NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | dětský nábytek | kosmetika | hodinky | autosedačky | peníze a půjčky | šperky |
Český manuál a návod

Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-WB750 černý

Český návod k použití Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-WB750 černý - Přibližujte více. Snímejte
               

 

Návod k použití Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-WB750 černý

Český návod k použití Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-WB750 černý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-WB750 černý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-WB750 černý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce SAMSUNG. Přečtěte si také diskuzi k Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-WB750 černý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-WB750 černý
Český návod SAMSUNG k použití výrobku Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-WB750 černý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku SAMSUNG
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis SAMSUNG
6) Značka: SAMSUNG
7) EAN kód: 8806071620763
Návod k použití Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-WB750 černý

Jste-li majitelem Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-WB750 černý od SAMSUNG a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-WB750 černý -
Přibližujte více. Snímejte rychleji. Zachyťte vše.

Bez ohledu na to, zda jste uvnitř nebo venku, blízko nebo daleko, s fotoaparátem Samsung WB750 budete vždy připravení zachytit nejdůležitější životní okamžiky právě tehdy, když se odehrávají, abyste si je mohli navždy uchovat. 24 mm extrémně širokoúhlý objektiv a 18násobný optický zoom zajistí, že vaše záběry budou obsahovat přesně to, co chcete. 12,5megapixelový snímač BSI CMOS zase znamená, že i ty nejmenší detaily budou na záběrech zobrazeny v profesionální kvalitě, dokonce i při fotografování v nedostatečných světelných podmínkách. Bez ohledu na to, zda fotografujete, nahráváte video s vysokým rozlišením 1080p nebo sledujete obsah ve formátu 2D či ohromujícím formátu 3D, s fotoaparátem WB750 znovu naplno prožijete své vzpomínky.

18násobný optický zoom ? přeneste svou vizi mnohem dále
18násobný optický zoom (24násobný inteligentní zoom), 24 mm širokoúhlý objektiv
Špičaté a sněhem pokryté vrcholky hor ? vaše oči je vidí všechny a totéž platí i pro váš nový fotoaparát Samsung WB750. Díky 24 mm extrémně širokoúhlému objektivu, který vidí přesně to co vy, vám fotoaparát WB750 umožní dostat do záběru i ten největší obraz. S funkcí 24násobného inteligentního zoomu (18násobný optický zoom) se zase můžete přiblížit i k drobným detailům, takže zachytit scénu, ve které právě vzlétá majestátní orel, nebude žádný problém. Bez ohledu na to, zda fotografujete rozlehlé scenérie nebo pořizujete detailní záběry zblízka, s fotoaparátem WB750 získáte záběr, který hledáte.

Objevte světlou stránku každé pořízené fotografie
12,5megapixelový snímač BSI CMOS
Večeře při svíčkách nebo piknik při západu slunce ? s fotoaparátem WB750 dokonale zachytíte okamžiky i v tom nejtlumenějším světle. Tento fotoaparát je vybavený 12,5megapixelovým snímačem BSI (Back Side Illuminated) CMOS, který nabízí působivý výkon i v nedostatečných světelných podmínkách. Snímače BSI CMOS jsou dvakrát citlivější než běžné snímače CMOS, což znamená, že k pořízení správně exponovaných fotografií stačí méně světla. Záběry jsou ostřejší a obsahují minimální šum a zkreslení, takže i když je daný okamžik osvětlený jen jemnou září svíce, s fotoaparátem WB750 budou vaše fotografie přesně takové jako vaše vzpomínky.

Fotografie, nebo video? S funkcí dvojitého snímání budete mít obojí.
Dvojité snímání (videozáznam s rozlišením Full HD a fotografie s rozlišením 10 megapixelů)
Funkce dvojitého snímání fotoaparátu WB750 vám umožňuje vytvářet 10megapixelové fotografie i při nahrávání videa s rozlišením Full HD, takže vaše vzpomínky v albu nebudou o nic ochuzené, i když budete natáčet živou akci. Můžete natáčet každé kolo běžeckých závodů na dlouhou vzdálenost a když vítěz protne cílovou pásku, stačí, když jednoduše stisknete spoušť. Na videu zachytíte velkolepé vzrušení burácejícího davu a zároveň získáte nádherný záběr s úsměvem vítěze ? obojí s neuvěřitelnou kvalitou a s těmi nejmenšími detaily.

Oživte své příběhy ? přímo ve fotoaparátu
Funkce Creative Movie Maker
Díky funkci Creative Movie Maker vám fotoaparát WB750 umožňuje vyjádřit se zcela novým způsobem. Zkombinováním fotografií a videí můžete snadno vytvořit prezentaci, ve které se ocitnete přímo uprostřed dění. S funkcí přidání hudby na pozadí oživíte celý svůj příběh. Stačí, když z předem připravené knihovny jednoduše vyberete motiv a hudbu na pozadí. Své umělecké dílo si potom můžete prohlédnout na displeji LCD fotoaparátu nebo uložit jako soubor s rozlišením Full HD a sledovat ho doma na svém velkoformátovém televizoru společně s přáteli a členy rodiny.

Kompaktní velikost a výkon Full HD
Nahrávání v rozlišení Full HD 1080p
Nechejte svou videokameru doma a přesto vytvářejte domácí videa, která budou hodná vašeho televizoru HDTV s rozlišením 1080p. Kromě pořizování fotografií s profesionální kvalitou vám fotoaparát WB750 umožňuje nahrávat videozáznamy s rozlišením 1920 x 1080p Full HD a frekvencí 30 snímků za sekundu, s realistickými barvami a extrémně ostrými detaily. Jeho formát H.264 vám zároveň umožňuje nahrávat videozáznamy delší než fotoaparáty s formátem videa MJPEG, díky čemuž zachytíte více děje. Po skončení můžete svůj fotoaparát WB750 připojit k televizoru HDTV a sledovat své jedinečné záznamy s vysokým rozlišením v pohodlí svého obývacího pokoje.

Podívejte se na celou scénu dříve, než ji nasnímáte
Živý nebo akční panoramatický záběr
Chcete bez problémů vytvářet panoramatické záběry? Vaše možnosti jsou zase o něco bohatší. Nyní stačí jednoduše stisknout spoušť a postupně přejet fotoaparátem po celém horském masivu. Funkce živého panorámatu vám umožňuje podívat se na ukázku svého horského záběru, takže teď budete ještě před pořízením snímku vědět, zda jste zachytili každý vrchol. S funkcí akčního panorámatu zase můžete sledovat pohybující se objekty, jako je například letící pták, díky čemuž budete moci vytvářet ohromující panoramatické záběry.

S funkcí 3D fotografie se stanete součástí okamžiku
3D fotografie / 3D panoráma
Představte si, jaké by to bylo, kdybyste mohli vytvářet tak realistické vzpomínky na svou dovolenou, že byste se cítili, jako byste ji znovu prožívali. Bez ohledu na to, zda jste byli na safari v Africe nebo jste plavali v moři, funkce 3D fotografie fotoaparátu WB750 vám umožní znovu prožít všechny tyto skvělé okamžiky. Fotoaparát WB750 se také postará o to, aby se každý pořízený záběr vyjímal ve vizuální prostorové kráse. Pokud fotoaparát WB750 připojíte k 3D televizoru HDTV, budete moci své fotografie a panoramatické záběry sledovat v tak neuvěřitelné 3D hloubce, že vaši přátelé, kteří je uvidí, budou mít pocit, jako by byli na všech těch místech společně s vámi.

Zachyťte na jednom záběru světlo i tmu
Vysoce dynamický rozsah (HDR)
Vytvořte hyperrealistický záběr horského jezera při západu slunce. Funkce vysokého dynamického rozsahu HDR fotoaparátu WB750 nabízí široký rozsah jasu, díky čemuž stíny nebudou příliš tmavé a světlá místa zase přesycená. A co více, díky této funkci budou vaše fotografie dokonale exponované na všech místech, takže detaily vystoupí se živým uměleckým nádechem.

Funkce Smart Filter 3.0 ? více zábavy a kreativity
Inteligentní filtr
S funkcí inteligentního filtru Smart Filter 3.0 zažijete ještě více kreativní zábavy ? a to přímo na displeji! S filtrem kresleného filmu bude každá fotografie vypadat jako scéna z animovaného filmu, zatímco s křížovým filtrem budou zdroje světla vycházet z různých míst, podobně jako hvězdy. Funkce záběru s přiblížením zase přidá linie pohybu, takže to bude vypadat, že jste se rychle pohybovali směrem k fotografovanému objektu. K dispozici je také filtr s efektem vodových barev, olejových barev a polotónových bodů a mnoho dalších způsobů, jakými můžete vyjádřit svou kreativní stránku.

Plně manuální ovládání
Pro pokročilé fotografy jsou některé okamžiky, jako například první polibek nevěsty a ženicha, příliš vzácné na to, aby vše přenechali automatickému režimu. Režim plně manuálního ovládání vám umožňuje vybrat požadované nastavení tak, abyste tyto dokonalé okamžiky snímali s tím nejlepším nastavením. Režim priority clony vám umožňuje nastavit clonu až v 8 krocích, přičemž fotoaparát vybere odpovídající rychlost závěrky. Pokud vyberete režim priority závěrky, fotoaparát WB750 zase najde tu správnou clonu. Chcete nastavit oba tyto parametry? Přepněte na manuální režim.

Funkce Magic Frame
Vytvořte portrét a upravte jej do historické podoby, nebo třeba umístěte svoji tvář na měsíc. S 12 šablonami pozadí funkce Magic Frame zažijete při fotografování spoustu zábavy. Záběry můžete také vložit do televizoru nebo filmu z 50. let. Je tolik možností, jak vytvořit zábavný obrázek ? zvláště když se s výslednou fotografií v kvalitě plakátu podělíte s ostatními!

Detekce, rozpoznávání a sledování tváří
Fotoaparát WB750 nikdy nezapomene na žádnou tvář. Funkce sledování tváří umožňuje sledovat tváře pohybujících se subjektů, funkce detekce tváří automaticky upravuje zaostření a expozici po zjištění tváře na scéně a funkce rozpoznávání tváří si pamatuje nejlepší zaostření nejčastěji fotografovaných tváří. Díky těmto funkcím se výsledné fotografie budou líbit každému.

Specifikace:

Image Sensor

Obrazový snímač BSI CMOS
Cca 12,5 megapixelů
Cca 14,6 megapixelů

Displej

TFT LCD
Velikost displeje 3,0"
Displej: 3,0" (7,62 cm) hVGA, 460.000 pixelů

Exposure

Ovládání expozice: Programová automatická expozice, automatická expozice s prioritou času, automatická expozice s prioritou clony nebo manuální expozice
Měření: Multisegmentové, bodové, středově vyvážené, automatická expozice s detekcí obličejů
Kompenzace: ? 2 EV (krok 1/3 EV)
Auto, 100, 200, 400, 800, 1.600, 3.200 ISO

Still Image

Režim fotografie: inteligentní automatický režim, programový režim, ASM (priorita clony, priorita času, manuální režim), dvojitá stabilizace obrazu, scéna, panorama, funkce Creative Movie Maker, film; panoráma: živé / akční / 3D panoráma; scéna: 3D fotografie, funkce Magic Frame, HDR, krásná tvář, noc, krajina, text, západ slunce, svítání, protisvětlo, pláž a sníh, záběr s přiblížením; inteligentní automatický režim: portrét, noční portrét, portrét v protisvětle, noc, protisvětlo, krajina, bílá, přirozená zeleň, modrá obloha, západ slunce, makro, makro text (s inteligentní mřížkou), makro barva, stativ, akce, ohňostroj; režim snímání: jednotlivé snímky, kontinuální snímání (10, 5 a 3 snímky za sekundu), stupňování (vyvážení bílé, automatická expozice), předzáběr; samospoušť: vypnutá, 2 s, 10 s; detekce tváří: vypnutá, sledování tváří, autoportrét, záběr s úsměvem, detekce mrknutí, inteligentní rozpoznávání tváří

Movie Clip

Záznam filmových klipů: 18násobný optický zoom (max. doba záznamu: 20 min.) (možnost výběru nahrávání zvuku: zapnutí funkce Sound Alive / vypnutí funkce Sound Alive / ztlumení zvuku); rozlišení videa: 1.920 x 1.080 (30 sn./s) vysoká kvalita, 1.280 x 720 (30 sn./s) vysoká kvalita, 640 x 480 (30 sn./s), vysoká rychlost: 440 sn./s (224 x 160) / 250 sn./s (368 x 272), inteligentní videozáznam: krajina, modrá obloha, přirozená zeleň, západ slunce; tlačítko na nahrávání videozáznamů, dvojité snímání (videozáznam s rozlišením 1280p (30 sn./s) a fotografie s rozlišením 10 megapixelů), 1.920 x 1.080: 10 megapixelů (6 sn./s) / 1.280 x 720: 10 megapixelů (6 sn./s) / 640 x 480: 12,5 megapixelů (6 sn./s)
Efekt filmového klipu: Inteligentní filtr: normální, paleta 1, paleta 2, paleta 3, paleta 4, miniatura, vinětace, polotónové body, skica, rybí oko, klasický záběr, retro; nastavení: optická stabilizace obrazu zapnutá / vypnutá
Úpravy filmového klipu: Pozastavení při záznamu a přehrávání, uložení snímku z videa

Power

Dobíjecí baterie: SLB-10A, typ konektoru: Micro USB Dodávané položky se mohou lišit v závislosti na oblasti prodeje.

System Requirement in General

Intel? Core 2 Duo? 1,66 GHz nebo vyšší, AMD Athlon? X2 Dual-Core 2,2 GHz nebo vyšší

Lens

Ohnisková vzdálenost: Objektiv Schneider f = 4 - 72 mm (ekvivalent kinofilmu: 24 - 432 mm)
F3,2 (W) - F5,8 (T)
Objektiv s 18násobným optickým zoomem
Režim fotografie: 1 - 4x,
Režim přehrávání: 1 - 9,4x (závisí na velikosti obrazu)

Focusing

Automatické zaostřování TTL (středové, manuální, vícebodové, výběr, detekce obličejů, sledování objektů, inteligentní rozpoznávání tváří)
Rozsah zaostření: Normální: 80 cm - nekonečno (širokoúhlý objektiv), 3,5 m ? nekonečno (teleobjektiv); makro: 5 cm ? 80 cm (širokoúhlý objektiv), 1,8 m ? 3,5 m (teleobjektiv); automatické makro: 5 cm ? nekonečno (širokoúhlý objektiv), 1,8 m ? nekonečno (teleobjektiv); manuální režim: 5 cm ? nekonečno (širokoúhlý objektiv), 1,8 m ? nekonečno (teleobjektiv)

Nand Flash Size

Režim: Inteligentní blesk, vypnutý blesk, automatický blesk, automatický blesk s redukcí červených očí, vyrovnávací blesk, pomalá synchronizace, korekce červených očí
Rozsah: Širokoúhlý objektiv: 0,3 m ? 3,35 m (ISO auto), teleobjektiv: 0,5 m ? 1,85 m (ISO auto)
Doba nabíjení cca 4 s

Image Play

Přehrávání snímků: jednotlivé snímky, miniatury, inteligentní album, rozšířená prezentace, filmový klip; prezentace: prezentace s efekty a hudbou; kategorie inteligentního alba: typ, datum, týden, tvář (k třídění snímků podle tváře je zapotřebí externí paměťová karta)

Storage

Externí paměť: SD ? 1 GB, 2 GB, SDHC ? 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB (třída 6 nebo vyšší), SDXC (garantovaná kapacita až 64 GB), interní paměť: 8,3 MB
Formát souborů: Fotografie: JPEG, DCF, EXIF 2.21, DPOF 1.1, PictBridge 1.0; filmový klip: kontejner MP4, video H.264, zvuk AAC
Velikost obrazu: 12,5 Mpix: 4.096 x 3.072, 11,1 Mpix: 4.096 x 2.736, 10 Mpix: 3.648 x 2.736, 9,44 Mpix (širokoúhlý obraz): 4.096 x 2.304, 5 Mpix: 2.592 x 1.944, 3 Mpix: 1.984 x 1.488, 2 Mpix (širokoúhlý obraz): 1.920 x 1.080, 1 Mpix: 1.024 x 768, 2D panoráma: 5.000 x 1.000 (zatím neurčeno), 3D panoráma: 5.000 x 1.000 (zatím neurčeno), 3D záběr: 1.920 x 1.080, Magic Frame: 2 Mpix

Velikost

Rozměry: 105,3 x 59,4 x 24,9 (32,9) mm
Hmotnost: 193,4 g
Provozní teplota 0 - 40 °C
Provozní vlhkost 5 - 85 %

Image Stabilization

Duální stabilizace obrazu (OIS + DIS)

Shutter Speed

Automatický režim: 1/8?1/2.000 s, programová: 1?1/2.000 s, manuální: 16?1/2.000 s, noční režim: 8?1/2.000 s

Vyvážení bíle

Vyvážení bílé: Automatické vyvážení bílé, denní světlo, zataženo, zářivka H, zářivka L, žárovka, vlastní, K

Date Imprinting

Datum a čas, datum, vypnuto (nastavení uživatelem)

Interface

Digitální výstupní konektor USB 2.0 (Micro USB)
Mikrofon: stereofonní; interní reproduktor: monofonní
AV: NTSC / PAL (možnost výběru), HDMI 1.4 (CEC): NTSC / PAL (možnost výběru) (vestavěné rozhraní HDMI typu D)
4,2 V

S/W and PC OS

Vestavěný počítačový software jako součást dodávky
Kompatibilní operační systém: Windows XP SP2 / Vista / Windows 7

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-WB750 černý - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-WB750 černý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> BOGENA
> TERENZIANI
> KENZO
> LOREAL PROFESSIONNEL
> Omega
> SPOKAR
> PROJECTUM
> GOODYEAR
> MERKUR
> CHICCO
> TOM FORD
> JOHN
> DREAMWORKS
> BIODERMA
> CASIO
> BIBUS
> LINGLONG
> FINLUX
> KÉRASTASE
> NEC
> KOSS
> PAMELA ANDERSON
> CLINIQUE
> ICEBERG
> AVALANCHE
> WEIL
> BOMANN
> PAIDI
> AMICA
> KENNETH COLE
> ROBERT PICQUET
> ANNA SUI
> MATADOR
> VIPOWER DELOCK NAVILOCK MAPY ...
> ELPUMPS

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml