NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | návody a manuály | zaruka a servis | hračky | recenze | kočárky | kosmetika | led monitory |
Český manuál a návod

Digitální fotoaparát SAMSUNG EV-NX200 černý

Český návod k použití Digitální fotoaparát SAMSUNG EV-NX200 černý - Až dosud se fotografové při
               

 

Návod k použití Digitální fotoaparát SAMSUNG EV-NX200 černý

Český návod k použití Digitální fotoaparát SAMSUNG EV-NX200 černý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Digitální fotoaparát SAMSUNG EV-NX200 černý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Digitální fotoaparát SAMSUNG EV-NX200 černý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce SAMSUNG. Přečtěte si také diskuzi k Digitální fotoaparát SAMSUNG EV-NX200 černý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Digitální fotoaparát SAMSUNG EV-NX200 černý
Český návod SAMSUNG k použití výrobku Digitální fotoaparát SAMSUNG EV-NX200 černý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku SAMSUNG
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis SAMSUNG
6) Značka: SAMSUNG
7) EAN kód: 8806071716893
Návod k použití Digitální fotoaparát SAMSUNG EV-NX200 černý

Jste-li majitelem Digitální fotoaparát SAMSUNG EV-NX200 černý od SAMSUNG a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Digitální fotoaparát SAMSUNG EV-NX200 černý -
Až dosud se fotografové při výběru fotoaparátu museli rozhodovat mezi vysokým výkonem a snadným používáním. S dlouho očekávaným fotoaparátem NX200 od společnosti Samsung, který v každém z nás probudí profesionálního fotografa, už toto rozhodování není nutné. Díky snímači APS-C CMOS s rozlišením 20,3 megapixelů umožňuje fotoaparát NX200 pořizovat záběry, které uspokojí i to nejnáročnější oko. Pozadu nezůstávají ani inovativní funkce a design fotoaparátu, se kterými je pořizování těchto záběrů jednodušší než kdykoli předtím.
Skutečnost nikdy nevypadala tak reálně

20,3 megapixelový snímač APS-C CMOS
Společnost Samsung přizpůsobila nový 20,3 megapixelový snímač APS-C CMOS tak, aby dokonale doplňoval bezzrcadlový systém fotoaparátu Samsung NX200 ? funkci, kterou obvykle disponují jen fotoaparáty DSLR. Profesionální snímač zajišťuje, že na každý jednotlivý pixel pronikne více světla. Výsledné snímky jsou neuvěřitelně realistické a mají bohaté, brilantní barvy. Tento snímač také umožňuje zaznamenávat video ve formátu Full HD, které disponuje vyšším rozlišením a čistotou než kdykoli předtím.
Fotoaparát, který nezaváhá

Vysokorychlostní snímání (7 snímků za sekundu, rychlé automatické zaostřování)
Obrazově dokonalé okamžiky netrvají dlouho. S funkcí vysokorychlostního snímání fotoaparátu Samsung NX200 můžete fotografovat rychle se pohybující objekty s jistotou. Zcela nový algoritmus automatického zaostřování zajišťuje přesné a okamžité automatické zaostření bez samostatného snímacího modulu. A díky tomu, že můžete pořizovat sekvenční záběry rychlostí 7 snímků za sekundu, vám ty nejlepší záběry nikdy neuniknou.
Lepší obraz v horším světle

Široký rozsah citlivosti ISO (100 až 12.800)
Správná expozice může znamenat rozdíl mezi úžasnou a průměrnou fotografií. Některé světelné podmínky však vyžadují vyšší citlivost, než jakou nabízí většina fotoaparátů. Fotoaparát NX200 vám při použití normálního nastavení umožňuje snímat s citlivostí ISO až na úrovni 12.800. Dokonce i při nedostatečném osvětlení můžete fotografovat s krátkou expozicí s minimálním šumem či rozmazáním. V případě potřeby lze rozsah citlivosti ještě zvýšit, abyste mohli maximálně využít veškeré dostupné světlo a pořizovat přirozené záběry dokonce i v interiéru nebo v noci.
Objevte skutečnou krásu videa s rozlišením Full HD

Videozáznam s rozlišením 1.080 30p Full HD (H.264)
Nekompromisní výkon fotoaparátu NX200 není omezený jen na fotografie. Funkce nahrávání s rozlišením 1.080 30p Full HD, kterými je tento fotoaparát vybavený, vám také umožňují vytvářet videa s profesionální kvalitou. Objektiv s ohniskovou vzdáleností 18 až 200 mm umožňuje při nahrávání videozáznamů s rozlišením Full HD dosahovat plynulého a dynamického obrazu s možností širokého zoomu. A až budete připraveni k prezentování, rozhraní HDMI vám umožní přenést vaši vizi přímo na velkou obrazovku.

Obrazový výkon, který odpovídá designu
S elegantně navrženým fotoaparátem NX200 budete mít přímo na dlani výkon profesionálního fotoaparátu. Každá jeho funkce byla navržena tak, aby byla snadno dostupná a instinktivně použitelná. Fotoaparát NX200, jehož lehké a kompaktní tělo obsahuje pravý snímač formátu DSLR a systém výměnných objektivů, představuje špičkový fotoaparát s vysokým výkonem, který můžete nosit v kapse.
Převezměte kontrolu nad svými záběry

Systém i-Function 2.0
S fotoaparátem NX200 můžete snadno a okamžitě vytvářet výjimečné fotografie. Aktualizovaný systém i-Function 2.0 od společnosti Samsung vám umožňuje manuálně ovládat nastavení snímání přímo na objektivu pomocí jediného tlačítka a prstence pro nastavení hodnot. Získáte tak přístup nejen k nastavením, která se týkají objektivu, ale i k funkci inteligentního zoomu a inteligentních efektů. Intuitivní ikony vysvětlují jednotlivé funkce, díky čemuž vytěžíte z každého záběru maximum.
Vraťte kouzlo svým fotografiím a videím

Režim Magic (inteligentní filtr a funkce Magic Frame )
Režim Magic fotoaparátu NX200 vám umožňuje ovládat speciální způsoby vyjádření a efekty, které rozšiřují vaši kreativní škálu. Široká nabídka 10 typů inteligentních filtrů a 12 šablon funkce Magic Frame vám umožňuje vytvářet vizuály v kvalitě plakátu bez vší namáhavé práce. Nové speciální efekty zahrnují efekt měkkého zaostření, který umožňuje vytvořit teplou atmosféru, a efekt polotónových bodů, který vytváří komiksový vzhled fotografií.

3,0" displej VGA AMOLED
Tenký a lehký 3,0" displej VGA AMOLED fotoaparátu NX200 zobrazuje tmavší odstíny černé a živější barvy než běžný displej TFT LCD, dokonce i na přímém slunečním světle. Má také 3.000 krát rychlejší reakce, takže vaše záběry se zobrazují téměř stejně rychle, jak jste je pořídili, díky čemuž můžete plynule přejít k dalšímu záběru.

Panoráma, 3D panoráma
Panoramatické funkce fotoaparátu NX200 vám umožňují snímat široké scenérie a dramatické vertikální záběry stisknutím jediného tlačítka na ovladači režimů. Pořizování 3D záběrů je stejně snadné. Pokud aktivujete oba tyto režimy současně, můžete dokonce vytvářet působivá 3D panorámata, která si potom můžete prohlížet na svém 3D televizoru HDTV.

Digitální signálový procesor DRIMIII
Jedním z klíčových prvků, kterým fotoaparát NX200 vděčí za svou schopnost vytvářet ohromující záběry a videozáznamy s rozlišením Full HD, je jeho pokročilý obrazový procesor. Tento digitální signálový procesor DRIM, který podporuje rozsah citlivosti ISO od 100 do 12.800, okamžitě rozpoznává a odstraňuje šum a zkreslení obrazu. To znamená, že k získání dokonalých výsledků vůbec nepotřebujete dokonalé podmínky.

Inteligentní panel
Pokročilé funkce neznamenají mnoho, když je nemůžete najít. S přívětivým a přehledným inteligentním panelem fotoaparátu NX200 máte nejdůležitější ovládací prvky vždy po ruce. Jeho intuitivní grafické rozhraní, které lze vyvolat pomocí přístupového tlačítka, zajistí, že při hledání jednotlivých nastavení vám neunikne žádný skvělý záběr.

Specifikace:

Snímač

Velikost snímače 23,5 x 15,7 mm
Cca 20,3 megapixelů
Cca 21,6 megapixelů
Filtr základních barev RGB

Distortion Correct

Zapnutí / vypnutí LCD (v závislosti na objektivu)

Zaostřování

Automatické zaostřování na základě kontrastu
Výběr: 1 bod (libovolný výběr)
Více bodů: normální záběr 15 bodů, záběr zblízka 35 bodů
Detekce tváří: max. 10 tváří
Jednoduché automatické zaostřování, kontinuální automatické zaostřování, manuální zaostřování
Pomocné světlo AF k dispozici

Blesk

K dispozici je externí blesk Samsung (SEF42A, SEF20A, SEF15A: volitelný)
Sáňky pro externí blesk

Průvodce fotografováním

Standardní, živý, portrét, krajina, les, retro, chladný, klidný, klasický, vlastní (1 ? 3)
Kontrast, ostrost, sytost, barva

Languages

17 jazyků (korejština, angličtina, dánština, němčina, holandština, švédština, španělština, italština, čeština, francouzština, portugalština, polština, finština, ruština, norština, zjednodušená / tradiční čínština)

Fyzické specifikace

116,5 x 62,5 x 36,6 mm (bez přečnívajících částí)
220,4 g (bez baterie a paměťové karty)
0 - 40°C
5 ~ 85%

Objektiv

Samsung NX Mount
Objektivy Samsung pro bajonet Samsung NX Mount

Ochrana proti prachu

Typ ochrany proti prachu: ultrazvukové čištění

Expozice

TTL 221 (17 x 13) blokové segmentové
Měření: vícebodové, vyvážené na střed, bodové
Rozsah měření: EV 0-17 (ISO 100 30 mm, F2)
?3 EV (krok 1/3 EV)
Namáčknutí spouště
Automatické, 100, 200, 400, 800, 1.600, 3.200, 6.400, 12.800 (krok 1 EV nebo 1/3 EV)

Vyvážení bílé

Automatické, denní světlo, zataženo, zářivka (W, D, N), žárovka, blesk, vlastní, K (manuální)
7 kroků na ose jantarová / modrá / zelená / purpurová

Fotografování

SmartAuto 2.0, programový režim, priorita clony, priorita závěrky, manuální režim, priorita objektivu, Magic, panoráma, scéna, film
Krásná tvář, noc, krajina, portrét, děti, sport, detail, text, západ slunce, svítání, protisvětlo, ohňostroj, pláž a sníh, obraz se zvukem, 3D fotografie
Jen formát JPEG
Doba nahrávání zvuku (5 nebo 10 sekund před a po stisknutí spouště)
JPEG (3:2): 20,0 Mpix (5.472 x 3.648), 10,1 Mpix (3.888 x 2.592), 5,9 Mpix (2.976 x 1.984), 2,0 Mpix (1.728 x 1.152), 5,0 Mpix (2.736 x 1.824): jen sériový režim
JPEG (16:9): 16,9 Mpix (5.472 x 3.080), 7,8 Mpix (3.712 x 2.088), 4,9 Mpix (2.944 x 1.656), 2,1 Mpix (1.920 x 1.080)
JPEG (1:1): 13,3 Mpix (3.648 x 3.648), 7,0 Mpix (2.640 x 2.640), 4,0 Mpix (2.000 x 2.000), 1,1 Mpix (1.024 x 1.024)
RAW : 20,0 Mpix (5.472 x 3.648)
Vynikající, vysoká, normální
SRW
SRGB, Adobe RGB

GPS

Geografické označování prostřednictvím volitelného modulu GPS (WGS84)
- název místa (OSD) (jen v angličtině a korejštině)
- propojení na mapy Google (prostřednictvím softwaru intelli-Studio)

Stabilizace obrazu

Posun čoček (v závislosti na objektivu)
Režim optické stabilizace obrazu 1 / 2 / vypnuto

Displej

AMOLED
3,0"
VGA (640 x 480), 614.000 bodů (PenTile)
Zorné pole cca 100%
Mřížka (4 typy), histogram, ikony: zapnuto / vypnuto, měřítko vzdálenosti: stopy / metry / vypnuto

Režimy záznamu

Jednotlivé snímky, kontinuální snímání, série (jen velikost 5 Mpix), samospoušť, stupňování (automatická expozice, vyvážení bílé, průvodce snímky)
JPEG: možnost výběru: vysoká kvalita (7 sn./s) až 11 snímků, nízká kvalita 3 sn./s) až 15 snímků
Sériový režim: možnost výběru: 10, 15 nebo 30 sn./s, 30 záběrů po 1
RAW : možnost výběru: vysoká kvalita (7 sn./s), nízká kvalita 3 sn./s) až 8 záběrů
Stupňování automatické expozice (max. ? 3 EV, možnost výběru kroku 1/3 EV), vyvážení bílé, průvodce snímky
2 ? 30 s (krok 1 s)

Dynamic Range Expansion

Zapnutí / vypnutí inteligentního rozsahu

Paměť

SD, SDHC, SDXC (zaručeno až do kapacity 128 GB)
RAW (SRW), JPEG (EXIF 2.21), DCF, DPOF 1.1, PictBridge 1.0
20,0 Mpix: RAW 17
20,0 Mpix (3:2): velmi jemné 94, jemné 185, normální 272
10,1 Mpix (3:2): velmi jemné 192, jemné 368, normální 530
5,9 Mpix (3:2): velmi jemné 318, jemné 593, normální 834
2,0 Mpix (3:2): velmi jemné 827, jemné 1.393, normální 1.806
Sériový režim (5,0 Mpix): velmi jemné 371, jemné 685, normální 954
16,9 Mpix (16:9): velmi jemné 116, jemné 227, normální 333
7,8 Mpix (16:9): velmi jemné 246, jemné 467, normální 665
4,9 Mpix (16:9): velmi jemné 379, jemné 699, normální 972
2,1 Mpix (16:9): velmi jemné 799, jemné 1.354, normální 1.762
13,3 Mpix (1:1): velmi jemné 147, jemné 284, normální 413
7,0 Mpix (1:1): velmi jemné 272, jemné 513, normální 728
4,0 Mpix (1:1): velmi jemné 454, jemné 823, normální 1.130
1,1 Mpix (1:1): velmi jemné 1.344, jemné 2.062, normální 2.508
Video: 1.920 x 1.080 30 p:vysoká kvalita 8 min 54 s, normální kvalita 10 min 16 s
1.280 x 720 60p: vysoká kvalita 8 min 21 s, normální kvalita 9 min 32 s
1.280 x 720 30p: vysoká kvalita 14 min 47 s, normální kvalita 16 min 37 s
640 x 480 30p: vysoká kvalita 37 min 16 s, normální kvalita 43 min 14 s
320 x 240 30p: vysoká kvalita 119 min 57 s, normální kvalita 145 min 49 s

Rozhraní

USB 2.0 (vysokorychlostní)
NTSC, PAL (nastavitelné uživatelem)
HDMI 1.3 (1.080i, 720p, 576p / 480p)

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Digitální fotoaparát SAMSUNG EV-NX200 černý - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Digitální fotoaparát SAMSUNG EV-NX200 černý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> COMFEE
> ORION
> AZZARO
> MOLINARD
> PAIDI
> COTY
> DELPHARMEA
> BIODERMA
> SALOOS
> ADIDAS
> BEYONCE
> THRUSTMASTER
> ELIZABETH TAYLOR
> MERKUR
> PRESTIGIO
> PROTEKTOR
> MICROSOFT
> AVRIL LAVIGNE
> TRAYAL
> LOREAL PARIS
> BABYCLIC
> GUESS
> MICHAEL KORS
> SANDISK
> 8 IN 1
> APETIT
> ROTT
> JPL
> OPTIBOX
> DOLCE & GABBANA
> SEAN JOHN
> ZEETEX
> BIBUS
> TPT
> EQUIP

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml