NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | peníze a půjčky | hodinky | splátky | autosedačky | led monitory | hračky | šperky |
Český manuál a návod

Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P500 černý

Český návod k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P500 černý - Kompaktní fotoaparát s vyn
               

 

Návod k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P500 černý

Český návod k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P500 černý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P500 černý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P500 černý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce NIKON. Přečtěte si také diskuzi k Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P500 černý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P500 černý
Český návod NIKON k použití výrobku Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P500 černý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku NIKON
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis NIKON
6) Značka: NIKON
7) EAN kód: 0018208921157
Návod k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P500 černý

Jste-li majitelem Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P500 černý od NIKON a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P500 černý -
Kompaktní fotoaparát s vynikajícím výkonem a neuvěřitelným rozsahem zoomu, COOLPIX P500, nabízí úžasný objektiv s 36× zoomem, výklopný LCD monitor a záznam Full HD videosekvencí. Působivý objektiv s 36× zoomem obsahuje ohniskové vzdálenosti od extrémně širokoúhlého objektivu až po superteleobjektiv a v kombinaci s obrazovým snímačem CMOS využívajícím technologii osvětlení ze zadní strany poskytuje vynikající snímky na libovolných místech a v libovolném osvětlení.

Úroveň tvůrčí svobody dále zvyšuje výklopný LCD monitor, který umožňuje snadno pořizovat snímky z nadhledu a podhledu. Pokročilé expoziční režimy zajišťují kontrolu všech klíčových nastavení a samostatné tlačítko sériového snímání umožňuje rychlé přepínání mezi záznamem jednotlivých snímků a sérií.

COOLPIX P500 ? fotoaparát s vysoce výkonným zoomem, který zachytí všechny objekty.



Objektiv NIKKOR s 36× zoomem a ohniskovými vzdálenostmi od extrémně širokoúhlého objektivu až po superteleobjektiv

Obrazový snímač CMOS s 12,1 milionů pixelů a technologií osvětlení ze zadní strany

Videosekvence Full HD 1080p se stereofonním zvukem

Výklopný LCD monitor s průměrem 7,5 cm (3?), vysokým rozlišením a 921 000 pixely


Vysoce výkonný objektiv se zoomem: objektiv NIKKOR s 36× zoomem a ohniskovými vzdálenostmi od extrémně širokoúhlého objektivu až po superteleobjektiv (ekvivalent u kinofilmu: 22,5-810 mm). Výjimečně přesné provedení a perfektně ostrý obraz.

Obrazový snímač CMOS s 12,1 milionů pixelů a technologií osvětlení ze zadní strany nabízí vyšší světelnou účinnost jednotlivých pixelů, lepší citlivost a sníženou úroveň šumu pro vynikající snímky v libovolném osvětlení.

Sedm systémů pro snížení rizika rozmazání snímků automaticky potlačujících výskyt rozmazaných snímků s využitím sedmi různých technologií. Hybridní redukce vibrací (optická a elektronická) kombinovaně snižuje účinky chvění fotoaparátu pro maximální účinnost. Vysoká citlivost k působení světla (až ISO 3200) snižuje riziko rozmazání snímků při fotografování rychle se pohybujících objektů a/nebo při fotografování za nízké hladiny osvětlení. Detekce pohybu kompenzuje účinky pohybu fotoaparátu a objektu. Funkce výběru nejlepšího snímku (BSS) automaticky vybírá nejostřejší snímek ze série až 10 pořízených snímků. Speciální režimy pro nízkou hladinu osvětlení: záruka vynikajících výsledků v libovolném osvětlení, i bez použití stativu: Motivový program Noční portrét poskytuje překrásně detailní noční motivy a portréty v interiérech. Motivový program Noční krajina umožňuje pořizovat ostré snímky při použití nízkých citlivostí ISO. Motivový program Protisvětlo HDR*2 nabízí v libovolné situaci maximální množství barevných odstínů.

7,5cm (3?) výklopný LCD monitor s vysokým rozlišením a 921 000 pixely: lze vyklopit v úhlu až 90° směrem nahoru a v úhlu až 82° směrem dolů. Je opatřen antireflexní vrstvou.

Videosekvence Full HD 1080p se stereofonním zvukem: možnost použití optického zoomu a automatického zaostřování během záznamu videosekvence; možnost pořizování statických snímků během záznamu videosekvence. Možnost zpomaleného a zrychleného záznamu s využitím snímacích frekvencí až do 240 obr./s (QVGA). Fotoaparát je vybaven rovněž vestavěným konektorem HDMI s podporou standardu HDMI-CEC umožňujícím přehrávat pořízené záznamy na televizoru HDTV.

Boční ovladač zoomu pro plynulé a stabilní zoomování v rámci 36násobného rozsahu objektivu při fotografování a pořizování videosekvencí.

Expoziční režimy (P/S/A/M) pro možnost větších tvůrčích zásahů do snímků. Programová automatika (P), Clonová automatika (S), Časová automatika (A) a Manuální expoziční režim (M).

Zjednodušený panoramatický režim 360°/180°: možnost vertikálního a horizontálního panorámování pro tvorbu dynamických panoramat.

Systém zpracování obrazu EXPEED C2 pro vylepšený záznam videosekvencí, vysokou citlivost a maximální kvalitu obrazu.

Vysoce rychlé sériové snímání (8 obr./s) při plné velikosti obrazu 12,1 milionů pixelů: samostatné tlačítko sériového snímání pro možnost okamžitého pořízení série až pěti snímků frekvencí 8 obr./s nebo až 54 snímků s malou velikostí obrazu* frekvencí 120 obr./s.

Specifikace

Počet efektivních pixelů 12,1 milionů pixelů
Obrazový snímač Typ: 11mm (1/2,3?) obrazový snímač CMOS s aktivní matricí; systém barevných filtrů: RGB; celkový počet pixelů: cca 12,75 milionů pixelů; počet záznamových pixelů: cca 12 milionů pixelů (4000 × 3000)
Objektiv Objektiv NIKKOR s 36× zoomem; ohnisková vzdálenost: 4-144 mm (ekvivalent 22,5-810 mm u kinofilmu); světelnost: f/3,4-5,7; konstrukce objektivu: 14 čoček/9 členů (jeden optický člen ze skel ED)
Rozsah zaostření (od objektivu) Normální fotografování: cca 50 cm až nekonečno (při nastavení nejkratší ohniskové vzdálenosti), cca 2,2 m až nekonečno (při nastavení nejdelší ohniskové vzdálenosti), režim Makro: cca 1 cm až nekonečno (při nastavení nejkratší ohniskové vzdálenosti), cca 2,2 m až nekonečno (při nastavení nejdelší ohniskové vzdálenosti)
Monitor Velikost: 7,5 cm (3?); počet pixelů: cca 921 000; typ: TFT LCD monitor; (akrylátový) kryt: ochranný akrylátový kryt s antireflexní vrstvou na obou stranách a vrstvou HD (technologie bez vzduchové mezery)
Paměťová média Interní paměť (cca 102 MB), paměťové karty SD/SDHC/SDXC
Redukce vibrací (VR) posunem obrazového snímače + elektronická (statické snímky); další funkce pro redukci vibrací: detekce pohybu (konvenční typ), funkce výběru nejlepšího snímku (BSS)
Citlivost ISO ISO 160, 200, 400, 800, 1600, 3200 (4000 × 3000), Automatická regulace citlivosti (ISO 160 ? ISO 800), Automatická regulace v pevném rozsahu (ISO 160 ? ISO 400)
Rozhraní Hi-Speed USB/PictBridge
Zdroje energie Dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL5 (1100 mAh), síťový zdroj EH-62A (volitelné příslušenství)
Výdrž baterie Cca 220 snímků (EN-EL5)
Rozměry (Š × V × H) Cca 115,5 × 83,7 × 102,5 mm (bez výstupků)
Hmotnost Cca 494 g (včetně baterie a paměťové karty SD)
Videosekvence HD 1080p: 1920 × 1080 (30 obr./s), HD 720p: 1280 × 720 (30 obr./s), iFrame 540: 960 × 540 (30 obr./s), VGA: 640 × 480 (30 obr./s), HS video: (15/60/120/240 obr./s; němé)
Dodávané příslušenství Dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL5, síťový zdroj/nabíječka EH-69, USB kabel UC-E6, A/V kabel EG-CP16, poutko AN-CP21, krytka objektivu LC-CP23 a disk CD-ROM se softwarem ViewNX 2
Volitelné příslušenství Dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL5, síťový zdroj/nabíječka EH-69, nabíječka baterií MH-61, síťový zdroj EH-62A, USB kabel UC-E6, A/V kabel EG-CP16 a krytka objektivu LC-CP23

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P500 černý

Vložit nový příspěvek Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P500 černý

Předmět: navod v cestine
Datum: 2012-04-02 18:06:37Autor: martin
prosim o manual na Nikon p500 diky
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P500 černý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> UMAX
> SAPPHIRE
> BF GOODRICH
> ANTONIO BANDERAS
> XADVENTURE
> LA MER
> FUJI
> OPTIBOX
> B.F.GOODRICH
> TELEFUNKEN
> TORRENTE
> STIEBEL ELTRON
> JAGUAR
> DIMIAN
> SOEHNLE
> MARCHIORO
> HYUNDAI
> BANQUET
> MANFROTTO
> HOZELOCK
> BOUCHERON
> VELBON
> BlackBerry
> COSTUME NATIONAL
> DUNLOP
> XEROX
> WADER
> BRANDT
> BAYER
> ENVY
> LON
> CATLER
> ERMENEGILDO ZEGNA
> GILLETTE
> FINLUX

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml