NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | návody a manuály | led monitory | odborná pomoc | hodinky | dětský nábytek | dětské potřeby | hračky |
Český manuál a návod

Dotykový tablet SAMSUNG GALAXY Tab 10.1 (64GB) černý

Český návod k použití Dotykový tablet SAMSUNG GALAXY Tab 10.1 (64GB) černý - Vlajková loď společ
               

 

Návod k použití Dotykový tablet SAMSUNG GALAXY Tab 10.1 (64GB) černý

Český návod k použití Dotykový tablet SAMSUNG GALAXY Tab 10.1 (64GB) černý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Dotykový tablet SAMSUNG GALAXY Tab 10.1 (64GB) černý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Dotykový tablet SAMSUNG GALAXY Tab 10.1 (64GB) černý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce SAMSUNG. Přečtěte si také diskuzi k Dotykový tablet SAMSUNG GALAXY Tab 10.1 (64GB) černý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Dotykový tablet SAMSUNG GALAXY Tab 10.1 (64GB) černý
Český návod SAMSUNG k použití výrobku Dotykový tablet SAMSUNG GALAXY Tab 10.1 (64GB) černý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku SAMSUNG
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis SAMSUNG
6) Značka: SAMSUNG
Návod k použití Dotykový tablet SAMSUNG GALAXY Tab 10.1 (64GB) černý

Jste-li majitelem Dotykový tablet SAMSUNG GALAXY Tab 10.1 (64GB) černý od SAMSUNG a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Dotykový tablet SAMSUNG GALAXY Tab 10.1 (64GB) černý -
Vlajková loď společnosti Samsung na trhu výkonných multimediálních tabletů nové generace. Jedná se o nástupce revolučního Galaxy Tabu a vážného konkurenta iPad 2. Svého předchůdce překonává téměř po všech stránkách a nad zařízením z dílny Apple vyhrává užším tělem, nižší hmotností a především podporou Adobe Flash ve webovém prohlížeči. S tloušťkou 8,6 mm patří mezi nejtenčí tablety na světě a rovněž i mezi první, které využívají nejnovější verzi operačního systému skutečně optimalizovaného pro tablety ? Google Android 3.1.

Hardware:
Pod úhlednou tenkou šasi sídlí hardware, kterému nelze cokoliv vytknout a Samsung Galaxy Tab 10.1 díky němu po výkonnostní stránce patří mezi vůbec nejlépe vyzbrojené tablety. Hnacím motorem je 2jádrový procesor s maximálním pracovním taktem 1 GHz pro každé jádro. Společníkem při provozu rozličných aplikací mu je operační paměť o bohaté kapacitě 1 GB. Neméně důležitou fyzickou součástí tabletu je i čipová sada NVIDIA Tegra 2, která se stará o přehrávání filmů v plném HD rozlišení, vizuální stránku 3D her a v neposlední řadě o velice svižné reakce v samotném operačním systému.

Výbava:
Co se výbavy týče, Galaxy Tabu 10.1 nechybí vůbec nic. Neustálé internetové spojení vám zajistí 3G připojení HSPA+ s datovou rychlostí směrem k vám až 21 Mbit/s a podpora pro Wi-Fi sítě 802.11a/b/g/n v duálním pásmu 2,4 GHz nebo 5 GHz. Samozřejmostí je i technologie Bluetooth verze 3.0 ideální pro připojení bezdrátového headsetu. Ukládání dat je řešeno interní pamětí o vysoké kapacitě 16 GB. Fotoaparáty respektive snímací čipy naleznete na tabletu hned dva, zadní s vyšším rozlišením pro pořizovaní fotografií a HD videí 720p a přední pro videohovory. Kvalitní ozvučení je realizováno dvojicí reproduktorů.

Operační systém:
Google Android 3.0 byla první verze operačního systému výhradně navržena a optimalizována pro tablety. S jejím příchodem byly odstraněny veškeré neduhy a kompromisy s používáním verzí 2.x, které byly určené spíše pro chytré telefony. Nejnovější verze 3.1 se zachovaným kódovým označením Honeycomb se pochopitelně drží nastoleného konceptu a přidává několik nových funkcí. Tou, kterou patrně nejvíce oceníte, je funkce USB Host. Konektor USB (po připojení USB adaptéru) tak bude moci sloužit jako vstupní rozhraní pro externí periferie.Mezi hlavní novinky se dále řadí změna velikostí widgetů na ploše, změny v UI, vylepšený multitasking a lepší práce s pamětí v seznamu posledních aplikací, zprovoznění HTML5 tagu a v neposlední řadě zvýšení výkonu Wi-Fi.

Ovládání:
Ovládání tabletu je řešeno prostřednictvím velkého displeje o úhlopříčce 10,1" s vysokým rozlišením 1280 x 800, které se stále objevuje i u daleko větších zařízení (notebooky). K dispozici vám bude rozlehlá pracovní plocha, na které nebude překážet postraní panel, widgety a miniaplikace, a také prohlížení webu, sledování filmů či čtení elektronických knih bude daleko více komfortní než na zařízení s menší úhlopříčkou a nižším rozlišením.

Speciální nástroje a služby:
Vývojáři ze Samsungu speciálně pro nový Galaxy Tab 10.1 vytvořili trojici velmi praktických aplikací pro každodenní snadné využívání. Jedná se o Readers Hub, Music Hub a Social Hub. Samozřejmostí je poté integrace s řadou populárních Google služeb včetně Gmail, YouTube, Maps a mnohých dalších.

Rozhraní/přílušenství:
Z konvenčních typů se na jeho těle nachází 3,5mm stereo audio jack a slot pro vložení SIM karty. Netradičním konektorovým prvkem je poté 30pinový proprietární konektor, který však nabízí široké možnosti rozšíření pomocí volitelného příslušenství. Tablet pohání vysokokapacitní baterie Li-Pol, která slibuje výdrž až na 9 hodin přehrávání videa a až 21 hodin poslechu hudby.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Dotykový tablet SAMSUNG GALAXY Tab 10.1 (64GB) černý - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Dotykový tablet SAMSUNG GALAXY Tab 10.1 (64GB) černý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> INDESIT
> TROPICAL MARINE
> IAMS
> HP
> EMINENT
> LES PETITES BÉBETTES
> YARD-MAN
> STAYWELL
> BUGATTI
> ABERCROMBIE & FITCH
> AGFA
> Somat
> BRANDT
> A-DATA
> TECO
> RIMMEL LONDON
> STORM
> ZAPF
> SMARTLIFE
> TOM FORD
> GLODOODLE
> CHOPO
> NINTENDO
> Swarovski
> LON
> EFKO
> SATURN
> XEROX
> K-9
> TOPCOM
> DEPEMO
> REMOSKA
> DICKIE
> ESET
> THIERRY MUGLER

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml