NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kosmetika | hodinky | hračky | autosedačky | odborná pomoc | splátky | dětský nábytek |
Český manuál a návod

DUO Set (Réponse Vitalité) 2009

Český návod k použití DUO Set (Réponse Vitalité) 2009 - ENERGIZUJÍCÍ ČISTÍCÍ MLÉKO (ENERGISING
               

 

Návod k použití DUO Set (Réponse Vitalité) 2009

Český návod k použití DUO Set (Réponse Vitalité) 2009 je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k DUO Set (Réponse Vitalité) 2009 nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním DUO Set (Réponse Vitalité) 2009, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce MATIS PARIS. Přečtěte si také diskuzi k DUO Set (Réponse Vitalité) 2009.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro DUO Set (Réponse Vitalité) 2009
Český návod MATIS PARIS k použití výrobku DUO Set (Réponse Vitalité) 2009 udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku MATIS PARIS
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis MATIS PARIS
6) Značka: MATIS PARIS
Návod k použití DUO Set (Réponse Vitalité) 2009

Jste-li majitelem DUO Set (Réponse Vitalité) 2009 od MATIS PARIS a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

DUO Set (Réponse Vitalité) 2009 -
ENERGIZUJÍCÍ ČISTÍCÍ MLÉKO (ENERGISING CLEANSING EMULSION) 400 ML
Velmi jemné čistící mléko, které dokonale odstraní make-up z tváře, krku a dekoltu. Je prvním krokem pro nevýraznou pleť bez života. Je vhodné na všechny typy pletí a pro všechny věkové skupiny. Vaše pleť je osvobozena od nečistot a opět volně dýchá. Zajišťuje vitalitu pokožky.
 
Aktivní látky:

oligovital komplex (obsahuje mořskou mikro-řasu Dunaliella Salina, stopové prvky magnézium, měď a zinek a mikro řasu Artemia Salina) - stimuluje vitální funkce pleti a startuje mechanismus, který navzdory únavě dodává buňkám energii. Podporuje produkci elastinu a kolagenu a zvyšuje obranyschopnost před poškozením způsobeným životním prostředím. Pokožka je revitalizována, zásobena energií a září zdravím.
vitamín A - regeneruje a obnovuje buňky, je nepostradatelný pro obnovu buněk - je zahrnut do jejich dělení a regenerace, stimuluje přirozenou produkci kolagenu, napomáhá zlepšovat strukturu a elasticitu pleti, redukuje vrásky a drobné linky
vitamín C - dodává energii a rozjasňuje pokožku, stimuluje metabolismus a je silným antioxidantem, který neutralizuje volné radikály zodpovědné za předčasné stárnutí pleti, přispívá k produkci kolagenu a redukuje syntézu melaninu
vitamín E - antioxidant, který chrání membránu buněk před poškozením volnými radikály, redukuje drobné linky a zpomaluje proces stárnutí.

 
Parfemace: přípravek má revitalizační a energizující účinek díky květům klementinek, bergamotu, tamarindu a frézie. Zklidňující účinek díky lotusu, galbanu, pižmu a květů pomeranče.
Jak používat: energizující čistící mléko aplikujte pomocí konečků prstů a krouživými pohyby. Začněte od krku a pokračujte směrem k čelu. Přebytečné mléko odstraňte kosmetickým tampónkem. Následně doporučujeme pleť dočistit energizujícím tonikem.

ENERGIZUJÍCÍ TONIKUM (ENERGISING LOTION) 400 ML
Ideální pro kompletní dočištění make-upu. Tonikum je ve spreji a tak chrání svůj obsah před nečistotami, navíc úžasně osvěžuje a stimuluje pokožku. Obsahuje komplex vitamínů A, C a E a stopové prvky (měď, zinek a magnesium). Nabízí skutečný revitalizační efekt, dodá pleti energii a očaruje všechny vaše smysly.
Jak používat: energizující tonikum použijte ráno k probuzení vaší pleti, večer k odstranění všech nečistot. Zavřete oči a pomocí spreje aplikujte tonikum na celý obličej a krk, vyhněte se okolí očí. Přebytek tonika jemně odstraňte pomocí papírového kapesníčku. Pro dokonalé vyčištění pleti doporučujeme jako první krok použít energizující čistící mléko.
ENERGIZUJÍCÍ MASKA (ENERGISING MASK) 15 ML
Gelová textura, duhová barva a nádherný pocit okamžitého osvěžení? Specifická odpověď pro nevýraznou pleť bez života. Je vhodná na všechny typy pleti a pro všechny věkové skupiny. Maska je obohacena o vitamíny a exkluzivní Captozone komplex MATIS Paris. Tato maska je ideální k probuzení buněk. Přináší energii a vitalitu. Nabízí rozzáření a neuvěřitelnou jemnost během 10 minut.
Jak používat: energizující masku aplikujte na dokonale čistou tvář a krk, vyhněte se okolí očí. Nechte 10 minut působit a odstraňte tonikem. Aplikujte 1 až 2 krát týdně podle potřeby vaší pleti.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití DUO Set (Réponse Vitalité) 2009 - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k DUO Set (Réponse Vitalité) 2009

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> WALACHIA
> BENETTON
> TOYO
> SUPER PET
> AIGNER
> IONIC-CARE
> MARINA DE BOURBON
> PINNACLE
> ROMO
> ZONER
> D-LINK
> ČERNÁ HORA
> MECCANO
> PAMPERS
> RAVENSBURGER
> PORSCHE DESIGN
> KANEBO
> PROJECTUM
> MONT BLANC
> ZELMER
> TRAVALO
> SOEHNLE
> COREL
> DA-LITE
> SAPPHIRE
> KATTOVIT
> NAVIGON
> IGNIS
> CLINIQUE
> DEKKO
> DELTA DIFFUSION
> ARROW
> YOKOHAMA
> Pyrex
> Somat

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml