMA
7) EAN kód: 8594011210364
Návod k použití Colafit Kinder pro děti 30 ks

Jste-li majitelem Colafit Kinder pro děti 30 ks od DACOM PHARMA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Colafit Kinder pro děti 30 ks -
Kolagen v potravinách obsahuje asi 90 % vody. Námi vyráběný kolagen je sušený lyofilizací, to znamená, že je zbavený vody a má houbovitou konzistenci. Je to nejšetrnější známý způsob konzervace - tímto způsobem se upravuje strava pro kosmonauty, horolezce a vrcholové sportovce. Tato speciální úprava potravin je pro nás poněkud nezvyklá, ale má to hned několik významných předností: velmi nízká váha, lehká stravitelnost, naprostá absence chemikálií a konzervačních látek, snadno se polyká a je téměř bez nepříjemných pachutí. Lyofilizovaný kolagen dokáže doplnit vodu z vlastních zdrojů z trávicího systému tak, že 4 mg lyofilizovaného kolagenu (obsaženo v 1 kostičce) vytvoří v organismu asi 400 mg vysoce čistého, kolagenového gelu. Colafit Kinder je určen pro děti s vrozenými kloubními defekty, s růstovými problémy projevujícími se bolestí končetin (nejčastěji v kloubech, kostech nebo vazivech) a kožními defekty (ekzémy, vyrážky atd.). Colafit Kinder by mohl vyřešit mnohé tyto potíže, protože až v 80 % případů jde obecně o nedostatek kolagenu v těle, který zvláště u nekojených nebo jen krátce kojených dětí chybí. Samotné růstové potíže nejsou velkým problémem, ovšem v případě, že se podcení, se mohou naplno projevit až v době dospívání nebo v dospělosti. Zvláště u sportujících dětí by to mohlo znamenat vážné potíže. V běžné stravě je kolagenu velmi málo, zvláště pak u dětí ve věku od 2 let, které často odmítají jíst maso v jakékoliv formě. Navíc kolagen obsažený ve stravě je nekvalitní a tepelnou úpravou ztrácejí některé aminokyseliny svoji terciální strukturu a jsou pak pro organismus nepoužitelné. Kolagen v  Colafit Kinder je speciálně upravený tak, aby byl pro dětský organismus využitelný. Kolagen je velmi důležitý pro správnou funkci a stavbu kloubních chrupavek, pouzder, vaziv a kůže. Stejně tak je důležitý pro správný vývoj kostí, zubů, vlasů i nehtů.   Kdy Colafit Kinder pomáhá: zdravému vývoji kloubů, snižuje riziko poškození kloubů, při růstových potížích, chrání klouby u aktivních a sportujících dětí, doplňuje nedostatek kolagenu u dětí. Složení : čistý krystalický bovinní lyofilizovaný kolagen typu I, čistota 99,9 % (minimální rozměr čtverečků 9x6x5 mm, váha 4 mg) Dávkování: 1 kostička denně ráno nalačno, min. 10 min. před jídlem, po dobu 1-2 měsíců. Colafit je snadno polykatelný i bez zapíjení, přesto není na újmu kvality a účinnosti zapíjení vodou. Balení: 30 kostiček - dávka na 1 měsíc Upozornění: Doplněk stravy. Výrobek není určen pro děti do 2 let. Vhodný pro diabetiky v rámci diety určené lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neužívejte jako náhradu pestré stravy.   V naší nabídce naleznete také Colafit čistý kolagen, Colafit DUO čistý kolagen a Colafit Slim s chitosanem dual a další produkty společnosti Dacom Pharma. Další informace o Colafit Kinder pro děti naleznete v článku Kolagen a zdravý vývoj dítěte.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Colafit Kinder pro děti 30 ks - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Colafit Kinder pro děti 30 ks

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> KNORRTOYS
> CHARRIOL
> ALIGATOR
> TRAVALO
> EMTEC
> BEKO
> THIERRY MUGLER
> CHRISTIAN LACROIX
> JIVAGO
> ANIMONDA
> LENA
> IONIC-CARE
> Spokey
> TIGI
> PACKARDBELL
> PUZZLEND
> BIONAIRE
> MOVETO
> HOBBY DOHSE
> PRINCE MATCHABELLI
> STORM
> GAI MATTIOLO
> GOLLA
> ADIDAS
> L´OREAL PARIS
> OPTIBOX
> LIMARA
> SUPERMAG
> NUTRAM
> YVES SAINT LAURENT
> SHAKIRA
> DSQUARED2
> LUCIANO SOPRANI
> VERBATIM
> PIONEER

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml