NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hodinky | recenze | led monitory | kočárky | autosedačky | dětské potřeby |
Český manuál a návod

Hra Nintendo Wii Xenoblade Chronicles

Český návod k použití Hra Nintendo Wii Xenoblade Chronicles - Lokalizace: angličtina Manuál: angličtina Balení:
               

 

Návod k použití Hra Nintendo Wii Xenoblade Chronicles

Český návod k použití Hra Nintendo Wii Xenoblade Chronicles je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Hra Nintendo Wii Xenoblade Chronicles nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Hra Nintendo Wii Xenoblade Chronicles, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce Nintendo. Přečtěte si také diskuzi k Hra Nintendo Wii Xenoblade Chronicles.
Hra Nintendo Wii Xenoblade Chronicles
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Hra Nintendo Wii Xenoblade Chronicles
Český návod Nintendo k použití výrobku Hra Nintendo Wii Xenoblade Chronicles udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku Nintendo
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis Nintendo
6) Značka: Nintendo
7) EAN kód: 0045496400231
Návod k použití Hra Nintendo Wii Xenoblade Chronicles

Jste-li majitelem Hra Nintendo Wii Xenoblade Chronicles od Nintendo a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Hra Nintendo Wii Xenoblade Chronicles - Lokalizace: angličtina
Manuál: angličtina
Balení: DVD

O hře
Xenoblade Chronicles je epické RPG, které vyšlo exkluzivně pro herní konzoli Wii. Pochází z dílen Nintenda a studia Monolith Soft a jak na Wiičku, tak na konkurenčních platformách nemá bratra.

Příběh
Děj této hry se odehrává na tělesech Bionis a Mechnonis, které podle legendy zbyly po dvou gigantických postavách, které mezi sebou vedly neúprosnou válku. Válčí také rody, které na obou tělesech žijí. Boje začal rod Mechonů, mechanická stvoření žijící na tělese Mechonis. Snaží se zničit veškerý život na tělese Bionis, jehož obyvatelé proti mechanickým tvorům neměli šanci. To se změnilo v den, kdy se do rukou rodu Homů dostal magický meč Monado, které jako jediná zbraň dokáže Mechonům ublížit. Nyní je tento meč ve vašich rukou a vy se spolu se svými přáteli ze své domácí kolonie vydáváte na epické dobrodružství po obou tělesech, abyste porazili nepřátelé, pomohli ostatním v nesnázích a nastolili opět klid a mír.

Herní mechanismy
Popsat Xenoblade Chronicles do sebemenších detailů by zaplnilo spoustu listů. My jsme si však tu práci udělali - přečtěte si pod následujícími odkazy o všem, co vás zajímá. Součástí jednotlivých příspěvků je také spousta obrázků a videí:

část první - prolog
část druhá - postavy
část třetí - bojový systém
část čtvrtá - harmonie, mise a další


Typické japonské RPG
Xenoblade Chronicles bychom označili jako typické japonské RPG. Takové už tradičně vynikají propracovaným fantasy příběhem, velkým počtem postav a nepřátel, typicky vyšší obtížností, obrovským herním rozsahem a úchvatnou audiovizuální stránkou, která je mixem fotorealistické grafiky s fantasy a tradičními prvky japonských komiksů (manga) a kreslených filmů (anime). Oproti ?západním? RPG se pak liší především tím, že jejich děj je mnohem lineárnější a také svým bojovým systémem.

Vývojář
Za hrou Xenoblade Chronicles stojí japonské vývojářské studio Monolith Soft, jehož majoritním vlastníkem je od roku 2007 Nintendo. Zbývající podíl patří až na zanedbatelnou částku Namco Bandai. Studio Monolith Soft se proslavilo sérií RPGéček Xenosaga. S ní však Xenoblade Chronicles nemá mnoho společného. Titul se měl původně nazývat Monado: Beginning of the World, byl však přejmenován na počest vedoucího vývoje Tetsuyi Takahashiho, který je duchovním otcem výše zmíněné Xenosagy.

Monolith Soft spolupracoval na sérii Baten Kaitos, která byla doma na Nintendu GameCube, předchůdci Wiička a také na Super Smash Bros. Brawl pro Wii. Jejich vlastním titulem pak je pecka Disaster: Day of Crisis, který vyšel v roce 2008 pro Wii a kombinuje prvky adventury, RPGéčka s originálním námětem točícím se okolo teroristické organizace, která chce využít ke svému prospěchu řadu na sobě navazujících přírodních katastrof, který je vyprávěn celou řadou cinematických cut-scén.


Xenoblade Chronicles je v prodeji ve dvou verzích - jednak jako samostatná hra a jednak jako limitovaná edice v balení s červeným ovladačem Classic Controller Pro. Obě verze vyčnívají, že kromě tradičního boxartu obsahuje také alternativní, kteří vybrali fanoušci krátce před vydáním hry prostřednictvím evropských stránek Nintenda.

Toto je popis ke samostatné hře.

Minimální konfigurace:
- herní konzole Wii
- ovladače Wii Remote a Nunchuk

Doporučená konfigurace:
- herní konzole Wii
- ovladač Classic Controller nebo Classic Controller Pro

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Hra Nintendo Wii Xenoblade Chronicles - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Hra Nintendo Wii Xenoblade Chronicles

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> TESLA
> SKYRUNNER
> CLIFFI
> HELENA RUBINSTEIN
> KLEIN
> DELONGHI
> GUANGDONG
> Emsa
> GALA
> NAVIGON
> KOSMETIKA
> PROTEKTOR
> Dreft
> HART&HOLM
> HUGO BOSS
> ROBERTO CAVALLI
> DINO
> KETER BATH
> LOLITA LEMPICKA
> ARMAND BASI
> MAC TOYS
> DEBICA
> GLORIA VANDERBILT
> STAYWELL
> PRINCE
> PARIS HILTON
> RAVENSBURGER
> Garant
> ATTITUDE
> STIEBEL ELTRON
> PERRY ELLIS
> MAXMARA
> PETSAFE
> GANT
> CHOVATELSKÁ POTŘEBA

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml