NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | peníze a půjčky | hodinky | recenze | dětské potřeby | návody a manuály |
Český manuál a návod

Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-MW800 černý

Český návod k použití Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-MW800 černý - Chcete získat výjimečné sním
               

 

Návod k použití Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-MW800 černý

Český návod k použití Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-MW800 černý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-MW800 černý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-MW800 černý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce SAMSUNG. Přečtěte si také diskuzi k Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-MW800 černý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-MW800 černý
Český návod SAMSUNG k použití výrobku Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-MW800 černý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku SAMSUNG
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis SAMSUNG
6) Značka: SAMSUNG
Návod k použití Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-MW800 černý

Jste-li majitelem Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-MW800 černý od SAMSUNG a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-MW800 černý -
Chcete získat výjimečné snímky? Pak hledejte výjimečné úhly záběru! Představujeme vám fotoaparát Samsung MV800 s vyklápěcím displejem, který vám umožní snadno snímat život způsoby, jaké jste až dosud nepoznali. Díky široké škále funkcí fotoaparátu MV800 se můžete k záběru postavit v libovolném směru a využít všechny umělecké možnosti. Fotografujte s přístrojem nad hlavou nebo u země ? tím dosáhnete dramatického dojmu, jakého při běžném držení prostě nemůžete docílit. Vyklápěcí displej pak můžete použít jako stojánek fotoaparátu a nafocené záběry hned ukázat ostatním.

Výklopný displej - Život ze všech úhlů
Snadno zachyťte svoji jedinečnou perspektivu. 3,0palcový displej fotoaparátu MV800 lze vyklopit nahoru a dolů, takže své záběry můžete snímat z libovolného úhlu i bez nutnosti kroucení či ohýbání těla. Vytvořte snímek davu s fotoaparátem nad hlavou a bez problémů zachyťte pouliční umělce nebo pořiďte přirozené záběry svého psa z výšky pasu. Snímejte záběry zespodu, aniž byste si museli lehnout na zem, nebo displej úplně překlopte a získejte perfektní autoportréty. Displej LCD vám umožní umístit přístroj tak, aby si každý mohl pohodlně vychutnat pořízené snímky. Život je mnohem zábavnější, když dokážete pokrýt všechny úhly záběru.

Stylový design, který zaujme vaši představivost.
Fotoaparát MV800 je navržen pro milovníky stylu. Má elegantní minimalistický tvar, který je stejně působivý jako nabídka funkcí fotoaparátu. Nápadná a podmanivá přední část přístroje je celá zhotovená z lesklého kovu - od šroubů až po objímku objektivu. To vše doplňuje ohromující 3,0" dotykový displej.

Posuňte své fotografování na vyšší úroveň s vysoce kvalitními snímky
Ať již vyrážíte na nákupy s přáteli nebo si užíváte posezení v kavárně, s vysokým rozlišením 16,1 megapixelů vždy dokonale zachytíte každý okamžik. Tím to ale zdaleka nekončí: s 5násobným optickým zoomem se ke svým přátelům dostanete mnohem blíže. A pokud se celá parta rozhodne, že se k vám přidá, všechny je dostanete do jednoho záběru ? fotoaparát MV800 je vybaven 26mm širokoúhlým objektivem, který vám umožní zachytit celou šířku scény a dostat do záběru každý úsměv.

Přizpůsobte si domovskou obrazovku podle svého s rozhraním Smart Touch 3.0
Pokud již máte smartphone s dotykovým displejem, budete se v ovládání fotoaparátu MV800 cítit jako doma. A po výběru vlastní tapety na pozadí tento pocit ještě umocníte. Rozhraní Smart Touch 3.0 umožňuje snadno a intuitivně procházet mezi položkami nabídky a jediným dotykem spouštět požadované funkce. A jelikož je to váš fotoaparát, upravte si jej podle svého pomocí vlastní tapety na pozadí. Fotoaparát MV800 je dodáván s bohatou nabídkou krásných tapet. A pokud chcete ještě zábavnější dojem, použijte na pozadí některý ze svých posledních oblíbených snímků. A pak se s ním můžete kdykoli pochlubit ostatním!

Ukažte obě strany příběhu s režimem záběru v záběru
Proč se spokojit s jedním snímkem, když můžete najednou vytvořit dva? Funkce záběru v záběru umožňuje vložit jeden snímek do jiného, a zachytit tak celý úžasný příběh, který chcete ukázat ostatním. Vyfotografujte přítele, jak v kuželkách dává strike, a pak jej zkombinujte s pohledem na nadšené diváky. Velikost a pozici menšího záběru můžete upravit a vytvořit tak nekonečné množství variací.

S funkcí Live Panorama vidíte, co skutečně fotografujete
S funkcí Live Panorama můžete zachytit celý svět, aniž byste museli postoupit o jediný krok! Tato funkce vám umožní prohlédnout si celý finální záběr předem, takže máte jistotu, že skutečně dostanete požadovaný výsledek. Stačí podržet tlačítko spouště a přejet fotoaparátem po celé scéně.

Vykouzlete úsměv se zábavnou tváří
Kdo by potřeboval křivé zrcadlo, když máte fotoaparát MV800? Funkce Legrační portrét dokáže ohnout, natáhnout či pokřivit portréty vašich přátel a příbuzných a vytvořit směšné efekty. Stačí klepnout na displej a zvětšit hlavy nebo nosy či přetažením prstu výrazně zdeformovat celý obličej. Funkce Sledování tváře zajistí, že pokřivená tvář zůstane takto upravená i pokud pohnete fotoaparátem.

S funkcí Magic Frame své fotografie doplníte o čarovné kouzlo
Vytvořte portrét a upravte jej do historické podoby, nebo třeba umístěte svoji tvář na vycházející měsíc. S 12 šablonami pozadí funkce Magic Frame zažijete při fotografování spoustu zábavy. Můžete dokonce vymazat část snímku a vytvořit vlastní šablonu Magic Frame, kterou pak doplníte jiným snímkem. Přidejte své přátele na skupinovou fotku nebo se sami začleňte do davu. Je tolik možností, jak vytvořit zábavný obrázek ? zvláště když se s výslednou fotkou v kvalitě plakátu podělíte s ostatními!

Více zábavy i umění s inteligentním filtrem
S funkcí inteligentního filtru Smart Filter 3.0 zažijete ještě více kreativní zábavy ? a to na displeji! S filtrem kresleného filmu bude každá fotografie vypadat jako scéna z animovaného filmu, zatímco s křížovým filtrem budou zdroje světla vycházet z různých míst, podobně jako hvězdy. Funkce záběru s přiblížením zase přidá linie pohybu, takže to bude vypadat, že jste se rychle blížili k fotografovanému objektu. V nabídce jsou také efekty vodových či olejových barev, půltónové body a další!

3D fotografie
S funkcí 3D fotografie bude každý záběr vynikat v ohromujícím 3D zobrazení. Stačí fotoaparát připojit k 3D televizoru HDTV a můžete sledovat fotografie i panoramatické záběry v neuvěřitelné hloubce a prostoru. Nyní se můžete ponořit do svých vzpomínek tak hluboko, jako nikdy předtím.

Průvodce pózováním
S funkcí průvodce pózováním můžete fotografovaným osobám ukázat, jakou mají zaujmout polohu, aby byl výsledkem dokonalý záběr. Vyberte si z galerie pózujících modelů na displeji a nechte snímané osoby zaujmout stejné polohy. Zachycení dokonalých portrétů pak již bude hračka!

Editor fotografií
Editor fotografií se snadným ovládáním umožňuje otáčení snímků, přidávání efektů a ořez rušivých prvků v pozadí ? to vše na displeji fotoaparátu. K dispozici je také funkce Krásná tvář, pomocí které můžete upravit nedokonalá místa na tvářích osob.

Tvorba kresleného scénáře
Můžete vytvářet scénáře pro filmy či jiné kreativní obory. Stačí vybrat požadovanou šablonu a vložit své snímky do rozložení. Pomocí virtuální klávesnice můžete přidat text, pak už stačí jen prohlédnout si přehledně uspořádaný scénář na displeji!

Videa HD s potlačením rušivých zvuků při zoomování
Křišťálově čistá videa si zaslouží křišťálově čistý zvuk. Videozáznam HD s potlačením rušivých zvuků při zoomování (ZNR - Zoom Noise Reduction) automaticky upravuje a optimalizuje nastavení zvuku při záznamu v HD kvalitě a dokonce dokáže i eliminovat zvuk spojený se zoomováním. Vaše uši vám poděkují.

Inteligentní portrét
Funkce inteligentního portrétu umí najednou pořídit tři různé snímky jedné scény. Pokud tedy pořídíte širokoúhlý záběr svého přítele, fotoaparát zachytí ještě dva další vhodné úhly a kompozice. Jediným stiskem spouště tak získáte tři skvělé záběry.

Specifikace:

Image Sensor

Snímač CCD
Obrazový snímač: cca 16,15 megapixelů (počet efektivních pixelů)
Obrazový snímač: cca 16.44 megapixelů (celkový počet pixelů)

Displej

Displej TFT LCD
Hlavní displej: 3" (7,6 cm), 288.000 bodů

Date Imprinting

Vyznačení data: datum a čas, datum, vypnuto (nastavení uživatelem)

Lens

Objektiv s 5x optickým zoomem
Režim statického obrazu: 1x - 5x

Exposure

Ovládání: programová automatická expozice
Kompenzace: ?2 EV (krok 1/3 EV)
Ekvivalent ISO: auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1.600, 3.200

Interface

Vysokorychlostní USB 2.0
Zvukové rozhraní: mikrofon (mono), vnitřní reproduktor (mono)
Vstup stejnosměrného napájení: 5 V

Image Stabilization

Stabilizace obrazu: duální stabilizace obrazu (OIS + DIS)

Vyvážení bíle

Vyvážení bílé: automatické, denní světlo, zataženo, zářivka H, zářivka L, žárovka, vlastní

Velikost

Rozměry 92 x 56,2 x 18,3 mm (bez vyčnívajících částí)
Provozní teplota 0 - 40°C
Provozní vlhkost 5 - 85%

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-MW800 černý - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-MW800 černý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> GALLET
> MOSER
> GAJAH TUNGGAL
> MICHELIN
> ZELMER
> AQUA SPHERE
> METABO
> ADIDAS
> FLAMINGO
> RIGID
> APETIT
> LITOŠ
> STAYWELL
> KATTOVIT
> ESTATE
> BONAQUA
> TOSHIBA
> GRAND Soleil
> NINO CERRUTI
> GARDEN
> DINO
> BLOMBERG
> EPSON
> VSTANK
> CHRISTIAN AUDIGIER
> DICKIE
> D LINK
> NICKELODEON
> Screenshield
> IMATION
> BALENCIAGA
> GISLAVED
> MAC
> Scheppach
> ANNICK GOUTAL

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml