NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | autosedačky | hodinky | zaruka a servis | návody a manuály | led monitory | dětské potřeby |
Český manuál a návod

Grape Seed - výtažek z hroznových zrnek 100 kapslí

Český návod k použití Grape Seed - výtažek z hroznových zrnek 100 kapslí - Grape Seed kombinuje
               

 

Návod k použití Grape Seed - výtažek z hroznových zrnek 100 kapslí

Český návod k použití Grape Seed - výtažek z hroznových zrnek 100 kapslí je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Grape Seed - výtažek z hroznových zrnek 100 kapslí nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Grape Seed - výtažek z hroznových zrnek 100 kapslí, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce KOSMETIKA. Přečtěte si také diskuzi k Grape Seed - výtažek z hroznových zrnek 100 kapslí.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Grape Seed - výtažek z hroznových zrnek 100 kapslí
Český návod KOSMETIKA k použití výrobku Grape Seed - výtažek z hroznových zrnek 100 kapslí udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku KOSMETIKA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis KOSMETIKA
6) Značka: KOSMETIKA
Návod k použití Grape Seed - výtažek z hroznových zrnek 100 kapslí

Jste-li majitelem Grape Seed - výtažek z hroznových zrnek 100 kapslí od KOSMETIKA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Grape Seed - výtažek z hroznových zrnek 100 kapslí -
Grape Seed kombinuje vysoce účinné bioflavonidy (procyanidins) a další vybrané složky k zajištění maximálního účinku a ochraně organismu před negativními vlivy a poškozením.  Produkt je snadno a rychle vstřebáván a působí na všechny orgány a tkáně.   Produkt Grape Seed obsahuje: Vinná réva - antioxidant, který obsahuje směs účinných proantocyanidinů (OPCs), významně působí při ochraně oka, zlepšuje jeho stav a funkci, tlumí záněty a mírní otoky, zvyšuje pružnost cév a pokožky. Borůvka - zlepšuje vidění, má protizánětlivé a dezinfekční účinky, pomáhá při kožních onemocnění, posiluje imunitu, přispívá ke zmírnění cukrovky, podporuje dobré trávení. Borovice - zpomaluje projevy stárnutí, omlazuje kůži, dodává jí pružnost, působí protialergicky. pomáhá při astmatu a senné rýmě, usnadňuje vykašlávání, posiluje obranyschopnost, chrání žilní stěny a zlepšuje krevní oběh, zvyšuje prokrvení. Rajče - má antibakteriální účinky, zlepšuje krvetvorbu a stav cév, podporuje trávení, působí močopudně, regeneruje pokožku. Karotka - zlepšuje a posiluje zrak, podporuje srdeční činnost a krevní oběh, čistí krev, snižuje vysoký krevní tlak, pomáhá při nadýmání, zácpě, astmatu a bronchitidě, zlepšuje činnost ledvin, usnadňuje hojení kůže, podporuje růst vlasů, posiluje imunitu. Kdy Grape seed pomáhá: chrání oční sítnici a rohovku před porušením, pomáhá při poruchách i slábnutí zraku, pomáhá bránit vzniku šerosleposti i šedého zákalu, zvyšuje ostrost vidění, pomáhá při únavě a podráždění očí - slzení, pálení, ochraňuje před nepříznivými okolními vlivy (kouř, škodlivé UV záření),  posiluje a chrání kapilární stěny a podporuje zdravý oběhový systém, pomáhá snižovat krevní tlak a hladinu cholesterolu, snižuje riziko vzniku cukrovky, přináší úlevu při alergiích a astmatu, má protizánětlivé účinky - pomáhá např. při nachlazení, příznivě působí na zuby a dásně, zvyšuje regeneraci organismu po namáhavé práci, podílí se na snižování stresu a udržuje stav denní energie, napomáhá zmírnit viditelné znaky předčasného stárnutí, udržuje a zvyšuje elasticitu kůže - chrání proti poškozujícím enzymům, pomáhá předcházet vzniku zhoubných nádorů, zvyšuje obranyschopnost organismu, výrazně přispívá k udržení celkového dobrého zdraví. Složení v 1 kapsli: 12000 mg vinná réva (vitis vinifera) zrníčka, 600 mg borovice (pinus pinaster) kůra, 100 mg borůvka (vaccinium myrtillus) plod, 20 mg rajče (lycopersicon escullentum) dužina, 18 mg karotka (daucus carota) kořen  Dávkování: 1 kapsle 2x denně Balení: 100 kapslí - dávka na 1,5 měsíce Upozornění: Doplněk stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Neobsahuje kvasnice, lepek, mléčné složky, umělá barviva, konzervanty. Obsahuje laktózu - méně než 1 mg. Tento produkt má pečeť kvality.   V naší nabídce naleznete i další produkty společnosti Australian Remedy . Produkt Grape Seed je držitelem certifikátu o zdravotní bezpečnosti. Další informace o Grape seed - výtažku z hroznových zrnek naleznete v článku Hroznová zrnka skrytá síla.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Grape Seed - výtažek z hroznových zrnek 100 kapslí - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Grape Seed - výtažek z hroznových zrnek 100 kapslí

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> JOHN RICHMOND
> ARDO
> AZURE
> REPLAY
> MENALUX
> SPEED LINK
> XEROX
> ELECTROLUX
> JOVAN
> Paolo Roncci
> DELTA DIFFUSION
> KOSS
> AGRO
> XADVENTURE
> VSTANK
> ANDY WARHOL
> HILLS
> LEIFHEIT
> GAP
> DELPHARMEA
> NESPRESSO
> M + M
> BARBIE
> ESTATE
> ROGZ
> SIMPLY YOU
> Kela
> JOHN
> MICHAEL JORDAN
> ROCHAS
> PELLS
> AVG
> BIBUS
> CORVETTE
> BIONAIRE

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml