NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | peníze a půjčky | led monitory | šperky | dětské potřeby | dětský nábytek |
Český manuál a návod

Dermatix na jizvy 15 g + taštička ZDARMA

Český návod k použití Dermatix na jizvy 15 g + taštička ZDARMA - Pokud je kůže poraněna (úrazem
               

 

Návod k použití Dermatix na jizvy 15 g + taštička ZDARMA

Český návod k použití Dermatix na jizvy 15 g + taštička ZDARMA je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Dermatix na jizvy 15 g + taštička ZDARMA nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Dermatix na jizvy 15 g + taštička ZDARMA, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce KOSMETIKA. Přečtěte si také diskuzi k Dermatix na jizvy 15 g + taštička ZDARMA.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Dermatix na jizvy 15 g + taštička ZDARMA
Český návod KOSMETIKA k použití výrobku Dermatix na jizvy 15 g + taštička ZDARMA udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku KOSMETIKA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis KOSMETIKA
6) Značka: KOSMETIKA
Návod k použití Dermatix na jizvy 15 g + taštička ZDARMA

Jste-li majitelem Dermatix na jizvy 15 g + taštička ZDARMA od KOSMETIKA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Dermatix na jizvy 15 g + taštička ZDARMA -
Pokud je kůže poraněna (úrazem, chirurgickým zákrokem apod.), nemůžete zamezit vzniku jizvy, ale můžete potlačit její viditelnost. Je nutné začít s aplikací Dermatixu ihned po zahojení rány. Jizvu není možné ?zneviditelnit?. Dermatix však dokáže výrazně a účinně zlepšit vzhled čerstvé i starší jizvy. Dermatix se používá k ošetření a prevenci vzniku keloidních a hypertrofických jizev poté, co je rána zhojena a povrch je celistvý. Přípravek se snadno aplikuje na všechna místa kůže, včetně obličeje, kloubů a kožních záhybů. Po rychlém zaschnutí tvoří průhledný krycí "film".   Kdy Dermatix pomáhá: hydratuje a částečně uzavírá stratum corneum, ochraňuje před působením vnějších vlivů, odpuzuje buňky podporující růst jizvy, vyhlazuje, změkčuje a zjemňuje většinu jizev, zmírňuje svědění a nepříjemné pocity způsobené jizvou, urychluje vyblednutí jizvy. Složení: polysiloxan, oxid křemičitý Jak používat: Postižené místo omyjte a osušte. Jemně vmasírujte malé množství Dermatixu na povrch jizvy. V případě, že nanesete větší množství, jemně setřete přebytek, abyste zamezili znečištění oděvu. Nanášejte 2x denně, ráno a večer, min. po dobu 2 měsíců. Kosmetické přípravky lze aplikovat až po úplném zaschnutí přípravku. Balení: 15 g + taštička ZDARMA Upozornění: Určeno pouze k zevnímu použití. Bez parfemace. Vhodné i pro děti a osoby s citlivou pokožkou. Obsahuje polysiloxan. Nepoužívejte na otevřené nebo čerstvé rány, na sliznice a příliš blízko očí. Přípravek nesmí být nanášen přes jiné přípravky používané při léčbě kůže. Ve vyjímečných případech může Dermatix způsobit zarudnutí kůže, bolest nebo podráždění kůže. Objeví-li se některý z těchto příznaků nebo i jiné nežádoucí příhody, poraďte se s lékařem.   V naší nabídce naleznete i další produkty na jizvy. Další informace o Dermatixu naleznete v článku Jizvy a silikonový gel Dermatix.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Dermatix na jizvy 15 g + taštička ZDARMA - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Dermatix na jizvy 15 g + taštička ZDARMA

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> PROTEKTOR
> JIVAGO
> BOBBI BROWN
> LE CHATON
> BROTHER
> KHW
> REVLON
> MECCANO
> ONTARIO
> HUBERT DE MONTANDON
> ARDO
> LAMAZE
> MAXXIS
> TEFAL
> HOLUX
> ATTITUDE
> EQUIP
> BYBLOS
> NAOMI CAMPBELL
> PRETEC
> DR. MULLER
> AVRIL LAVIGNE
> ASUS
> DINO
> MARIA SHARAPOVA
> COREL
> Valira
> ECOVER
> NESPRESSO
> DELL
> PINNACLE
> VERBATIM
> CANADIEN
> LANITPLAST
> CASE LOGIC

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml