NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | návody a manuály | splátky | hračky | dětské potřeby | šperky | ovladače, drivers |
Český manuál a návod

Hra Nintendo Wii Last Story

Český návod k použití Hra Nintendo Wii Last Story - Titul spojuje nadčasové herní prvky a příběh natolik typický
               

 

Návod k použití Hra Nintendo Wii Last Story

Český návod k použití Hra Nintendo Wii Last Story je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Hra Nintendo Wii Last Story nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Hra Nintendo Wii Last Story, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce Nintendo. Přečtěte si také diskuzi k Hra Nintendo Wii Last Story.
Hra Nintendo Wii Last Story
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Hra Nintendo Wii Last Story
Český návod Nintendo k použití výrobku Hra Nintendo Wii Last Story udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku Nintendo
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis Nintendo
6) Značka: Nintendo
7) EAN kód: 045496401252
Návod k použití Hra Nintendo Wii Last Story

Jste-li majitelem Hra Nintendo Wii Last Story od Nintendo a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Hra Nintendo Wii Last Story - Titul spojuje nadčasové herní prvky a příběh natolik typický pro žánr japonských RPG spolu s novými elementy jako jsou online souboje pro šest hráčů, možnost sestavit si výzbroj dle vlastních představ a inovativní bojový systém, který se odehrává v reálném čase.

Hráči se vžijí do role žoldáka Zaela a později i do rolích některých z jeho kamarádů. Pod vedením Zaela se tlupa žoldáků snaží nalézt své štěstí plněním celé řady nebezpečných misí. Prozkoumáte tajemství ostrova Lazulis a jeho hlavního města Lazulis City, vždy s jediným cílem před očima ? Zael si chce zasloužit rytířský titul.

The Last Story nabídne hráčům mnoho možností jak upravit charaktery i předměty ve hře k obrazu svému. V nespočtu kovářských dílnách v Lazuris City anebo v některých dungeonech okolo si můžete nechat vyrobit zbraně a brnění dle svých představ a jimi si zvyšovat svou bojovou sílu. Upravovat můžete mimo jiné také své oblečení.

Na rozdíl od jiných RPG nenabízí The Last Story pouze napínavou singleplayerovou kampaň se strhujícím dějem, ale také několik online multiplayerových módů. Sem patří možnosti svádět bitvy, týmové souboje anebo se společnými silami v kooperativním módu ponořit do původně singleplayerové kampaně. Maximální počet hráčů je šest a každý může mít svou vlastní výzbroj, kterou si sám vytvořil.

V průběhu hraní musíte nalézt spoustu užitečných předmětů, které jsou schované všude po ostrově. Jen kdo se důvěrně seznámí s novým inovativním bojovým systémem, bude moci úspěšně vyrazit do bojů s velkým počtem protivníků a nebezpečných konečných bossů. Mix bojů z blízka, z dálky a magie, jak se nachází ve spoustě her tohoto žánru je v The Last Story obohacen o možnosti se krýt, bránit a využívat jedinečných kouzelnických vlastností.


Lokalizace: angličtina
Manuál: angličtina
Balení: DVD

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Hra Nintendo Wii Last Story - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Hra Nintendo Wii Last Story

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> LAVERA
> RIGID
> GANT
> CAMELION
> MOVETO
> BAKKER MAGNETICS
> P + P KARTON
> UMAX
> YO
> EPEE
> Cyclone
> SAVA
> PARKER
> NINTENDO
> ROBERTO CAVALLI
> MISS SIXTY
> SIGMA SPORT
> FREZYDERM
> PACHA IBIZA
> IMATION
> FESTA
> HUBERT DE MONTANDON
> GIANFRANCO FERRE
> RELAX
> OPIUMEX
> MARVEL
> WOODSTER
> LEIFHEIT
> BEKO
> MICROSOFT
> HEIDRUN
> Güde
> HOMECAST
> FOORCE
> URBANSPORT

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml