NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kočárky | autosedačky | dětské potřeby | hodinky | recenze |
Český manuál a návod

Hračka Lamaze - Robot Karlík

Český návod k použití Hračka Lamaze - Robot Karlík - Pestrobarevná hračka robůtka Karla je plná překvapení a det
               

 

Návod k použití Hračka Lamaze - Robot Karlík

Český návod k použití Hračka Lamaze - Robot Karlík je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Hračka Lamaze - Robot Karlík nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Hračka Lamaze - Robot Karlík, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce Lamaze. Přečtěte si také diskuzi k Hračka Lamaze - Robot Karlík.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Hračka Lamaze - Robot Karlík
Český návod Lamaze k použití výrobku Hračka Lamaze - Robot Karlík udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku Lamaze
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis Lamaze
6) Značka: Lamaze
Návod k použití Hračka Lamaze - Robot Karlík

Jste-li majitelem Hračka Lamaze - Robot Karlík od Lamaze a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Hračka Lamaze - Robot Karlík - Pestrobarevná hračka robůtka Karla je plná překvapení a detailů, které pomáhají rozvíjet dětskou představivost a stimulovat smysly.
Postavička robota je oboustranná. Jedna strana tělíčka nabízí zrcátko, které děti tolik fascinuje, na druhé straně jsou barevné grafické obrazce, představující technické ovládání robota. Děti se učí poznávat nové formy bytostí, tradiční oblečení či napodobenina zvířecí kůže nahrazuje ?technika?. Stačí otočit hlavou robota a rachtavým zvukem získají nový vzhled hračky. Děti jsou netradiční hračkou doslova uneseny!
Karlík je měkce cpaný a ušitý z jemného materiálu, takže se s ním děti rády mazlí. Díky bytelnému klipu se dá taktéž zavěsit na kočárek či nad postýlku a barevnými končetinami při každém pohybu na děťátko zamává. V končetině, představující ruku, drží Karlík kousátka, které jemně rachotí, a lesklé korálky, které lákají k uchopení a procvičení dětské motoriky. Dítě tak rozvíjí svůj sluch a hmat.
Tyto smysly rozvíjejí i chodidla s šustivým materiálem a se střapci a také semišové uzlíky, které čouhají z hlavy jako malé anténky.
Děti milují veselý Karlíkův výraz v obličeji. Veliké, doširoka otevřené oči, a úsměv, vzbuzují v dětech důvěru a pocit bezpečí.
Hračka je vyrobena z kvalitního veluru. Použity jsou pouze dvou až třívrstvé tkaniny s trvanlivým potiskem s dlouhou odolností. Barvy tak zůstávají stále stejně intenzivní. Použitá výplň je vyrobena pouze z nejlepší střiže polyesterových vláken, což zajišťuje zvýšenou měkkost a dlouhou životnost hraček
U všech hraček Lamaze není u částí, které se mohou dostat do úst použito PVC.
Hračky Lamaze jsou testovány bez ohledu na kategorii, pro kterou jsou určeny, dle nejpřísnějších norem EN-71, ASTM F963-96a a slinného testu DIN.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Hračka Lamaze - Robot Karlík - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Hračka Lamaze - Robot Karlík

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> YES SOLINGEN
> KENZO
> ZYXEL
> MARCHIORO
> AMULET
> ACTIVER
> VELBON
> YO
> MEMOREX
> GUEPARD
> PARIS HILTON
> TROPICAL MARINE
> KATTOVIT
> T-MOBILE
> TASSIMO
> NEWBORN
> MANGO
> KETER BATH
> AQUA MEDIC
> ESTATE
> KOMVET
> MIAMOR
> LOMANI
> AUTODESK
> MINIMONKEY
> EUCERIN
> CUBA
> BUGATTI
> TETRA
> SMOBY
> TALIKA
> LOREAL PROFESSIONNEL
> K´S KIDS
> GOGEN
> AVG

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml