NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hračky | recenze | hodinky | dětský nábytek | peníze a půjčky | šperky | dětské potřeby |
Český manuál a návod

Hračka Lamaze - Textilní knížka - Statečný princ

Český návod k použití Hračka Lamaze - Textilní knížka - Statečný princ - Díky Lamaze textilní knížce s nádherným
               

 

Návod k použití Hračka Lamaze - Textilní knížka - Statečný princ

Český návod k použití Hračka Lamaze - Textilní knížka - Statečný princ je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Hračka Lamaze - Textilní knížka - Statečný princ nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Hračka Lamaze - Textilní knížka - Statečný princ, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce Lamaze. Přečtěte si také diskuzi k Hračka Lamaze - Textilní knížka - Statečný princ.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Hračka Lamaze - Textilní knížka - Statečný princ
Český návod Lamaze k použití výrobku Hračka Lamaze - Textilní knížka - Statečný princ udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku Lamaze
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis Lamaze
6) Značka: Lamaze
Návod k použití Hračka Lamaze - Textilní knížka - Statečný princ

Jste-li majitelem Hračka Lamaze - Textilní knížka - Statečný princ od Lamaze a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Hračka Lamaze - Textilní knížka - Statečný princ - Díky Lamaze textilní knížce s nádhernými ilustracemi se dítě učí představivosti a získává nové informace z jiných prostředí a světů. Seznamuje se s kouzelným prostředím pohádek, poznává nová místa a objekty, nové tvary, barvy a velikosti. Ztotožněním s postavami v knize se děti učí sociálním dovednostem, jakými jsou sdílení a spolupráce - dospělý předčítá, dítě otáčí stránkami knihy.
Lamaze knihy jsou navrhovány ve spolupráci s vývojovými odborníky. Zadní obálka obsahuje návody jak knihu používat pro jednotlivá stadia věku dítěte.
Použity jsou pouze tkaniny s trvanlivým potiskem s dlouhou odolností. Barvy tak zůstávají stále stejně intenzivní i po několikerém přeprání. Použitá výplň je vyrobena pouze z nejlepší střiže polyesterových vláken, což zajišťuje zvýšenou měkkost a dlouhou životnost hraček. U všech hraček Lamaze není u částí, které se mohou dostat do úst použito PVC. Hračky Lamaze jsou testovány bez ohledu na kategorii pro kterou jsou určeny dle nejpřísnějších norem EN-71, ASTM F963-96a a slinného testu DIN.
Jak knihu používat?
Během čtení ukazujte na osoby, zvířátka a předměty v knize, pojmenujte je a upozorněte na jejich rozdílné barvy a tvary. Dejte dítěti možnost otáčet stránkami knihy. Pokud bude trpělivé a otočí všechny stránky až dokonce, čeká je překvapení v podobě zrcátka, ve kterém uvidí svoji tvář.
Rozvoj smyslů dětí ve věku 12-18 měsíců
Zrak: Děti rády napodobují mimiku obličejů, které vidí. Učí se tak neverbální projevy emocí jako je například radost nebo smutek.
Sluch: Řeč dětí se rozvíjí napodobováním zvuků a opakováním jednoduchých slov. Postupně si osvojí sociální konverzaci ? tvorbu otázek, odpovědi, rozkazy a přání.
Hmat: Dětský hmat se postupně zesiluje. Děti baví uchopovat předměty, tahat je, mačkat, skládat. Zkoumání hraček brzo končí testováním chutě ? hračku ?ochutná? ve svých ústech.
Pohyb: Lezení, převalování a vzpírání se do stoje. Stačí málo a brzy vaše dítě udělá první krok! Tyto pohyby mu dodávají svobodnou možnost vyjádřit se.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Hračka Lamaze - Textilní knížka - Statečný princ - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Hračka Lamaze - Textilní knížka - Statečný princ

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> HUBERT DE MONTANDON
> OVEČKA SHAUN
> RAVO
> CEAT
> KONICA MINOLTA
> JOLLY
> ICEBERG
> SMALL ANIMAL JEWEL
> ACQUA DI PARMA
> ALFRED SUNG
> NINA RICCI
> BAYER
> RYOBI
> SUBSTRAL
> JOOP
> LITE-ON
> MINOLTA SPOTŘEBÁK
> H+H
> VELD´S
> ORLANE
> TENGA
> Archos
> Unicasa
> BIG
> CAROLINA HERRERA
> HUMMER
> SAPPHIRE
> LANDSAIL / DELINTE
> LIEBHERR
> SEAGATE
> HILLS
> EM-ES
> GAPPPAY
> YEDOO
> OBSESSED

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml