NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | led monitory | šperky | odborná pomoc | splátky | hračky | autosedačky |
Český manuál a návod

Fotoaparát Canon PowerShot D20 HS modrý - podvodní

Český návod k použití Fotoaparát Canon PowerShot D20 HS modrý - podvodní - Odolný a spolehlivý fotoaparát PowerS
               

 

Návod k použití Fotoaparát Canon PowerShot D20 HS modrý - podvodní

Český návod k použití Fotoaparát Canon PowerShot D20 HS modrý - podvodní je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Fotoaparát Canon PowerShot D20 HS modrý - podvodní nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Fotoaparát Canon PowerShot D20 HS modrý - podvodní, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce Canon. Přečtěte si také diskuzi k Fotoaparát Canon PowerShot D20 HS modrý - podvodní.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Fotoaparát Canon PowerShot D20 HS modrý - podvodní
Český návod Canon k použití výrobku Fotoaparát Canon PowerShot D20 HS modrý - podvodní udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku Canon
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis Canon
6) Značka: Canon
Návod k použití Fotoaparát Canon PowerShot D20 HS modrý - podvodní

Jste-li majitelem Fotoaparát Canon PowerShot D20 HS modrý - podvodní od Canon a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Fotoaparát Canon PowerShot D20 HS modrý - podvodní - Odolný a spolehlivý fotoaparát PowerShot D20 obsahuje systém HS System a 5× optický zoom s inteligentním IS, aby poskytl vysoký výkon pro pořizování snímků a filmů při každém dobrodružství pod širým nebem, a systém GPS pro stopování zážitků.

Vlastnosti

Odolný fotoaparát a 12,1MP systém HS System
Odolný proti vodě, nárazům, mrazu a prachu
28mm objektiv s 5× optickým zoomem a inteligentní IS
Systém GPS
Displej LCD PureColor II s úhlopříčkou 7,5 cm (3,0")
Filmy v rozlišení Full HD
Režim Smart Auto (32 scén)
Speciální režimy pro filmy
Funkce pro snímání pod vodou
Volitelné vodotěsné pouzdro do hloubky 40 m

Jeden fotoaparát, nekonečná dobrodružství


Odolný fotoaparát a 12,1MP systém HS System
Fotoaparát PowerShot D20 je dostatečně odolný pro nejextrémnější venkovní aktivity, od snowboardingu po potápění, zatímco systém HS System zajišťuje výjimečné výsledky při jakémkoli dobrodružství. Pokročilé zpracování procesorem DIGIC 4 a vysoce citlivý 12,1megapixelový snímač CMOS umožňují zachytit skutečnou atmosféru okamžiku bez blesku a stativu i při slabém osvětlení.

Odolný proti vodě, nárazům, mrazu a prachu
Fotoaparát je zkonstruován pro drsné podmínky, je vodotěsný až do hloubky 10 m, odolný proti nárazům pro pády z výšky až 1,5 m[1], může pracovat při teplotách až do ?10 °C a je plně chráněn před prachem.

28mm objektiv s 5× optickým zoomem a inteligentní IS
Vytvořte rozsáhlejší kompozici pomocí 28mm širokoúhlého objektivu pro panoramatické snímky krajin a skvělé skupinové snímky a použijte 5× optický zoom pro přiblížení ke vzdáleným objektům. Inteligentní IS zachovává ostré a detailní fotografie a videozáznamy i při snímání za pohybu, při nastavení plného zoomu nebo za slabého osvětlení automatickým přizpůsobením optického stabilizátoru obrazu scéně výběrem jednoho ze 7 režimů.

Systém GPS[2]
Systém GPS označuje místa pořízení fotografií a videozáznamů, zatímco funkce zaznamenávání souřadnic může sledovat trasu cesty. Použijte dodaný software Map Utility k přesnému určení míst pořízení snímků a filmů a k jejich sdílení s přáteli.

Displej LCD PureColor II s úhlopříčkou 7,5 cm (3,0")
Velký displej LCD s rozlišením 460 000 bodů, vysokou viditelností a více ochrannými vrstvami poskytuje dobrou viditelnost za všech podmínek, od snímání za slunečního světla po snímání pod vodou. Aktivní displej s dotykovým ovládáním nabízí pohodlné prohlížení snímků dokonce i v rukavicích.

Filmy v rozlišení Full HD
Použijte tlačítko ?film? k okamžitému nahrávání filmů v rozlišení Full HD (1080p) s optickým zoomem, zatímco inteligentní IS zachová stabilitu záznamu. Připojení HDMI zajišťuje vysoce kvalitní přehrávání na televizoru s rozlišením HD.

Režim Smart Auto (32 scén)
Pořizujte pohodlně skvělé fotografie nebo filmy pomocí režimu Smart Auto, který rozpozná scénu a zvolí optimální nastavení z 32 možností (21 při pořizování filmů).

Speciální režimy pro filmy
Režimy Krátký film (720p) a Film s velmi pomalým pohybem přidávají další způsoby zachycení akce při vašich dobrodružstvích.

Funkce pro snímání pod vodou
Pořizujte ohromující záběry pod vodou pomocí funkcí, jako jsou Makro pod vodou pro ostré záběry zblízka a Rychlé AF pro rychlé automatické zaostření. Uživatelské nastavení vyvážení bílé a kompenzace vyvážení bílé umožňují rychle přizpůsobit barvy různým vodním prostředím.

Volitelné vodotěsné pouzdro do hloubky 40 m
Vybavte se pro další dobrodružství volitelným vodotěsným pouzdrem (40 m) nebo sadou příslušenství[3], která obsahuje ramenní popruh, řemen s karabinkou, měkké pouzdro, silikonový obal a plovák.

[1] Testovací metody odolnosti proti nárazům se vztahují výhradně na tento produkt a nezaručují odolnost proti poškození nebo závadě produktu.
[2] Použití systému GPS může být v určitých zemích nebo oblastech omezeno. Systém GPS by měl být používán v souladu se zákony a předpisy země nebo oblasti, v které je uveden v činnost, včetně veškerých omezení týkajících se používání elektroniky.
[3] Volitelné řemeny nejsou určeny pro použití ve vodě.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Fotoaparát Canon PowerShot D20 HS modrý - podvodní - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Fotoaparát Canon PowerShot D20 HS modrý - podvodní

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> HP
> GARDENA
> Screenshield
> WHISKAS
> BABYBOUM
> ANGEL SCHLESSER
> KETER
> SPCA SPORTS CAMERA
> NUTRAM
> ORION
> SAMSUNG
> DOLCE & GABBANA
> BAKKER MAGNETICS
> GIANFRANCO FERRE
> KONICA MINOLTA
> SPOKAR
> KLEBER
> H2O+
> Paolo Roncci
> REMOSKA
> PLAYBOY
> KHW
> GUESS
> LAURA BIAGIOTTI
> PHILIPS
> SEVYLOR
> Omega
> NORCO
> EIN-O
> DEBICA
> HOMECAST
> D LINK
> URBAN MAN
> VIVIENNE WESTWOOD
> DEWALT

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml