NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | návody a manuály | ovladače, drivers | dětské potřeby | kosmetika | led monitory | hodinky |
Český manuál a návod

Decoletteceutical - biotechnologická emulze na vypínání a zpevnění krku a dekoltu 125 ml

Český návod k použití Decoletteceutical - biotechnologická emulze na vypínání a zpevnění krku a dekoltu 125 ml -
               

 

Návod k použití Decoletteceutical - biotechnologická emulze na vypínání a zpevnění krku a dekoltu 125 ml

Český návod k použití Decoletteceutical - biotechnologická emulze na vypínání a zpevnění krku a dekoltu 125 ml je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Decoletteceutical - biotechnologická emulze na vypínání a zpevnění krku a dekoltu 125 ml nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Decoletteceutical - biotechnologická emulze na vypínání a zpevnění krku a dekoltu 125 ml, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce HERB PHARMA. Přečtěte si také diskuzi k Decoletteceutical - biotechnologická emulze na vypínání a zpevnění krku a dekoltu 125 ml.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Decoletteceutical - biotechnologická emulze na vypínání a zpevnění krku a dekoltu 125 ml
Český návod HERB PHARMA k použití výrobku Decoletteceutical - biotechnologická emulze na vypínání a zpevnění krku a dekoltu 125 ml udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku HERB PHARMA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis HERB PHARMA
6) Značka: HERB PHARMA
7) EAN kód: 7640119230955
Návod k použití Decoletteceutical - biotechnologická emulze na vypínání a zpevnění krku a dekoltu 125 ml

Jste-li majitelem Decoletteceutical - biotechnologická emulze na vypínání a zpevnění krku a dekoltu 125 ml od HERB PHARMA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Decoletteceutical - biotechnologická emulze na vypínání a zpevnění krku a dekoltu 125 ml -
Krku, dekoltu, pažím nebo výstřihu věnujeme obvykle mnohem méně pozornosti než např. tváři. Důležitost péče o tyto partie si začneme uvědomovat až ve vyšším věku. S přibývajícím věkem se na pokožce tvoří vrásky. Vliv na způsob stárnutí pleti a zrychlení tohoto procesu má i sluneční záření a jiné faktory související s životním stylem.  Aktivní molekula - peptid, který je obsažený v biotechnologické emulzi Decoletteceutical, proniká po nanesení přes povrch pokožky a zasahuje fibroblastové buňky. Důležitou předností je, že tento účinek lze uplatnit bez zákroků plastické chirurgie a medicíny. Pomáhá chránit a zpevňovat krk, dekolt a paže, obnovovat a zpevňovat podpůrnou kožní tkáň těchto partií a zároveň ochraňuje proti škodlivým účinkem volných radikálů, které způsobují předčasné ochabování pokožky.   Složení: aqua, butylene glycol-juglans regia leaf extract-juglans regia shell extract-centella asiatica extract-pyrus germanica extract-lecithin, paraffinum liquidum, butylene glycol-carbomer-polysorbate 20-palmitoyl pentapeptide-3, dimethicone, caprylic, glycerin, isopropylmyristate, polyacrylamide, c12-14 isoparafin, laureth-7, c12-14 pareth-30, glycerylstearate, aloe barbadensis, citronellol, geraniol, hydroxycitronellal, hexylcinnamal, limonene, linalool, lilial, parfum, triethanolamine, methyl, propylparaben, propylene glycol, 5-chloro-2-methyl-4-isothiazolin-3-one, 2-methyl-4-isothiazolin-3-one Jak používat: Odstraňte víčko z přípravku. Jemným stlačením dávkovače vytlačte potřebné množství emulze a krouživou masáží naneste na celou oblast krku, dekoltu a paží. Pro dosažení optimálních výsledků aplikujte 2x denně (ráno a večer) po dobu 30 dnů. Poté pro udržení mladistvého vzhledu nanášejte emulzi 1x denně, resp. podle potřeby a individuálních pocitů. Účinek přípravku je postupný, kumulativní a reversibilní. Balení: 125 ml Upozornění: Určeno pouze k zevnímu použití. Určeno pro všechny typy pleti. Zabraňte styku s očima. Pokud se výrobek dostane do očí, vypláchněte je vodou a jemně je osušte. Pozor ? při rychlém stlačení dávkovače dochází k nasáknutí vzduchových bublinek, což by mohlo ztížit dávkování přípravku Decoletteceutical. Při dávkování je třeba opakovaně stlačit pumpičku, aby došlo k vytlačení emulze.   V naší nabídce naleznete také další produkty společnosti Herb Pharma. Produkt Decoletteceutical má protokol o zkoušce stanovení kožní snášenlivosti.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Decoletteceutical - biotechnologická emulze na vypínání a zpevnění krku a dekoltu 125 ml - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Decoletteceutical - biotechnologická emulze na vypínání a zpevnění krku a dekoltu 125 ml

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> DELONGHI
> DAVID BECKHAM
> WALLABOO
> BRIDGESTONE
> CLINIQUE
> OPTIBOX
> BALENCIAGA
> VELD´S
> Steinner
> HAPPY DOG
> LOMANI
> HALLE BERRY
> MSI
> COREL
> FAG
> FCUK
> JESUS DEL POZO
> AROMEDICA
> GUERLAIN
> TOM TAILOR
> RASCO
> MEXX
> VAN CLEEF & ARPELS
> Paolo Roncci
> DIVERSEN
> BANQUET
> FOORCE
> AQUAEL
> BONAQUA
> CHRISTIAN LACROIX
> HALTI
> LANITPLAST
> CARLO CORINTO
> LASCAL
> SICCE

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml