NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | splátky | dětský nábytek | dětské potřeby | šperky | zaruka a servis | odborná pomoc |
Český manuál a návod

Collagenceutical biovital 60 tbl.

Český návod k použití Collagenceutical biovital 60 tbl. - Kolagen má v těle 30% zastoupení. Z p
               

 

Návod k použití Collagenceutical biovital 60 tbl.

Český návod k použití Collagenceutical biovital 60 tbl. je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Collagenceutical biovital 60 tbl. nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Collagenceutical biovital 60 tbl., databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce HERB PHARMA. Přečtěte si také diskuzi k Collagenceutical biovital 60 tbl..
Collagenceutical biovital 60 tbl.
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Collagenceutical biovital 60 tbl.
Český návod HERB PHARMA k použití výrobku Collagenceutical biovital 60 tbl. udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku HERB PHARMA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis HERB PHARMA
6) Značka: HERB PHARMA
Návod k použití Collagenceutical biovital 60 tbl.

Jste-li majitelem Collagenceutical biovital 60 tbl. od HERB PHARMA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Collagenceutical biovital 60 tbl. -
Kolagen má v těle 30% zastoupení. Z pomezí všech bílkovin vytváří strukturu buněk důležitých pro pojiva pokožky. Charakteristickou vlastností molekuly kolagenu je dodávání pevnosti pokožce. Tělo si kolagen dokáže vytvářet i samo, ale tato produkce se s postupujícím věkem snižuje každoročně o 1,5 %. Z tohoto důvodu je nevyhnutelné jeho doplňování pro zachování zdravé a pružné pokožky bez vrásek. Pro správnou tvorbu kvalitního a funkčního kolagenu je důležitý i dostatečný přísun vitamínu C. Produkt Collagenceutical biovital tablety obsahuje látky příznivě působící na tvorbu kolagenu, zpěvňování tkání a stimulaci buněčné obnovy pokožky. Účinné látky napomáhají k ochraně tkání před oxidačním působením. Díky těmto vlastnostem dodávají pokožce mladistvý vzhled, zmírňují její ochabnutí a snižují tvorbu vrásek.   Kdy Collagenceutical Biovital pomáhá: hluboko hydratuje a zpevňuje pokožku, vyhlazuje vrásky a předchází vzniku nových vrásek, zpomaluje proces stárnutí pokožky, povzbuzuje tvorbu přirozeného kolagenu, příznivě působí na vlasy a nehty, nahrazuje kolagenové a hyaluronové injekce.   Produkt Collagenceutical Biovital tablety obsahuje: Hydrolizovaný kolagen ? je látka, podporující zdravý vzhled pokožky. Stimuluje regenerační procesy, obsahuje stejné aminokyseliny jako klasický kolagen, ale je upravený tak, aby se lépe vstřebával.  Kyselina hyaluronová ? je čistý vysokomolekulární polysacharid, který se přirozeně nachází v pojivech. Má vysoké hydratační účinky a schopnost vázat velké množství vody. Pokožce dodává pevnost a pružnost. Zvyšuje její regenerační schopnost. Kyselina askorbová (vitamín C) ? zajišťuje hydroxylaci prolinu na hydroxyprolin, který je základní složkou kolagenu. Je důležitým antioxidantem, který chrání tělesná tkaniva, působí na zdraví buněčných membrán. Vitamín C podporuje celkový dobrý zdravotní stav. Zinek ? zajišťuje správnou funkci mnohých enzymů ovlivňujících obnovu buněk. Podporuje růst vlasů a nehtů. Podporuje funkci enzymů ovlivňujících obnovu buněk. Přeslička rolní (Equisetum arvense) ? obsahuje kyselinu křemičitou, která je důležitá pro stavbu kostí, zubů, nehtů a kůže. Měď ? chrání tkáň před oxidačním poškozením.   Složení: 500 mg hydrolizovaný kolagen, 35 mg kyselina hyaluronová, 15 mg kyselina askorbová, 12,5 mg výtažek z přesličky rolní, 10 mg hydroxypropyl methylcelulóza, 10 mg stearan hořečnatý, 5 mg koloidní oxid křemičitý, 4,35 mg zinek, 3,60 mg měď Dávkování: 2x denně (ráno a večer) 1 tableta. Tablety polykejte celé a zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Balení: 60 tablet - dávka na 1 měsíc Upozornění: Doplněk stravy. Výrobek není určený pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na suchém místě při teplotě 10 až 25 °C. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování.   V naší nabídce naleznete také Collagenceutical - biotechnologická emulze na vyplnění vrásek.  V naší nabídce naleznete také další produkty společnosti Herb Pharma.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Collagenceutical biovital 60 tbl. - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Collagenceutical biovital 60 tbl.

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> HIKARI
> DREWEX
> PALOMA PICASSO
> SODASTREAM
> AZZARO
> RAVENSBURGER
> ZIPPO FRAGRANCES
> DPS
> SULOV
> SARAH JESSICA PARKER
> ROCCOBAROCCO
> KNORRTOYS
> FUNTOSEE
> BENETTON
> ARROW
> VICHY
> BOBBI BROWN
> PRETEC
> T-MOBILE
> MORA
> DAFIKO
> NEXEN
> MIX PUPS
> AQUA SZUT
> FARLIN
> ERGOTRON
> DELPHARMEA
> ROTTEFELA
> DELONGHI
> URBAN MAN
> ECOVER
> HOTPOINT-ARISTON
> BEKO
> TESLA
> CACHAREL

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml