NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | šperky | ovladače, drivers | autosedačky | hodinky | peníze a půjčky |
Český manuál a návod

Hra MICROSOFT Xbox Driver San Francisco (USX20151)

Český návod k použití Hra MICROSOFT Xbox Driver San Francisco (USX20151) - Zločinecký lord Charl
               

 

Návod k použití Hra MICROSOFT Xbox Driver San Francisco (USX20151)

Český návod k použití Hra MICROSOFT Xbox Driver San Francisco (USX20151) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Hra MICROSOFT Xbox Driver San Francisco (USX20151) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Hra MICROSOFT Xbox Driver San Francisco (USX20151), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce MICROSOFT. Přečtěte si také diskuzi k Hra MICROSOFT Xbox Driver San Francisco (USX20151).
Hra MICROSOFT Xbox Driver San Francisco (USX20151)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Hra MICROSOFT Xbox Driver San Francisco (USX20151)
Český návod MICROSOFT k použití výrobku Hra MICROSOFT Xbox Driver San Francisco (USX20151) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku MICROSOFT
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis MICROSOFT
6) Značka: MICROSOFT
7) EAN kód: 3307217929313
Návod k použití Hra MICROSOFT Xbox Driver San Francisco (USX20151)

Jste-li majitelem Hra MICROSOFT Xbox Driver San Francisco (USX20151) od MICROSOFT a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Hra MICROSOFT Xbox Driver San Francisco (USX20151) -
Zločinecký lord Charles Jericho je na svobodě a San Francisco tak musí čelit velké hrozbě. Pouze jeden člověk se mu může postavit. Pouze ten, kdo projezdil ulice stovek měst a strávil celý svůj život zavíráním zločinců. Při boji s Jerichem však není cesty zpět a on ví, že to může také být jeho poslední jízda. Jmenuje se John Tanner. A je to řidič ? DRIVER. Herní vlastnosti * OPRAVDOVÝ ZÁŽITEK Z AUTOMOBILOVÝCH HONIČEK ? Objevte filmový zážitek z hraní série Driver: měkké odpružení, dlouhé smyky, ostré zatáčky a rychlé honičky v hustém provozu, které patří mezi ty nejintenzivnější, jaké kdy byly převedeny do světa videoher. * NEÚSTUPNÝ LOVEC LIDÍ ? Tanner se chce mstít. Jenže Jericho je ostřílený zločinec a má dlouhé prsty, kterými si zajišťuje ochranu a těch nejvyšších místech. Tahle jízda může být pro oba ta poslední. Bude? To záleží jen na vás. * PŘESEDNUTÍ ? po brutální bouraččce Tanner zjišťuje, že má zvláštní schopnost přesednout si do jiného vozidla a zmocnit se jej. Můžete se přepínat do silnějších vozů, používat civilní auta k ničení nepřátel a dokonce se také zmocňovat automobilů vašich soupeřů. * MĚSTO STVOŘENÉ PRO HONIČKY ? Projeďte se na více než 200km silniční sítě vedoucí kolem mostu Golden Gate a všemi ikonickými místy San Francisca. Přepínejte se z jednoho auta do druhého a ponořte se do životů lidí, z nichž každý má svůj unikátní pohled na život ve městě v obležení. * ŠÍLENSTVÍ VE HŘE PRO VÍCE HRÁČŮ ? 9 odlišných, divokých a návykových online režimů, kde funkce přepínání umožňuje hráčům být na několika místech současně. Své přátele můžete sledovat, bourat do nich a předjíždět při hře na jediné obrazovce, i v režimech hry po internetu. * ?A NAVÍC ? Zaznamenejte své nejlepší kousky a honičky v režisérském režimu, který vám umožní vaši jízdu upravit a podělit se o ni s ostatními. Prověřte své řidičské schopnosti ve 20 složitých závodech a 80 ?výzvách? rozprostřených po celém městě. Poslechněte si více než 60 písní od známých interpretů Lokalizace: angličtina

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Hra MICROSOFT Xbox Driver San Francisco (USX20151) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Hra MICROSOFT Xbox Driver San Francisco (USX20151)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> LACOSTE
> ZANUSSI
> LASCAL
> Katy Perry
> PETLAS
> LADYCUP
> LANVIN
> PURE
> ALESSANDRO DELLA TORRE
> LUVION
> BEAPHAR
> TALIKA
> GP
> ROBERT PICQUET
> CAMELION
> FITMIN
> DIGITUS
> LOEWE
> SYMANTEC
> PRETEC
> XYLADECOR
> DERMACOL
> BRUT
> KORMORAN
> AGROS
> LENOVO
> AMICA
> SMALL ANIMAL JEWEL
> ELPUMPS
> TOTUM
> KUŘE
> AHEAD
> PROFINE
> TOM FORD
> ROC

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml