NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | led monitory | kosmetika | splátky | hodinky | peníze a půjčky | odborná pomoc | recenze |
Český manuál a návod

Hra MICROSOFT X360 - Battlefield 3 Limited Edition (EAX200107)

Český návod k použití Hra MICROSOFT X360 - Battlefield 3 Limited Edition (EAX200107) - Battlefie
               

 

Návod k použití Hra MICROSOFT X360 - Battlefield 3 Limited Edition (EAX200107)

Český návod k použití Hra MICROSOFT X360 - Battlefield 3 Limited Edition (EAX200107) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Hra MICROSOFT X360 - Battlefield 3 Limited Edition (EAX200107) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Hra MICROSOFT X360 - Battlefield 3 Limited Edition (EAX200107), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce MICROSOFT. Přečtěte si také diskuzi k Hra MICROSOFT X360 - Battlefield 3 Limited Edition (EAX200107).
Hra MICROSOFT X360 - Battlefield 3 Limited Edition (EAX200107)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Hra MICROSOFT X360 - Battlefield 3 Limited Edition (EAX200107)
Český návod MICROSOFT k použití výrobku Hra MICROSOFT X360 - Battlefield 3 Limited Edition (EAX200107) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku MICROSOFT
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis MICROSOFT
6) Značka: MICROSOFT
Návod k použití Hra MICROSOFT X360 - Battlefield 3 Limited Edition (EAX200107)

Jste-li majitelem Hra MICROSOFT X360 - Battlefield 3 Limited Edition (EAX200107) od MICROSOFT a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Hra MICROSOFT X360 - Battlefield 3 Limited Edition (EAX200107) -
Battlefield 3 předbíhá svou dobu díky výkonu nového enginu Frostbite? 2 studia DICE. S touto technologií vyniká především vysokou kvalitou grafického zpracování, efekty destrukce, dynamickým zvukem a animacemi postav řízenými technologií ANT z nejnovějších her EA SPORTS?. V Battlefield 3 se hráči ocitnou v roli příslušníka elitní jednotky americké námořní pěchoty a zažijí adrenalinové mise v rozmanitých lokacích, jako jsou Paříž, Teherán či New York. Bojiště působí realističtěji a umožňují mnohem vyšší míru interakce. Battlefield 3 Limited Edition obsahuje navíc zdarma první obsahový balíček Battlefield 3 Back to Karkand, který přináší nové verze legendárních map z Battlefield 2 - Strike at Karkand, Gulf of Oman, Sharqi Peninsula a Wake Island. Battlefield 3 Limited Edition obsahuje navíc zdarma první obsahový balíček Battlefield 3 Back to Karkand, který přináší nové verze legendárních map z Battlefield 2 - Strike at Karkand, Gulf of Oman, Sharqi Peninsula a Wake Island. První je digitální rozšiřující balíček Battlefield 3: Back to Karkand. Tento tematický mapový soubor pro multiplayer obsahuje čtyři legendární úrovně ze hry Battlefield 2, které prošly rozsáhlým vylepšením fyziky, destrukce a grafiky s podporou revoluční technologie herního enginu Frostbite? 2. Mapy doplňují klasické zbraně a bojová technika z Battlefield 2, unikátní odměny, nové výsledky/trofeje a mnoho dalšího. Na nejpopulárnějších bojištích v historii celé série Battlefield ? Strike at Karkand, Wake Island, Gulf of Oman a Sharqi Peninsula strávili hráči v součtu až 25 000 let herního času! Nenechte si proto ujít možnost hrát na těchto legendárních mapách přidaných k limitované edici zcela zdarma! Vaší hru obohatí také obsahový balíček Physical Warfare Pack, se kterým získáte sadu zbrusu nových předmětů do hry. Rychlejší rozjezd v multiplayeru vám umožní exkluzivní lehký kulomet Typ 88 a pro fanoušky odstřelovacích pušek je připravena exkluzivní modifikace v podobě tlumiče pušky SKS. Tuto výbavu jinak než prostřednictvím předobjednávky neseženete! Efektivní a rychlé čištění menších prostorů zabezpečí poloautomatická brokovnice DAO-12 s dostupností od prvního dne, exkluzivně pouze pro majitelé Physical Warfare Pack jí můžete obohatit specielní flešetovou municí. Extrémně průrazné šipky z wolframu v nich obsažené dají vašim střelám skutečně smrtící účinnost a průraznost. Lokalizace: české titulky, český manuál

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Hra MICROSOFT X360 - Battlefield 3 Limited Edition (EAX200107) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Hra MICROSOFT X360 - Battlefield 3 Limited Edition (EAX200107)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> PACO RABANNE
> JUVENA
> AMEFA
> AVICENTRA
> PROFINE
> DINO HORIZONS
> GUERLAIN
> Bonux
> MICHELIN
> IONIC-CARE
> CREED
> MIELE
> VIVIENNE WESTWOOD
> POLICE
> PAWPARAZZI
> BENETTON
> TWIST/BESTRON
> CURVER
> MAKEUP TRADING
> BABYCLIC
> VIKTOR & ROLF
> FREZYDERM
> AZURE
> BAUMATIC
> AQUA EXOTIC
> HORTUS
> BIONAIRE
> BRUNO BANANI
> ZOO BOX
> HUAWEI
> ARROW
> CHRISTIAN DIOR
> VITAKRAFT
> VAN CLEEF & ARPELS
> AMICA

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml