NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | peníze a půjčky | ovladače, drivers | zaruka a servis | autosedačky | odborná pomoc | dětské potřeby |
Český manuál a návod

Headset Sony Ericsson MW600 (multipoint), Hi-Fi bezdrátová náhlavní souprava s rádiem FM černý

Český návod k použití Headset Sony Ericsson MW600 (multipoint), Hi-Fi bezdrátová náhlavní souprava s rádiem FM č
               

 

Návod k použití Headset Sony Ericsson MW600 (multipoint), Hi-Fi bezdrátová náhlavní souprava s rádiem FM černý

Český návod k použití Headset Sony Ericsson MW600 (multipoint), Hi-Fi bezdrátová náhlavní souprava s rádiem FM černý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Headset Sony Ericsson MW600 (multipoint), Hi-Fi bezdrátová náhlavní souprava s rádiem FM černý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Headset Sony Ericsson MW600 (multipoint), Hi-Fi bezdrátová náhlavní souprava s rádiem FM černý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce Sony Ericsson. Přečtěte si také diskuzi k Headset Sony Ericsson MW600 (multipoint), Hi-Fi bezdrátová náhlavní souprava s rádiem FM černý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Headset Sony Ericsson MW600 (multipoint), Hi-Fi bezdrátová náhlavní souprava s rádiem FM černý
Český návod Sony Ericsson k použití výrobku Headset Sony Ericsson MW600 (multipoint), Hi-Fi bezdrátová náhlavní souprava s rádiem FM černý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku Sony Ericsson
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis Sony Ericsson
6) Značka: Sony Ericsson
7) EAN kód: 7311271250500
Návod k použití Headset Sony Ericsson MW600 (multipoint), Hi-Fi bezdrátová náhlavní souprava s rádiem FM černý

Jste-li majitelem Headset Sony Ericsson MW600 (multipoint), Hi-Fi bezdrátová náhlavní souprava s rádiem FM černý od Sony Ericsson a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Headset Sony Ericsson MW600 (multipoint), Hi-Fi bezdrátová náhlavní souprava s rádiem FM černý - Vychutnejte si výjimečnou kvalitu zvuku na cestách.

- Potěšte se pohledem na jasný displej OLED
- Ovládejte hudbu, hovory a rádio FM dotykem jediného tlačítka
- Poslouchejte rádio FM s vypnutým telefonem

Nalaďte si rádio. Užívejte si svoji hudbu. Síť. Pokec. Máte volné ruce, tak s nimi dělejte, co chcete. Vychutnejte si výjimečný zvuk na cestách. Přidejte se k bezdrátové revoluci. Poznejte model MW600.

Ztraťte se.
Vychoďte své starosti. Nechte telefon doma. Připněte sluchátka MW600. Nalaďte svoji oblíbenou rozhlasovou stanici. A vylaďte se do dobré nálady.

Nechte se unést rytmem.
Pusťte si naplno The Cure. Zajamujte si s Jackem Johnsonem. V metru. V parku. Kamkoliv vás nohy zavedou. Zapojte sluchátka MW600 s vylepšením zvuku. Stiskněte tlačítko přehrávání. A rozbalte to!

Choďte do kanceláře jen když budete chtít.
Uzavírejte smlouvy v parku. Buďte v kontaktu a přitom se opalujte. Udělejte si den podle sebe! Spárujte telefon s počítačem. Dejte si šálek kávy. Připněte sluchátka MW600. A prokonverzujte celý den.

Vícebodové spojení.
Spojte se současně se dvěma bezdrátovými zařízeními, abyste získali přístup k hudebním souborům v počítači, PDA nebo jiných zařízeních s Bluetooth?.

Čistý a diskrétní.
Způsob vaší komunikace prozrazuje, jací jste. Skryté hlubiny zrcadlového displeje OLED osvětlují informace, které potřebujete, abyste zůstali mobilní.

Vyměňte si sluchátka.
Hi-Fi bezdrátová náhlavní souprava s rádiem FM MW600 je vybaven 3,5mm konektorem, takže si můžete vyměnit sluchátka a poslouchat hudbu tak, jak ji máte rádi. Pohodlí, na jaké jsou vaše uši zvyklé.


Obsah prodejní sady:
Headset (MW600)
Horní část sluchátek (HPM-78) se špunty o velikostech S, M a L
Nabíječka

Kompatibilita:
Sony Ericsson Aino, Aspen, C510, C702, C901, C901 GreenHeart, C902, C903, C905, Cedar, Elm, F305, G502, G700, G705, G900, Hazel, Jalou, K660i, K770i, K850i, Naite, S302, S312, Satio, Spiro, T303, T650i, T700, T715, Vivaz, Vivaz Pro, W302, W350i, W380i, W395, W508, W595, W705, W760, W890i, W902, W910i, W980, W995, Xperia X1, Xperia X10, Xperia X10 mini, Xperia X10 mini pro, Xperia X8, Yari, Yendo, Z555i, Z750, Z770i, Zylo

Upozornění na omezenou kompatibilitu:

Odmítnutí odpovědnosti
1) Při poslechu rádia FM na náhlavní soupravě MW600 připojené k telefonu Satio nebo Vivaz se na displeji náhlavní soupravy MW600 nezobrazí upozornění na příchozí hovor. Náhlavní souprava přesto umožňuje aktivovat volání. Chcete-li na telefonech Satio, Vivaz a Vivaz Pro přepnout z přehrávání hudby z telefonu na rádio FM, musíte nejprve vypnout přehrávání. Jinak dojde k odpojení náhlavní soupravy MW600.

2) Telefony Xperia X10, X10 mini, X10 mini pro, X8, Vivaz, Vivaz pro a Satio plně nepodporují funkce Track ID a Caller ID. U funkce Caller ID se číslo objeví na displeji, avšak nepropojí se s telefonním seznamem a neobjeví se tak jméno volajícího.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Headset Sony Ericsson MW600 (multipoint), Hi-Fi bezdrátová náhlavní souprava s rádiem FM černý

Vložit nový příspěvek Headset Sony Ericsson MW600 (multipoint), Hi-Fi bezdrátová náhlavní souprava s rádiem FM černý

Předmět: Odhlášení sparovaneho zařízení
Datum: 2020-12-21 07:16:49Autor: Alexismis
Dobrý den, sluchátka mám uz leta a fungují pořád skvěle. Problém je, že je mám sparovane s telefony které už nemám a kapacita zařízení je plna, proto nemůžu připojit nové. Prosim jak tato zařízení odpojím, abych uvolnila místo pro nové zařízení? Děkuji.
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k Headset Sony Ericsson MW600 (multipoint), Hi-Fi bezdrátová náhlavní souprava s rádiem FM černý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> TED LAPIDUS
> HANNAH MONTANA
> LEXAR
> LEIFHEIT
> MINOLTA SPOTŘEBÁK
> SIGMA
> MARVEL
> LEGO
> BOUCHERON
> MADONNA NUDES 1979
> EUROCASE
> PACKARDBELL
> LUCIANO SOPRANI
> KATE MOSS
> JEAN PATOU
> DAFIKO
> TOSHIBA
> ELPUMPS
> LASCAL
> MICROSOFT
> ADOBE
> CLARINS
> AQUA EXOTIC
> DURACELL
> TYFOON
> SCOTT
> RIHANNA
> KLEIN
> SYMANTEC
> NARCISO RODRIGUEZ
> DICKIE
> EUKANUBA
> MR. BUSINESS
> DEBICA
> AVON

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml