NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | led monitory | dětské potřeby | zaruka a servis | ovladače, drivers | dětský nábytek | hračky |
Český manuál a návod

Hra SONY ModNation PS3

Český návod k použití Hra SONY ModNation PS3 - * Díky jednoduchým a flexibilním nástrojům si běh
               

 

Návod k použití Hra SONY ModNation PS3

Český návod k použití Hra SONY ModNation PS3 je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Hra SONY ModNation PS3 nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Hra SONY ModNation PS3, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce SONY. Přečtěte si také diskuzi k Hra SONY ModNation PS3.
Hra SONY ModNation PS3
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Hra SONY ModNation PS3
Český návod SONY k použití výrobku Hra SONY ModNation PS3 udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku SONY
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis SONY
6) Značka: SONY
7) EAN kód: 711719138662
Návod k použití Hra SONY ModNation PS3

Jste-li majitelem Hra SONY ModNation PS3 od SONY a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Hra SONY ModNation PS3 -
* Díky jednoduchým a flexibilním nástrojům si během chvilky vytvoříte vlastní vozidla, postavy i tratě.
* Své výtvory budete moci sdílet se zbytkem světa a zároveň stahovat dílka ostatních.
* Pokud nebudete mít chuť nic vytvářet, můžete kdykoli naskočit do bohaté nabídky herních režimů pro jednoho a více hráčů.

Jak hra ModNation Racers vypadá? Vypadá tak, jak byste sami chtěli, aby vypadala! Můžete vytvářet vlastní mod (modifikované) postavičky, karts (motokáry) nebo tracks (tratě) a prostřednictvím sítě PlayStation Network je sdílet s celým světem. Snadno použitelné a přesto nekonečně flexibilní nástroje pro tvorbu a fantazie komunity hráčů zajistí, že se vám nejspíš nikdy nestane, že byste ještě někdy jeli tu samou trať nebo se poměřovali s tou samou mod (modifikovanou) postavičkou.

Mod (modifikované) postavičky, karts (motokáry) a tracks (tratě) vytváříte v Creation Station (Stanici tvořivosti). Obsahuje dvě úrovně složitosti. Jedinečný a skvěle střelený výtvor dokážete snadno stvořit za pár minut; můžete se ale také nastavení podívat důkladněji na kobylku a objevit doposud nepoznané úrovně detailů. Vezměme si například mod (modifikované) postavičky nebo karts (motokáry). Ke štěstí vám může stačit, že si z předem připravených částí vyberete ty, které se vám líbí (ať už se jedná o účesy, trička nebo křečka v kole pohánějícího váš sporťák) a přidáte pár samolepek. Až se do toho ale dostanete, můžete skládáním samolepek do vrstev vytvářet vlastní symboly, měnit materiály tak, abyste získali kovově lesklé barvy a mnoho dalšího. Možnostem se meze nekladou.

To samé se dá říct o tracks (tratích). Trať jednoduše vytvoříte tak, že se projedete po poli a pravou páčkou nastavíte výšku. Poté můžete vybrat, že se trať doplní automaticky; tímto postupem přidáte scenérii a herní prvky, jako jsou například zrychlovací části, skoky a překážky, a za pár minut můžete začít závodit.

Další možností ale je, že si dáte pečlivou práci s umístěním každého stromu a sudu s výbušninami. Můžete vytvořit více tratí nebo zkratky. Můžete vytvořit hory, údolí, tunely a pak dát slunce do takové polohy, že budou vrhat stíny tam, kde je chcete mít. Nebo můžete doprostřed rovné cesty postavit houf velbloudů a zkusit je přeskočit. Je to jenom na vás.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Hra SONY ModNation PS3 - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Hra SONY ModNation PS3

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> D-LEX
> NANKANG
> EMGETON
> AZZARO
> LENA
> BRIT
> TABAC
> RASCO
> KASPERSKY
> GOODYEAR
> GABRIELA SABATINI
> X-LANDER
> GANT
> CALIBRA
> BABYCLIC
> BEYONCE
> MUELHENS
> ARAMIS
> URBAN MAN
> LA CHÉVRE
> MATIS PARIS
> Nuovelle plastique
> LAMBORGHINI
> CHRISTIAN AUDIGIER
> ESPRIT
> Motorola
> GILLETTE
> PLAYBOY
> JENNIFER LOPEZ
> HAL3000
> MELITTA
> Guca
> MASCOM
> LASCAL
> AUTODESK

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml