NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | autosedačky | odborná pomoc | kosmetika | ovladače, drivers | dětské potřeby | šperky | hodinky | zaruka a servis |
Český manuál a návod

Kávomlýnek CONCEPT Valentino KM-5001 černý/stříbrný

Český návod k použití Kávomlýnek CONCEPT Valentino KM-5001 černý/stříbrný - Tříštivý kávomlýnek
               

 

Návod k použití Kávomlýnek CONCEPT Valentino KM-5001 černý/stříbrný

Český návod k použití Kávomlýnek CONCEPT Valentino KM-5001 černý/stříbrný je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Kávomlýnek CONCEPT Valentino KM-5001 černý/stříbrný nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Kávomlýnek CONCEPT Valentino KM-5001 černý/stříbrný, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce CONCEPT. Přečtěte si také diskuzi k Kávomlýnek CONCEPT Valentino KM-5001 černý/stříbrný.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Kávomlýnek CONCEPT Valentino KM-5001 černý/stříbrný
Český návod CONCEPT k použití výrobku Kávomlýnek CONCEPT Valentino KM-5001 černý/stříbrný udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku CONCEPT
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis CONCEPT
6) Značka: CONCEPT
7) EAN kód: 8594049730889
Návod k použití Kávomlýnek CONCEPT Valentino KM-5001 černý/stříbrný

Jste-li majitelem Kávomlýnek CONCEPT Valentino KM-5001 černý/stříbrný od CONCEPT a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Kávomlýnek CONCEPT Valentino KM-5001 černý/stříbrný -
Tříštivý kávomlýnek Valentino Vám poslouží k mletí kávy ale i bylin a máku. Tříštivý kávomlýnek Vám umele kávu až pro 10 šálků kávy. Díky svým kompaktním rozměrům se tento tříštivý kávomlýnek vejde do každé kuchyně a svým elegantním černo-stříbrným designem žádnou kuchyň neurazí. Důvody, proč se rozhodnout právě pro kávomlýnek KM-5001: * Pití kávy je dnes velmi rozšířeno a stalo se oblíbeným rituálem mnoha z nás. Pro docílení opravdu výtečné chuti kávy je nejvhodnější celá kávová zrna pomlít těsně před přípravou kávy , protože proces mletí otevře buňky kávových zrn a tím se uvolní éterické oleje a plyny, které dodají Vaší kávě tu správnou chuť a vůni. * Tříštivé kávomlýnky mají na svém dně nože, obdobně jako mixér. Tyto nože z nerez oceli svým rychlým otáčením kávu roztříští. Čím déle kávu meleme, tím je jemnější. Například pro překapávanou kávu nebo kávu připravovanou stejným principem tj. protlačení vody kávou, se doporučuje káva nahrubo pomletá. Středně mletá káva je pak vhodná pro přípravu ponornou metodou a jemně mletá káva je pak nepostradatelná pro přípravu kávy v papírových filtrech a pro espresso. * Při naplnění zásobníku těsně po okraj Vám kávomlýnek umele kávu během 30 sekund až pro 10 šálků kávy . * Tříštivý kávomlýnek Valentino značky Concept je díky své kompaktnosti a líbivým designem vhodný do každé domácnosti či kanceláře. Technické parametry: * Elegantní nerez provedení * Kapacita umletí kávy (40 g zrnkové kávy) * Kompaktní velikost * Snadné použití * Ocelové nerez čepele s vysokou životností * Délka přívodního kabelu: 1,15 m * Rozměry: 16 cm x 10 cm x 11 cm (v x š x h) * Barva: černá + stříbrná * Příkon 120 W * Napětí: 230 V

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Kávomlýnek CONCEPT Valentino KM-5001 černý/stříbrný - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Kávomlýnek CONCEPT Valentino KM-5001 černý/stříbrný

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> WINZIP
> HILLARY DUFF
> DSQUARED2
> DAVID BECKHAM
> LA CHÉVRE
> OPENTEL
> JELÍNKOVÁ
> STAYWELL
> FCUK
> LUXELL
> LALIQUE
> URBANSPORT
> KATE MOSS
> FERRINO
> SAVIC
> ROWENTA
> EIN-O
> USHER
> ZAK
> LAGERFELD
> FLYMO
> EUKANUBA
> LOLITA LEMPICKA
> CANON
> LAVERA
> MIO
> ORION
> ROCES
> MUSCAT
> MARIAH CAREY
> PRETEC
> KANEBO
> KAARSGAREN
> ANNA SUI
> MOLINARD

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml