NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | peníze a půjčky | hodinky | splátky | zaruka a servis |
Český manuál a návod

Jiří Grossmann Až tě náhodou potkám/Zlatá kolekce

Český návod k použití Jiří Grossmann Až tě náhodou potkám/Zlatá kolekce - CD 1 Své banjo odhazuj
               

 

Návod k použití Jiří Grossmann Až tě náhodou potkám/Zlatá kolekce

Český návod k použití Jiří Grossmann Až tě náhodou potkám/Zlatá kolekce je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Jiří Grossmann Až tě náhodou potkám/Zlatá kolekce nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Jiří Grossmann Až tě náhodou potkám/Zlatá kolekce, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce . Přečtěte si také diskuzi k Jiří Grossmann Až tě náhodou potkám/Zlatá kolekce.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Jiří Grossmann Až tě náhodou potkám/Zlatá kolekce
Český návod k použití výrobku Jiří Grossmann Až tě náhodou potkám/Zlatá kolekce udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis
Návod k použití Jiří Grossmann Až tě náhodou potkám/Zlatá kolekce

Jste-li majitelem Jiří Grossmann Až tě náhodou potkám/Zlatá kolekce od a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Jiří Grossmann Až tě náhodou potkám/Zlatá kolekce -
CD 1 Své banjo odhazuji v dál Blizzard Drahý můj (Dear John) Baronet Ambrož Sadie /byla lady/ (Sadie /Was A Lady/) Ano, pane Jiří (Yes, Mr. Peters) Lastura Mávám růží (Pennsylvania Polka) Aurora /parodie na píseň Bum, bum, bum (Dám dělovou ránu)/ Je to mojí chloubou Loudavý kůň (Traveling Shoes) Gimi det ding (Gimme Dat Ding) Vzdálené bubny (The Distant Drums) Líná dáma (Lazy Lady) Pratety Ať nám pan Valdauf promine Pedagogická píseň lásky José Zdravstvuj Marusja (s použitím melodie Ave Maria) Až tě náhodou potkám (Walk On By) Píseň navrch CD 2 Podzim, podzim přichází (Engine, Engine Number Nine) Jackson Pupákova píseň lásky Tommy Archimedův zákon Tatíček Rýn (Ol´ Man River) Jim Bridger (Jim Bridger Story) Maluji obrazy za cigáro Bez cíle bloumat (I Love You So Much It Hurts) Slečna z New Orleansu (Miss New Orleans) Barmanka Stařec a hlas kytar (The Old Man And His Guitar) Tom Jsem z toho spletenej (It Happened Just That Way) Pojď Pastevecká Čort odín (parodie na "C´est la vie") Strýček Mao Ukolébavka Jako kotě si příst (Not Enough Indians) CD 3 Oh, Ruby, nechtěj mi lásku brát (Ruby, Don´t Take Your Love To Town) Máš hvězdy v očích Půlnoc je období zlé (Your Good Girls Gonna Go Bad) Houston Čekej tiše (He´ll Have To Go) Vinen (Guilty) Vlak do dětství (Rock Me Back To Little Rock) Ztrácím svou lásku (There Goes My Everything) Vrať mi moje srdce zpátky Máš už jít (Master Jack) Matka (My Mother) Ptačí styl (Mockingbird Hill) Já hvězdu ti dám (Swinging On A Star) Jarní drama Rodičovské sdružení (Harper Valley P.T.A.) Loď už vyplouvá Co jsem všechno ztratila Pojď na Aljašku (North To Alaska) Vzdávám svůj dík (Still) Je to zlé (Ring Of Fire) Tobě náležel čas (I Don´t Wanna Play House) Mávám vám (I´ll Never Fall In Love Again) Namále mám (Don´t Pass Me By) Má dívka ´N´ (Ann) Po půlnoci Závidím (Ragazzo della Via Gluck)

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Jiří Grossmann Až tě náhodou potkám/Zlatá kolekce - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Jiří Grossmann Až tě náhodou potkám/Zlatá kolekce

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> ROCCOBAROCCO
> TONI&GUY
> SALVADOR DALI
> OLYMPUS
> DICAPAC
> OSCAR DE LA RENTA
> GIATDRAGON
> POINT OF VIEW
> ARMAND BASI
> FULDA
> NARCISO RODRIGUEZ
> SINGER
> ARDO
> GARDENTECH
> Hello Kitty
> MBS
> SAVIC
> Unicasa
> BRIDGESTONE
> STEP2
> ALLIT
> PROVENCE
> STELLA MCCARTNEY
> TORO
> MEXX
> ADIDAS
> CHICOPEE
> Xbox
> BANANA REPUBLIC
> CALIBRA
> IMEDEEN
> YARVIK
> AQUAPLAY
> DREWEX
> KETER

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml