NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | recenze | šperky | hračky | ovladače, drivers | kosmetika |
Český manuál a návod

Dermorevital 50 ml

Český návod k použití Dermorevital 50 ml - Některé z obsažených aktivních látek také účinně tlu
               

 

Návod k použití Dermorevital 50 ml

Český návod k použití Dermorevital 50 ml je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Dermorevital 50 ml nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Dermorevital 50 ml, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce KOSMETIKA. Přečtěte si také diskuzi k Dermorevital 50 ml.
Dermorevital 50 ml
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Dermorevital 50 ml
Český návod KOSMETIKA k použití výrobku Dermorevital 50 ml udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku KOSMETIKA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis KOSMETIKA
6) Značka: KOSMETIKA
Návod k použití Dermorevital 50 ml

Jste-li majitelem Dermorevital 50 ml od KOSMETIKA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Dermorevital 50 ml -
Některé z obsažených aktivních látek také účinně tlumí klinické projevy nejrůznějších forem ekzémů, akné, lupénky, zánětů kůže, bércových vředů a přispívají ke snížení rizika onkologických onemocnění kůže především po opalování. Dermorevital účinně urychluje buněčnou aktivitu, stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu a omezuje nepříznivý vliv volných radikálů, které narušují podkožní vazivová vlákna, čímž dochází ke stárnutí a ochablosti pokožky.   Kdy Dermorevital pomáhá: aktivně regeneruje podráždění po opalování, přispívá ke snížení rizika onkologických onemocnění kůže, působí hojivě a urychluje obnovu poškozených kožních tkání, účinně revitalizuje a vyživuje zralou a ochablou pokožku, ochraňuje pokožku a má silné antioxidační a protizánětlivé účinky, urychluje buněčnou aktivitu a obnovuje svěžest pokožky, působí blahodárně na pokožku vystavenou větru a slané vodě. Složení: beta-glukan, panthenol, rakytníkový olej, aloe vera, měsíček lékařský, shea butter, mandlový olej, biosacharid, rostlinný glycerin, růže šípková, jojoba, manuca, heřmánek lékařský, levandule, arnika horská, třezalka, meduňka, avokádový olej, hroznový olej, vilín virginský, pupečníkovec asijský, zelený čaj, borůvka černá, hřebíčkovec kořenný Jak používat: Aplikujte po opalování a při kožních potížích 1-3x denně. Po nanesení na pokožku lehce vetřete. Pro zvýšení účinnosti naneste silnější vrstvu a nechte minimálně 1 hodinu působit. Současně zvyšte denní příjem tekutin. Balení: 50 ml Upozornění: Určeno pouze k zevnímu použití.   V naší nabídce naleznete také Dermorevital 250 ml. V naší nabídce naleznete i další výrobky značky Herbamedicus. Další informace o Dermorevitalu naleznete v článku Jak chránit pokožku při přechodu ze zimního na jarní počasí?

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Dermorevital 50 ml - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Dermorevital 50 ml

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> OEM
> GRES
> NANIA
> JPL
> NAVIGON
> COLLISTAR
> ACME MADE
> Hello Kitty
> ESCADA
> RENUTO
> MAYSTAR
> MATTHEW WILLIAMSON
> TOYO
> MADISON
> GREEN GARDEN
> COCA-COLA
> JEAN PAUL GAULTIER
> AQUAPLAY
> PROTEKTOR
> ROWENTA
> MIX PUPS
> SKYRUNNER
> DECOR WOOD
> Geoffrey Beene
> HÜ-BEN
> MOSER
> CANYON
> PRESTIGIO
> D-LEX
> MASTERSIL
> GOCLEVER
> TRUSSARDI
> FULDA
> WELEDA
> BARYSHNIKOV

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml