NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | autosedačky | hodinky | návody a manuály | ovladače, drivers | led monitory | dětský nábytek | šperky |
Český manuál a návod

Fritéza CONCEPT FR-2035 nerez

Český návod k použití Fritéza CONCEPT FR-2035 nerez - Dopřejte si velkou porci řízku a hranolek
               

 

Návod k použití Fritéza CONCEPT FR-2035 nerez

Český návod k použití Fritéza CONCEPT FR-2035 nerez je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Fritéza CONCEPT FR-2035 nerez nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Fritéza CONCEPT FR-2035 nerez, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce CONCEPT. Přečtěte si také diskuzi k Fritéza CONCEPT FR-2035 nerez.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Fritéza CONCEPT FR-2035 nerez
Český návod CONCEPT k použití výrobku Fritéza CONCEPT FR-2035 nerez udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku CONCEPT
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis CONCEPT
6) Značka: CONCEPT
7) EAN kód: 8594049735457
Návod k použití Fritéza CONCEPT FR-2035 nerez

Jste-li majitelem Fritéza CONCEPT FR-2035 nerez od CONCEPT a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Fritéza CONCEPT FR-2035 nerez -
Dopřejte si velkou porci řízku a hranolek v naší XXL fritéze. Je plně rozebíratelná pro maximálně pohodlné čištění. Navíc je vybavena extra příslušenstvím pro úsporné a snadné čištění. Důvody, proč se rozhodnout právě pro fritézu FR-2035: Fritéza Concept FR-2035 má plynulou regulaci teploty a především přesný termostat , který hlídá teplotu tuku a zabraňuje tím jeho přepalování . Výsledkem je křupavý, dozlatova upečený pokrm, který obsahuje minimum oleje. Ovládací panel je jednoduchý . Jsou na něm znázorněny i pokrmy a teplota vhodná na jejich úpravu. Fritéza vyniká systémem EASY CLEAN , který znamená, že je fritéza plně rozebíralená . Všechny části fritézy kromě kontrolního panelu a filtru lze mýt v myčce. Součástí balení je speciální nádoba pro uchovávání použitého oleje např. pro skladování oleje v chladničce, či pro uchování oleje po dobu mytí fritézy. Nádoba fritézy má nepřilnavý teflonový povrch , na který se nepřipalují zbytky potravit a díky tomu se snado čistí. Chladný nerezový povrch pláště fritovacího hrnce je bezpečný na dotyk a díky průhledu ve víku je možné kontrolovat smažení průběžně a bez otevírání víka. Při manipulaci s fritézou jistě oceníte praktické úchyty pro snadné přenášení. Protiskluzové nožičky zajišťující stabilitu přístroje na kuchyňské desce. Koš s ohýbatelnými rukojeti pro snadné jednoduché skladování. Atraktivní nerezový design fritézy FR-2035 je vhodný do každé domácnosti. Rozšířená záruka CONCEPT GUARANTEE nabízí kromě 2 leté zákonné záruky ještě 1 rok bezplatného servisu pro závady vzniklé vadou materiálu a nezpůsobené nesprávným používáním. Bezplatný servis zahrnuje náklady na opravu a cenu náhradního dílu. Uvedené náklady hradí výrobce (příp. dovozce) za Vás. Bezplatný servis neumožňuje zákazníkovi výměnu výrobku nebo odstoupení od kupní smlouvy. Technické parametry: Nerezové provedení Hliníková nádoba s teflonovou úpravou ? kapacita 3,5 litru Plně rozebiratelná ? všechny části kromě kontrolního panelu a filtru lze mýt v myčce Variabilní nastavení teploty Tlačítko automatického otevírání víka Možnost zvednutí koše z oleje při zavřeném víku Vyjímatelná nádoba s nepřilnavým povrchem. Místo pro odtok přebytečné páry z víka Úchyty pro snadné přenášení Místo pro uložení kabelu Omyvatelný permanentní filtr Bezpečnostní pojistka Kontrolka provozu Kontrolka termostatu Protiskluzové nožičky Příslušenství: nádoba pro uchovávání použitého oleje, naběračka Rozměry koše: 70 x 275 x 165 mm (vxšxh) Vnější rozměry: 240 x 420 x 270 mm (vxšxh) Příkon: 2100 W

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Fritéza CONCEPT FR-2035 nerez - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Fritéza CONCEPT FR-2035 nerez

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> GWEN STEFANI
> MATIS PARIS
> AIRLIVE
> AVG
> Garant
> D LINK
> LES PETITES BÉBETTES
> CARON
> SARAH JESSICA PARKER
> K´S KIDS
> TECHNI-CAL
> BEN ELECTRONIC
> VERBATIM
> HYUNDAI
> AQUA EXOTIC
> GAI MATTIOLO
> GWÉNAËL MALCORPI
> SWISS ARMY
> KLEIN
> CRESSI
> LOUIS FERAUD
> ROGER & GALLET
> CHEVIGNON
> BARYSHNIKOV
> SCOTT CYKLO
> GETNET
> GUESS
> SUN CE
> CUSTO BARCELONA
> HYDOR
> GORENJE
> DEPEMO
> GHOST
> WELLA PROFESSIONAL
> TOM FORD

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml