NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | dětský nábytek | peníze a půjčky | kosmetika | kočárky | splátky | hračky | šperky | odborná pomoc |
Český manuál a návod

Domácí telefon SONY ERICSSON Gigaset AS200A Duo

Český návod k použití Domácí telefon SONY ERICSSON Gigaset AS200A Duo - Užijte si dlouhé hovory
               

 

Návod k použití Domácí telefon SONY ERICSSON Gigaset AS200A Duo

Český návod k použití Domácí telefon SONY ERICSSON Gigaset AS200A Duo je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Domácí telefon SONY ERICSSON Gigaset AS200A Duo nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Domácí telefon SONY ERICSSON Gigaset AS200A Duo, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce SONY ERICSSON. Přečtěte si také diskuzi k Domácí telefon SONY ERICSSON Gigaset AS200A Duo.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Domácí telefon SONY ERICSSON Gigaset AS200A Duo
Český návod SONY ERICSSON k použití výrobku Domácí telefon SONY ERICSSON Gigaset AS200A Duo udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku SONY ERICSSON
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis SONY ERICSSON
6) Značka: SONY ERICSSON
7) EAN kód: 4250366820644
Návod k použití Domácí telefon SONY ERICSSON Gigaset AS200A Duo

Jste-li majitelem Domácí telefon SONY ERICSSON Gigaset AS200A Duo od SONY ERICSSON a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Domácí telefon SONY ERICSSON Gigaset AS200A Duo -
Užijte si dlouhé hovory s vynikající kvalitou zvuku tohoto spolehlivého telefonu se zabudovaným telefonním záznamníkem a extra sluchátkem.

Gigaset AS200A Duo, vytvořený pro vaše potřeby snadného volání, je základním telefonem s telefonním záznamníkem a extra sluchátkem. Mluvte jak dlouho chcete ve vynikající kvalitě zvuku HSPTM až s 20 hodinami dlouhou dobou hovorů. Pokud chcete mít doma ještě více flexibility, můžete přidat 2 další sluchátka. Gigaset AS200A Duo je vybaven technologií ECO DECT, která používá méně energie a šetří vám peníze.

Pro snadné volání s vynikající kvalitou zvuku, dlouhou dobou hovorů, telefonním záznamníkem a extra sluchátkem je pro vás Gigaset AS200A Duo ideální.

Pohodlné extra sluchátko
Extra sluchátko, kterým je přístroj Gigaset AS200A Duo vybaven, opravdu podpoří vaši flexibilitu volání. Prostě jej umístěte do další místnosti v domě a užijte si pohodlí telefonu na dosah pro vaše hovory.

Answering machineZabudovaný telefonní záznamník
Gigaset AS200A Duo obsahuje telefonní záznamník až s 12 minutami nahrávacího času. Telefonní záznamník můžete pohodlně ovládat přímo ze sluchátka, jehož displej signalizuje příjem nových zpráv. Data a časy zpráv jsou také ohlašovány hlasem na základně, na které si můžete vzkazy rovněž poslechnout. A pokud si chcete zkontrolovat vzkazy, když nejste doma, nabízí Gigaset AS200A Duo pohodlnou funkci vzdáleného přehrávání zpráv.

Neuspěchané hovory se zvukem HSPTM
Gigaset AS200A Duo je připraven kdykoli a na jakkoli dlouho jej budete potřebovat. Díky pohotovostní době až 220 hodin je tento telefon připraven k použití ? bez starostí s častým dobíjením. Vaše konverzace mohou pokračovat dál a dál díky až 20hodinové době hovorů. A všechny hovory si samozřejmě užijete ve vynikající kvalitě zvuku HSPTM.

Jednoduše spravujte hovory
Gigaset AS200A Duo, navržený pro snadné volání, obsahuje telefonní seznam s místem až na 60 záznamů. Funkce Caller ID2 ukazuje číslo příchozího hovoru, a tak vás informuje o tom, kdo volá. A pokud nemůžete hovor přijmout, seznam 25 posledních zmeškaných hovorů vám ukáže, kdo volal.

Absolutně uživatelsky přívětivý
Snadno použitelné funkce pomáhají přímočarému ovládání přístroje Gigaset AS200ADuo. Čtení menu na podsvíceném displeji je snadné i za špatných světelných podmínek a vytáčení je na vysoce kvalitní klávesnici pohodlné. To a další funkce z přístroje Gigaset činí skvělý základní telefon.

ECO DECTECO DECT: čistá úspora energie bez radiace3
Energeticky úsporné napájení přístroje Gigaset AS200A Duo spotřebuje méně elektřiny1, a tak je šetrnější vůči životnímu prostředí a vaší peněžence. Jako všechny bezšňůrové telefony Gigaset také variabilně snižuje vysílací výkon mezi sluchátkem a základnou v závislosti na vzájemné vzdálenosti. Vysílací výkon základny Gigaset AS200A Duo můžete také snížit o 80 %4 volbou režimu ECO. Režim ECO Plus bez radiace5 navíc vypne vysílací výkon, když je telefon v pohotovostním režimu.

Gigaset AS200A Duo je základním telefonem, který nabízí všechny nezbytnosti bezšňůrové komunikace plus zabudovaný telefonní záznamník a extra sluchátko.

Telefonní záznamník až s 12 minutami nahrávacího času
Doba hovorů až 20 hodin
Vynikající kvalita zvuku HSPTMEnergeticky úsporná technologie ECO DECT1
více
Pohotovostní doba až 220 hodin
Telefonní seznam až na 60 záznamů
Podsvícený displej
Funkce Caller ID2 Seznam posledních 25 zmeškaných hovorů s datem a časem
Vysoce kvalitní klávesnice
Rozšiřitelný až o 2 další sluchátka, celkem na 4

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Domácí telefon SONY ERICSSON Gigaset AS200A Duo - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Domácí telefon SONY ERICSSON Gigaset AS200A Duo

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> MARC O´POLO
> ROWENTA
> AVACOM
> FORTRON
> MR. BUSINESS
> ESCADA
> GUESS
> EDESA-FAGOR
> BABYCLIC
> ARAMIS
> MARIAH CAREY
> MINOLTA SPOTŘEBÁK
> GIGAMASTER
> CSLINK
> MANE
> HUMMER
> GRAND Soleil
> DAVID BECKHAM
> COBI
> SNAUWAERT
> JESUS DEL POZO
> TOM FORD
> PIERRE CARDIN
> LOLITA LEMPICKA
> Always
> FLAMINGO
> CACHAREL
> RICHMORAL
> COCA-COLA
> KASPERSKY
> FAGOR
> MOVETO
> VIKING
> ANDY WARHOL
> PANTENE

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml