NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hračky | hodinky | recenze | led monitory | kosmetika |
Český manuál a návod

Gyntima Vaginální čípky 10 ks

Český návod k použití Gyntima Vaginální čípky 10 ks - Nejznámější probiotika nacházející se v p
               

 

Návod k použití Gyntima Vaginální čípky 10 ks

Český návod k použití Gyntima Vaginální čípky 10 ks je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Gyntima Vaginální čípky 10 ks nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Gyntima Vaginální čípky 10 ks, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce HERB PHARMA. Přečtěte si také diskuzi k Gyntima Vaginální čípky 10 ks.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Gyntima Vaginální čípky 10 ks
Český návod HERB PHARMA k použití výrobku Gyntima Vaginální čípky 10 ks udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku HERB PHARMA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis HERB PHARMA
6) Značka: HERB PHARMA
Návod k použití Gyntima Vaginální čípky 10 ks

Jste-li majitelem Gyntima Vaginální čípky 10 ks od HERB PHARMA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Gyntima Vaginální čípky 10 ks -
Nejznámější probiotika nacházející se v pochvě jsou laktobacily. Lactobacillus acidophilus, který je přítomný v pochvě a vytváří zde kyselé prostředí, v němž původci choroby hynou. Každá změna, která vede ke snížení počtu těchto laktobacilů, mění zdravé kyselé prostředí v pochvě, což nepřímo zvyšuje možnost zánětu pochvy a vede ke vzniku výtoku. Rozmnožující se patogeny napadají nejen oddělený epitel (krycí tkáň), ale i stěnu pochvy, zapříčiňují ztenčování epitelu, jeho zranitelnost a rozšiřování cév. Tímto způsobem se ochranná schopnost pochvy ničí a otevírá se cesta pro jiné, často i velmi nebezpečné patogeny. Jinak řečeno, když se jednoduché patogeny, které jsou neustále přítomny v pochvě, rozmnoží, mohou snížit ochrannou vrstvu epitelu. Při souloži mohou vznikat malá poranění, kterými může do organizmu proniknout celá řada patogenů. Zdravá sliznice pochvy snižuje možnost přenášení většiny sexuálně přenosných infekcí a zajišťuje relativní ochranu i před recidivami. Vaginální čípky obsahují přirozené, organismu neškodné látky. Jsou obohaceny o výtažek ze šalvěje, která má antimykotické, protizánětlivé, dezinfekční a hydratační účinky.   Kdy Gyntima Vaginální čípky pomáhají: při užívání antibiotik nebo jiných bakterie ničících prostředků, při použití drastického poševního dezinfekčního prostředku, při výtoku, při používání antikoncepčních tablet, při nitroděložním tělísku, při objevení se výtoku po návštěvě koupaliště nebo po pohlavním styku, při výtoku neznámého původu, při mírné vaginitidě, při fyziologické eliminaci mírných forem bakteriálních a mykotických infekcí.   Složení:  lactosum, acidum lacticum, proteose pepton, acidum folicum, extractum salviae officinalis, peg 32, peg 20, polysorbatum 20, natrii chloridum, magnesii sulphas Jak používat: Čípky používejte nejlépe před spaním po večerní hygieně. Čípek rozbalujte z fólie od špičky. Zasuňte čípek hluboko do pochvy. Při aplikaci dochází k mírnému znečištění prádla, proto podle potřeby použijte hygienickou vložku. Čípky je možné užívat dlouhodobě. Balení: 10 vaginálních čípků Upozornění: Jestliže čípky Gyntima během několika dní nevyřeší vaše potíže, obraťte se na svého odborného lékaře. Použití čípků u mladých děvčat konzultujte s odborníkem. Po operaci pochvy a v graviditě používejte pouze v případě, jestliže vám je lékař doporučí. U osob citlivých na některou složku přípravku může aplikace vyvolat mírnou iritaci sliznice a přechodně způsobit slabý pocit pálení. Produkt Gyntima vaginální čípky byl klinicky testován.   Doporučujeme kombinovat s Gyntima intimní pěna, Gyntima mycí gel. V naší nabídce naleznete také Gyntima intimní pěna + tampony ZDARMA a Gyntima Probiotica vaginální čípky Forte + tampony ZDARMA.  V naší nabídce naleznete také další produkty společnosti Herb Pharma.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Gyntima Vaginální čípky 10 ks - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Gyntima Vaginální čípky 10 ks

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> LOUIS FERAUD
> CARLTON
> WHIRLPOOL
> MAVALA
> FITMIN
> CLIFFI
> ECOVER
> UNIROYAL
> ESCADA
> STIEBEL ELTRON
> Joerex
> GUZZANTI
> M + M
> BEYONCE
> PROFINE
> CANNADERM
> TOYO
> DEPEMO
> PIERRE CARDIN
> ARAMIS
> ALAIN DELON
> TORO
> TRAYAL
> SULOV
> EDESA-FAGOR
> PACIFIC OCEAN
> DECLEOR
> PORSCHE DESIGN
> Plastkon
> FLYMO
> CORVETTE
> AOC
> T-MOBILE
> PARKER
> REVLON

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml