NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | šperky | ovladače, drivers | dětský nábytek | autosedačky | kosmetika | zaruka a servis | návody a manuály |
Český manuál a návod

Hra Nintendo 3DS - Resident Evil: Revelations+3DS Circle Pa

Český návod k použití Hra Nintendo 3DS - Resident Evil: Revelations+3DS Circle Pa - 3DS - Resident Evil: Revelat
               

 

Návod k použití Hra Nintendo 3DS - Resident Evil: Revelations+3DS Circle Pa

Český návod k použití Hra Nintendo 3DS - Resident Evil: Revelations+3DS Circle Pa je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Hra Nintendo 3DS - Resident Evil: Revelations+3DS Circle Pa nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Hra Nintendo 3DS - Resident Evil: Revelations+3DS Circle Pa, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce Nintendo. Přečtěte si také diskuzi k Hra Nintendo 3DS - Resident Evil: Revelations+3DS Circle Pa.
Hra Nintendo 3DS - Resident Evil: Revelations+3DS Circle Pa
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Hra Nintendo 3DS - Resident Evil: Revelations+3DS Circle Pa
Český návod Nintendo k použití výrobku Hra Nintendo 3DS - Resident Evil: Revelations+3DS Circle Pa udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku Nintendo
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis Nintendo
6) Značka: Nintendo
7) EAN kód: 045496521622
Návod k použití Hra Nintendo 3DS - Resident Evil: Revelations+3DS Circle Pa

Jste-li majitelem Hra Nintendo 3DS - Resident Evil: Revelations+3DS Circle Pa od Nintendo a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Hra Nintendo 3DS - Resident Evil: Revelations+3DS Circle Pa - 3DS - Resident Evil: Revelations+3DS Circle Pa

Toto balení je limitovaná edice, která obsahuje přídavný ovladač Circe Pad Pro

Resident Evil Revelations je nejnovějším dílem herní série survival hororů točící se okolo společnosti Umbrela, která vypustila virus, které nechává mutovat lidstvo v nelidské nestvůry, které je nutné zastavit. Tento díl byl od samého počátku určen a vyvíjen pro Nintendo 3DS, a tak se svým využítím všech klíčových prvků konzole, vedoucí dechberoucí grafikou s trojrozměrným efektem, vzbuzuje strach o přežití.

Originální, dosud nevyprávěný příběh tohoto přírůstku je zasazen mezi události dílů Resident Evil 4 a Resident 5, který vypráví příběh člena BSAA Jill Valentine a jejího nového partnera Parkera Lucianiho, kteří pátrají po zmizelém kolegovi Chrisovi Redfieldovi. Jeho poslední známe GPS souřadnice zavedou Jill a Parkera na opuštěnou obří loď uprostřed oceánu, která se však ukáže být záludnou pastí dosud neznámého nepřítele, který se probouzí ve tmě a oba členové BSAA jsou nuceni se mu postavit tváří v tvář v opravdu malém prostoru.

Fanoušci série poznají zcela novou scenérii, neboť je to poprvé, co se hra Resident Evil odehrává na lodi uprostořed oceánu a také pod vodou, kam se Jill s Parkerem pokusí uprchnout. Ale ani voda není bezpečným místem.

Pro ovládání samozřejmě využijete analogové páčky Circle Pad a dotykového displaye, ale pravý hardcore hráč touží i po druhé analogové páčce, se kterou bude moci ovládat například kameru. Proto bude Resident Evil Revelations podporovat také nové příslušenství Circle Pad Extention, které snadno připojíte ke svému Nintendu 3DS a přidá dodatečný levý analogový Circle Pad a třetí ramenní tlačítko.

Těšte se na:
Zcela nový Resident Evil - nový příběh, který se točí okolo oblíbené hrdiny série Jill Valentine a Chrise Redfielda a který vám představí nového člena BSAA Parkera Lucianiho.
Na návrat klasického survival hororu - hráč prozkoumá temné a tajuplné areály na opuštěné lodi. Není únoku, neexistují žádné skrýše nebo jiné možnosti schovat se. Nebezpečí číhá všude!
Využití všech jedinečných prvků konzole Nintendo 3DS - využijte dotykového displeje pro vyřešení hádanek nebo pro změnu zbraní.
Zcela nové nástroje - hráči mají k dispozici tzv. Genesis-Scanner, aby mohli analyzovat nepřátelé a nalézt skryté předměty, se kterými můžete upgradovat své zbraně.
zcela nové nebezpečí - zcela nový druh nepřítele, který se postaví titulním hrdinům tváří v tvář a útočí také pod vodou. Spolu s celou řadou dalších, již známých kreatůr stojí hráč před nebezpečnou výzvou.
pohled z první osoby - hráč si může vybrat z několika pohledů na herní dění. K dispozici je pohled z první osoby (tak jako ve first person shooterech / střílečkách) anebo ze třetí osoby.

Minimální konfigurace:
- herní konzole Nintendo 3DS

Doporučená konfigurace:
- herní konzole Nintendo 3DS
- příslušenství Circle Pad Expansion

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Hra Nintendo 3DS - Resident Evil: Revelations+3DS Circle Pa - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Hra Nintendo 3DS - Resident Evil: Revelations+3DS Circle Pa

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> HYDOR
> HP
> HOOVER
> CHRISTIAN LACROIX
> STAYWELL
> Archos
> LA PERLA
> COSTUME NATIONAL
> EMTEC
> BLOME
> DEPEMO
> Carlson
> GARDENTECH
> DINO
> Screenshield
> ORION
> KENZO
> LAURA BIAGIOTTI
> CLARINS
> IMEDEEN
> Hercules
> LA CHÉVRE
> ROGZ
> Riwall
> JOHN RICHMOND
> SNAUWAERT
> OLD SPICE
> SEAN JOHN
> LANCASTER
> MAXMARA
> Dreft
> ROTT
> TENDA
> SONY
> SYMANTEC

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml