NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | dětské potřeby | šperky | hračky | návody a manuály | recenze | autosedačky | dětský nábytek |
Český manuál a návod

Digitální fotoaparát CANON Power Shot S100 (5244B014) černý

Český návod k použití Digitální fotoaparát CANON Power Shot S100 (5244B014) černý - Digitální fo
               

 

Návod k použití Digitální fotoaparát CANON Power Shot S100 (5244B014) černý

Český návod k použití Digitální fotoaparát CANON Power Shot S100 (5244B014) černý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Digitální fotoaparát CANON Power Shot S100 (5244B014) černý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Digitální fotoaparát CANON Power Shot S100 (5244B014) černý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce CANON. Přečtěte si také diskuzi k Digitální fotoaparát CANON Power Shot S100 (5244B014) černý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Digitální fotoaparát CANON Power Shot S100 (5244B014) černý
Český návod CANON k použití výrobku Digitální fotoaparát CANON Power Shot S100 (5244B014) černý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku CANON
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis CANON
6) Značka: CANON
Návod k použití Digitální fotoaparát CANON Power Shot S100 (5244B014) černý

Jste-li majitelem Digitální fotoaparát CANON Power Shot S100 (5244B014) černý od CANON a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Digitální fotoaparát CANON Power Shot S100 (5244B014) černý -
Digitální fotoaparát PowerShot S100 využívá know-how snímačů fotoaparátů Canon EOS a nejnovější procesor DIGIC 5, a poskytuje tak výjimečné snímky dokonce i za slabého osvětlení. Objektiv se světelností f/2,0, formát RAW a systém GPS z něj činí působivý profesionální kompaktní fotoaparát.

Vlastnosti

Vysoce citlivý 12,1megapixelový snímač Canon CMOS
Systém HS System s procesorem DIGIC 5
24mm ultraširokoúhlý objektiv se světelností f/2,0 a 5× zoomem Inteligentní IS
Ovládací kroužek objektivu, ovládání redukce šumu a formát RAW
GPS
Rozlišení Full HD, rozhraní HDMI
Velký 7,5cm (3,0?) displej LCD
Rychlé souvislé fotografování HQ
Režim Smart Auto, vyvážení bílé pro vícenásobné oblasti
Vodotěsné pouzdro

Profesionální ovládání. Opravdu kompaktní

Vysoce citlivý 12,1megapixelový snímač CMOS Canon
Vysoce citlivý snímač CMOS typu 1/1,7, který byl vyvinut s využitím know-how snímačů digitálních zrcadlovek EOS, pracuje společně s procesorem DIGIC 5 a poskytuje nejvyšší kvalitu obrazu v této třídě, zejména při vysokých citlivostech ISO a za slabého osvětlení.

Systém HS System s procesorem DIGIC 5
Systém HS System je výkonnou kombinací obrazového procesoru DIGIC 5, který je 6krát výkonnější než procesor DIGIC 4, a vysoce citlivého snímače CMOS. Umožní vám
fotografovat s nízkým šumem a vysokou kvalitou obrazu dokonce i za slabého osvětlení s citlivostí ISO až 6 400, čímž omezuje potřebu použití blesku nebo stativu.

Univerzální objektiv. Inteligentní IS
Objektiv s vysokou světelností f/2,0 ještě dále rozšiřuje vaši schopnost fotografovat v tmavších podmínkách. Nastavení ultraširokého úhlu s ohniskovou vzdáleností 24 mm vám umožní pořizovat ohromující snímky krajin a flexibilní 5násobný zoom vás přiblíží k fotografovanému objektu. Inteligentní IS automaticky zvolí ze 7 možných režimů přesně to správné nastavení optického stabilizátoru obrazu , aby zajistil ostré a detailní fotografie a videozáznamy.

Ovládací kroužek objektivu, ovládání redukce šumu a formát RAW
Ovládací kroužek objektivu umožňuje rychle získat přístup k funkcím, jako jsou zoom, clona, rychlost závěrky, zaostřování nebo citlivost ISO. Proveďte úpravy úrovně potlačení šumu používané pro snímky nebo pořizujte fotografie ve formátu RAW pro následné zpracování v dodaném softwaru DPP.

GPS
Pokaždé, když fotografujete, vkládejte do svých snímků cenné informace o poloze pomocí doplňování značek se souřadnicemi GPS. Funkce zaznamenávání souřadnic GPS může v nastavených časových intervalech zaznamenávat vaši polohu, takže si můžete prohlédnout celou svou cestu v dodaném softwaru Map Utility.

Filmy v rozlišení Full HD, připojení HDMI-CEC
Zaznamenávejte skvělé filmy v rozlišení Full HD 1080p rychlostí 24 snímků/s se stereofonním zvukem. Připojení přes miniaturní konektor HDMI-CEC umožňuje bezztrátové přehrávání na kompatibilním televizoru s rozlišením HD.

7,5cm (3,0?) displej LCD PureColor II G
Jasný a čistý displej LCD s 460 000 bodů je opatřen vnější vrstvou z tvrzeného skla poskytující pevnost a vysokou viditelnost dokonce i při snímání za jasného osvětlení.

Rychlé souvislé fotografování HQ
Zásluhou schopností zpracování procesoru DIGIC 5 můžete v režimu rychlého souvislého fotografování HQ pořídit sekvencí 9,6 snímku/s až 8 snímků ve vysokém rozlišení v sérii.

Režim Smart Auto, vyvážení bílé pro vícenásobné oblasti
Režim Smart Auto zvolí nastavení fotoaparátu z 32 různých typů scén (21 při pořizování filmů), která automaticky zajistí optimální výsledky. Vyvážení bílé pro vícenásobné oblasti kompenzuje přítomnost více zdrojů světla, aby byly dosaženo přirozených výsledků.

Vodotěsné pouzdro
Chraňte svůj fotoaparát pod vodou až do hloubky 40 m pomocí volitelného vodotěsného pouzdra WP-DC43.

Specifikace:

OBRAZOVÝ SNÍMAČ
Typ
Vysoce citlivý snímač Canon CMOS typu 1/1,7
Efektivní pixely
Přibl. 12,1 megapixelu
Typ barevného filtru
Primární barvy

OBRAZOVÝ PROCESOR
Typ
DIGIC 5 s technologií iSAPS

OBJEKTIV
Ohnisková vzdálenost
5,2 až 26,0 mm (ekvivalent pro 35mm film: 24 až 120 mm)
Zoom
Optický 5násobný. Digitální přibližně 4násobný (s funkcí digitálního telekonvertoru přibližně 1,5násobný nebo 2,0násobný a s funkcí Safety Zoom1). Kombinovaný přibližně 20násobný
Světelnost f/
f/2,0 až f/5,9
Konstrukce
7 prvků v 6 skupinách (1 oboustranná asférická čočka, 1 oboustranná asférická čočka UA, 1 jednostranná asférická čočka)
Stabilizace obrazu
Ano (typ s posunem objektivu), 4kroková. Inteligentní IS

ZAOSTŘOVÁNÍ
Typ
TTL
Systém zaostřování / AF body
AiAF (detekce obličeje / 9bodový), 1bodový AF (dostupná je jakákoli pozice, fixní na střed nebo výběr a sledování obličeje)
Režimy automatického zaostřování (AF)
Po snímcích, souvislé (k dispozici pouze v režimu Smart Auto), automatické ostření Servo AF / expozice AE1, automatické zaostřování se sledováním
Volba AF bodu
Ruční výběr pomocí FlexiZone AF/AE, Velikost (normální, malé)
Blokování AF
Možnost zapnutí a vypnutí
Pomocné světlo AF
Ano
Ruční zaostřování
Ano
Zaostření braketingu
Ano
Nejmenší zaostřitelná vzdálenost
3 cm od objektivu (W) v režimu makro

ŘÍZENÍ EXPOZICE
Režimy měření
Poměrové (svázáno s rámečkem automatického zaostřování pro detekci obličeje), celoplošné se zdůrazněným středem, bodové (uprostřed nebo svázáno s rámečkem automatického zaostřování pro detekci obličeje nebo automatického zaostřování FlexiZone)
Blokování AE
Ano
Kompenzace expozice
?3 EV v krocích po 1/3 EV
i-Contrast pro automatickou korekci dynamického rozsahu
Neutrální šedý filtr (3 kroky)
Automatický braketing expozice (AEB)
1/3 až 2 EV v krocích po 1/3 EV
Citlivost ISO*
AUTO, 80, 100, 125, 160, 200, 250, 320, 400, 500, 640, 800, 1 000, 1 250, 1 600, 2 000, 2 500, 3 200, 4 000, 5 000, 6 400

ZÁVĚRKA
Rychlost
1 až 1/2 000 s (výrobní nastavení)
15 až 1/2 000 s (celkový rozsah, závisí na režimu fotografování)

VYVÁŽENÍ BÍLÉ
Typ
TTL
Nastavení
Auto (včetně vyvážení bílé při detekci obličeje), Denní světlo, Zataženo, Žárovka, Zářivka, Zářivka H, Blesk, Pod vodou, Vlastní. V režimu Smart Auto je dostupná korekce vyvážení bílé pro vícenásobné oblasti

BAREVNÁ MATICE
Typ
sRGB

DISPLEJ LCD
Displej
7,5cm (3,0") displej PureColor II G (TFT), přibl. 461 000 bodů
Pokrytí
Přibl. 100%
Jas
Možnost nastavení pěti úrovní. Displej LCD s rychlým rozsvícením

BLESK
Režimy
Auto, Manuální blesk zap./vyp., Pomalá synchronizace
Nízká rychlost synchronizace
Ano. Nejvyšší rychlost 1/2 000 s
Redukce jevu červených očí
Ano
Kompenzace expozice s bleskem
+/ - 2 EV v krocích po 1/3 EV. Expozice s bleskem s detekcí obličeje Bezpečná expozice s bleskem
Blokování expozice s bleskem
Ano
Ruční nastavení napájení
3 úrovně s vestavěným bleskem
Synchronizace na druhou lamelu
Ano
Rozsah vestavěného blesku
50 cm až 7,0 m (W) / 2,3 m (T)
Externí blesk
vysoce výkonný blesk Canon HF-DC2

FOTOGRAFOVÁNÍ
Režimy
Smart Auto (32 detekovaných scén), Programová automatická expozice, Automatická expozice s předvolbou času, Automatická expozice s předvolbou clony, Ruční, Vlastní, Speciální scéna (Krátký film, Portrét, Krajina, Děti a zvířata, Chytrá expozice (Úsměv, Samospoušť po mrknutí, Samospoušť po detekci obličeje), Rychlé souvislé fotografování HQ, Noční scéna z ruky, Pláž, Pod vodou, Listí, Sníh, Ohňostroj, Asistent spojení snímků, Vysoký dynamický rozsah, Nostalgie, Efekt rybího oka, Efekt miniatury, Efekt levného fotoaparátu, Monochromatický, Extra živé, Efekt plakátu, Zdůraznit barvu, Změnit barvu), Film
Režimy při pořizování filmu
Smart Auto (21 detekovaných scén), Standardní, Programová automatická expozice, Portrét, Krajina, Efekt miniatury, Monochromatický, Extra živé, Efekt plakátu, Zdůraznit barvu, Zaměnit barvu, Pláž, Pod vodou, Listí, Sníh, Ohňostroj, Nostalgie, Film iFrame, Film s velmi pomalým pohybem
Fotografické efekty
Mé barvy (Mé barvy vyp., Živé barvy, Neutrální, Sépie, Černobíle, Pozitiv, Světlejší odstíny pleti, Tmavší odstíny pleti, Živá modrá, Živá zelená, Živá červená, Vlastní barva)
Režimy řízení
Jednotlivé, Sekvenční, Sekvenční s AF, Samospoušť
Kontinuální snímání
Přibl. 2,3 snímku/s, automatické zaostřování: přibl. 0,8 snímku/s, živý náhled: přibl. 0,8 snímku/s, rychlé souvislé fotografování HQ: přibl. 9,6 snímku/s, až 8 snímků12

ZÁZNAMOVÉ PIXELY / KOMPRESE
Velikost snímku
4:3 ? (L) 4 000 × 3 000, (M1) 2 816 × 2 112, (M2) 1 600 × 1 200, (S) 640 × 480
16:9 ? (L) 4 000 × 2 248, (M1) 2 816 × 1 584, (M2) 1 920 × 1 080, (S) 640 × 360
3:2 ? (L) 4 000 × 2 664, (M1) 2 816 × 1 880, (M2) 1 600 × 1 064, (S) 640 × 424
1:1 ? (L) 2 992 × 2 992, (M1) 2 112 × 2 112, (M2) 1 200 × 1 200, (S) 480 × 480
4:5 ? (L) 2 400 × 3 000, (M1) 1 696 × 2 112, (M2) 960 × 1 200, (S) 384 × 480
Změna velikosti při přehrávání (M2, S, XS)
* Velikost XS má poloviční délku a šířku v porovnání s velikostí S
Komprese
Jemná, Normální
Filmy
(Full HD) 1 920 × 1 080, 24 snímků/s, (HD) 1 280 × 720, 30 snímků/s, (L) 640 × 480, 30 snímků/s
Film s velmi pomalým pohybem (L) 640 × 480, 120 snímků/s, (M) 320 × 240, 240 snímků/s
Efekt miniatury (HD, L) 6 snímků/s, 3 snímky/s, 1,5 snímků/s
Film iFrame (rozlišení HD)
Délka filmů
(Rozlišení Full HD a HD) až 4 GB nebo 29 min 59 s1
(L a M) až 4 GB nebo 1 hodina2
(mimořádně zpomalený videozáznam) 30 s

TYPY SOUBORŮ
Typ snímku
Komprese JPEG (kompatibilní s protokolem Exif 2.3 [Exif Print]) /kompatibilní se systémem Design rule for Camera File, RAW, kompatibilní s protokolem Digital Print Order Format [DPOF] verze 1.1
Filmy
MOV [H.264 + Lineární PCM (stereo)]
iFrame
Zaznamenávání souřadnic GPS
LOG [formát zprávy kompatibilní s normou NMEA 01831]

PŘÍMÝ TISK
Tiskárny Canon
Tiskárny Canon SELPHY Compact Photo a inkoustové tiskárny Canon podporující standard PictBridge (funkce tisku identifikačních fotografií, výtisků pevné velikosti a tisku filmu podporovány pouze u tiskáren SELPHY CP a ES)
PictBridge
Ano

DALŠÍ FUNKCE
GPS
Ano, doplňování značek se souřadnicemi GPS, nástroj pro zaznamenávání souřadnic GPS1
Korekce jevu červených očí
Ano, během fotografování a přehrávání
Můj fotoaparát / moje menu
Úvodní obrázek a přizpůsobení zvuku fotoaparátu. Přizpůsobení nabídky
Moje kategorie
Funkce značkování obrázků
Inteligentní polohový senzor
Ano
Histogram
Ano, aktuální histogram
Zoom při přehrávání
Přibl. 2?10násobný
Samospoušť
Přibl. 2 nebo 10 s, vlastní

Nabídka jazyků
Angličtina, němčina, francouzština, holandština, dánština, finština, italština, norština, švédština, španělština, zjednodušená čínština, čínština (tradiční), japonština, ruština, portugalština, korejština, řečtina, polština, čeština, maďarština, turečtina, thajština, arabština, ukrajinština, rumunština, farsí, hindština

ROZHRANÍ
Počítač
Speciální konektor Hi-Speed USB (MTP, PTP) (kompatibilita s Mini-B)
Ostatní
Minikonektor HDMI (kompatibilita s HDMI-CEC) A/V výstup (PAL/NTSC)

PAMĚŤOVÁ KARTA
Typ
SD, SDHC, SDXC

PODPOROVANÝ OPERAČNÍ SYSTÉM
Počítač PC a Macintosh Windows 7 / 7 SP1 / Vista SP2 / XP SP3
Mac OS X verze 10.5?10.6

SOFTWARE
Procházení a tisk
ZoomBrowser EX / ImageBrowser
Ostatní
PhotoStitch, Map Utility
Manipulace se snímky
Digital Photo Professional pro úpravu snímků RAW

ZDROJ NAPÁJENÍ
Baterie
Dobíjecí lithium-iontová baterie NB-5L (baterie NB-5L i nabíječka jsou součástí dodávky)
Životnost baterie
Přibl. 200 snímků1
Přibl. 240 min přehrávání
Síťové napájení
Volitelné příslušenství, sada síťového adaptéru ACK-DC30

PŘÍSLUŠENSTVÍ
Pouzdra / řemínky
Měkké pouzdro DCC-1450
Voděodolné / klimaticky odolné pouzdro
Vodotěsné pouzdro (40 m) WP-DC43, závaží do vodotěsných pouzder WW-DC1
Blesk
vysoce výkonný blesk Canon HF-DC2
Napájení a nabíječka baterií
Sada napájecího adaptéru ACK-DC30
Nabíječka baterií CB-2LXE
Ostatní
Kabel Canon HDMI HTC-100

FYZICKÉ ÚDAJE
Provozní prostředí
0?40 °C, 10?90% vlhkost
Rozměry (Š × V × H)
98,9 × 59,8 × 26,7 mm
Hmotnost
Přibl. 198 g (včetně baterie/baterií a paměťové karty)

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Digitální fotoaparát CANON Power Shot S100 (5244B014) černý - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Digitální fotoaparát CANON Power Shot S100 (5244B014) černý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> WINZIP
> MARBERT
> DA-LITE
> Roto
> EVERLAST
> OMNIMOUNT
> TWIST/BESTRON
> BURG
> DEWALT
> CAT-GATO
> CHLOE
> DIOCHI
> H2O+
> ROMO
> AQUA EXCELLENT
> HUADONG
> PAMELA ANDERSON
> PETSAFE
> HD Home Design
> NARCISO RODRIGUEZ
> GWEN STEFANI
> TRUSSARDI
> YEDOO
> FERRINO
> BIOFIRE
> MIELE
> ČERNÁ HORA
> ESTEE LAUDER
> NEWBORN
> GUERLAIN
> Trigano
> LAGERFELD
> SIMPLY YOU
> GARDENA
> KVS Moravia

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml