NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | autosedačky | kočárky | šperky | hračky | dětské potřeby | splátky | dětský nábytek |
Český manuál a návod

Hra MICROSOFT Xbox Bodycount (KOX20280)

Český návod k použití Hra MICROSOFT Xbox Bodycount (KOX20280) - Bodycount se vrací ke kořenům ex
               

 

Návod k použití Hra MICROSOFT Xbox Bodycount (KOX20280)

Český návod k použití Hra MICROSOFT Xbox Bodycount (KOX20280) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Hra MICROSOFT Xbox Bodycount (KOX20280) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Hra MICROSOFT Xbox Bodycount (KOX20280), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce MICROSOFT. Přečtěte si také diskuzi k Hra MICROSOFT Xbox Bodycount (KOX20280).
Hra MICROSOFT Xbox Bodycount (KOX20280)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Hra MICROSOFT Xbox Bodycount (KOX20280)
Český návod MICROSOFT k použití výrobku Hra MICROSOFT Xbox Bodycount (KOX20280) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku MICROSOFT
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis MICROSOFT
6) Značka: MICROSOFT
7) EAN kód: 5024866345247
Návod k použití Hra MICROSOFT Xbox Bodycount (KOX20280)

Jste-li majitelem Hra MICROSOFT Xbox Bodycount (KOX20280) od MICROSOFT a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Hra MICROSOFT Xbox Bodycount (KOX20280) -
Bodycount se vrací ke kořenům explozivních arkádových stříleček, zahrnujíce absolutní destrukci variabilního prostředí, integrovaný, krycí systém, propracovaný systém power up, ale i zajímavou příběhovou linii se spoustou nových postav, nepřátel i světů.

Hráči uvíznou v tajemném globálním boji o moc, který zuří pod pláštěm běžných válečných konfliktů v Africe a Asii. Ocitnou se v roli Jacksona Delgada, zvaného John Doe, který se svojí sexy parťačkou Melanií pracuje pro tajemnou společnost Network a musí zlikvidovat neúnavného a zákeřného nepřítele známého jako "Target". Poté co vás Network vhodí do chaotických oblastí kdesi v Africe, máte jasný úkol, využít těch nejmodernějších zbraní, kterých budete mít skutečně hodně, a probojovat se skrze prostředí plné neúprosných nepřátel.

Herní vlastnosti
Zbraně nabity! nejzákladnějším elementem BODYCOUNTU je kulka a její dopad na celé herní prostředí. Ať už jde o naprostou devastaci způsobenou prudkou cílenou palbou na nepřítele nebo drcení prostředí na kusy krupobitím kulek, hra dokonale krystalizuje v okamžiku stisknutí spouště. Hráči se ponoří do filmové orgie střelby a bezohledné devastace, která nastavuje nová měřítka pro tento žánr.
Roztrhejte to! Možnost destrukce prostředí umožňuje hráčům podepsat se na jejich vlastním ničení světa, s jedinečným detailem prvků. Dynamicky měnící se prostředí nabízí ideální prostor jak pro obranu tak útok a vytváří pro hráče taktické možnosti: propližte se úkrytem a vpadněte nepřítelovi do zad, nebo si prostřílejte vlastní únikovou cestu.
Každá kulka i tělo se počítá! Hráči sbírají nové dovednosti i schopnosti od nepřátel které zabijí. Ničivé letecké údery, upgrady munice a adrenalinové zážitky pomáhají hráčům vylepšit a získávat dovednosti jak v single tak multiplayer modu. Hráči navíc mohou vylepšovat svojí pozici v žebříčcích a porovnávat jejich ?body county? se svými přáteli na každé úrovni a ve všech modech.
Intenzivní arkádové přestřelky! jádro hry ožívá ve vzrušujících a intenzivních přestřelkách. Hráči musí zlikvidovat několik cílů uprostřed chaosu občanské válečné zóny a musí se rozhodnout, jak a kdy zaútočí. Buďto zabijete každého kdo stojí mezi vámi a vaším nepřítelem a nebo se tajně proplížíte a nepřítele překvapite. Lákavý výběr mocné zbraně, vylepšené a otevřené levely dávají hráčům volnost zanechání vlastní stopy zkázy skrze všemi fázemi.
Pronásledujte Target! Hráči jsou vtaženi do tajemného labyrintu tajných konfliktu, ovšem nesmí zanechat žádného svědka, když jdou neoblomně po krku nepřátelům. Zlomyslná organizace Target tajně ovládá dění ve světě z futuristické základny a představuje skutečně impozantního nepřítele - vysoce mobilní, chráněný s pokročilými obranými systémy a vyzbrojený nejmodernějšími zbraněmi. Nemilosrdný a disciplinovaný ve svém odhodlání k dosažení cílů.
Multiplayer Gun Fun! BODYCOUNT nabízí unikátní co-op i multiplayer. Death Match a Mapy týmu Death Match s dynamicky měnícími se způsoby zabíjení, které se jedinečným způsobem vyvíjí v průběhu každé mise určitě nadchnou každého. V týmech hráči zase kombinují své schopnosti, aby odrazili stále obtížnější vlny nepřátel.

Lokalizace: Anglictina
Manual: Anglictina
Baleni: DVD

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Hra MICROSOFT Xbox Bodycount (KOX20280) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Hra MICROSOFT Xbox Bodycount (KOX20280)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> NANKANG
> NARCISO RODRIGUEZ
> CHRISTINA AGUILERA
> NAUTICA
> JOOP
> DUPONT
> GUERLAIN
> ZYXEL
> CHRISTIAN LACROIX
> NIKON
> MBS
> Roto
> HART&HOLM
> GUESS
> BEKO
> CERATIO
> ČERNÁ HORA
> MONT BLANC
> TORRENTE
> BRITNEY SPEARS
> Always
> 8 IN 1
> Thorma
> BAKKER MAGNETICS
> SMALL ANIMAL JEWEL
> LAURA BIAGIOTTI
> A-DATA
> EUROCASE
> DIOCHI
> PHILIPS
> KLEBER
> PACHA IBIZA
> GABBER
> BLUE STEP
> DECLEOR

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml