NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | recenze | dětské potřeby | návody a manuály | zaruka a servis | splátky | kosmetika | šperky |
Český manuál a návod

Herní konzole NINTENDO DSi XL (NIDH098) červená

Český návod k použití Herní konzole NINTENDO DSi XL (NIDH098) červená - * O zábavu a potěšení z
               

 

Návod k použití Herní konzole NINTENDO DSi XL (NIDH098) červená

Český návod k použití Herní konzole NINTENDO DSi XL (NIDH098) červená je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Herní konzole NINTENDO DSi XL (NIDH098) červená nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Herní konzole NINTENDO DSi XL (NIDH098) červená, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce NINTENDO. Přečtěte si také diskuzi k Herní konzole NINTENDO DSi XL (NIDH098) červená.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Herní konzole NINTENDO DSi XL (NIDH098) červená
Český návod NINTENDO k použití výrobku Herní konzole NINTENDO DSi XL (NIDH098) červená udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku NINTENDO
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis NINTENDO
6) Značka: NINTENDO
7) EAN kód: 045496443931
Návod k použití Herní konzole NINTENDO DSi XL (NIDH098) červená

Jste-li majitelem Herní konzole NINTENDO DSi XL (NIDH098) červená od NINTENDO a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Herní konzole NINTENDO DSi XL (NIDH098) červená -
* O zábavu a potěšení z hraní na přenosných herních konzolích se nyní můžete podělit se členy vaší rodiny i přáteli. Nintendo DSi XL přichází s opravdu nepřehlédnutelnou novinkou: dvojicí displejů doslova šokujících svou velikostí a velkoryse pojatým pozorovacím úhlem. Na evropský trh Nintendo DSi XL zavítá již 5. března tohoto roku.

* Dvě velké obrazovky s úhlopříčkou 4.2" (což je hodnota, která překonává svého předchůdce Nintendo DS Lite o celých 93%) vás vtáhnou přímo do víru akce a dobrodružství. Osvědčené herní legendy jako například New Super Mario Bros anebo Mario Kart dostávají na dvojici doslova mamutích displejů zcela nový rozměr. Nejde však jen o pouhý vizuální efekt: větší plocha dotykové obrazovky znamená i daleko preciznější a komfortnější práci se stylusem. Chrabrého hrdinu Linka v titulu The Legend of Zelda: Spirit Tracks tak budete spletitým podzemím labyrintem provádět s akurátní přesností a z ní plynoucím ojedinělým zážitkem z pohodlného ovládání.

* Aby potěšujících novinek nebylo málo, dostanete navíc ke každému Nintendu DSi XL dva hodnotné DSiWare tituly: logickou záležitost Dr Kawashima?s: Little Bit of Brain Training: Arts Edition a užitečný slovník Dictionary 6 in 1 s podporou kamerky. Dalším milým bonusem navíc je pak internetový prohlížeč Nintendo DSi Browser, který vám vždy ochotně přes Wi-Fi připojení otevře bránu do vzrušujícího světa této populární celosvětové sítě. Nintendo DSi XL přichází na trh ve dvou barevných variantách: vínové a tmavě hnědé. Omračující zářivý lesk zdobí vrchní stranu elegantní konzole, zatímco její spodek je vyveden v praktickém matném provedení. Nintendo DSi XL se vám při hraní bude skvěle držet jak ve vašich rukou, tak i na jakémkoliv dalším povrchu, například desce stolu. Nový je i stylus ? speciální pero pro práci s dotykovou obrazovkou, které činí hru mnohem komfortnější a přirozenější.

* Jinak nový model nabízí všechny funkce jako jeho předchůdce Nintendo DSi (které se na trhu objevilo v dubnu 2009): možnost stahování her z Nintendo DSi Shopu, pořizování i úpravu fotografií a jejich následné sdílení s vašimi přáteli a samozřejmě i bohaté možnosti práce s hudebními a zvukovými nahrávkami.

* Nintendo DSi XL je již čtvrtým přírůstkem do oblíbené rodiny nejnovější generace handheldů společnosti Nintendo. A rodina je to značně početná a rozrostlá: do dnešního dne čítá více než sto milionů spokojených hráčů a hráček z celého světa! Nejnovější model s označením DSi XL přináší tradiční prvky, kterými prosluli jeho předchůdci a zároveň posouvá intenzitu hráčských zážitků na zcela novou úroveň.

* Lokalizace: český manuál

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Herní konzole NINTENDO DSi XL (NIDH098) červená

Vložit nový příspěvek Herní konzole NINTENDO DSi XL (NIDH098) červená

Předmět: Návod k použití pro Herní konzole NINTENDO DSi XL
Datum: 2011-11-22 21:58:35Autor: Petr
Prosím, kde se dá sehnat návod k použití pro Herní konzole NINTENDO DSi XL.
Děkuji
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k Herní konzole NINTENDO DSi XL (NIDH098) červená

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> VAN CLEEF & ARPELS
> PAMELA ANDERSON
> PAL ZILERI
> Etape
> AUTOGRIP
> URBANSPORT
> KNORRTOYS
> FLYMO
> PINNACLE
> TWIST/BESTRON
> SEMPERIT
> WALLABOO
> PIONEER
> OPTIBOX
> ANIMONDA
> TED LAPIDUS
> BENQ
> GOLLA
> BLOMBERG
> ROCHAS
> GAPPPAY
> ARCTIC COOLING
> BEATIN
> MASCOM
> PANTENE
> Pirola
> PRAKTICA
> YO
> KOMVET
> KISS MY FACE
> Benefit
> SONY ERICSSON
> JOVAN
> EUCERIN
> BAKKER MAGNETICS

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml