NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kosmetika | odborná pomoc | peníze a půjčky | zaruka a servis | hodinky | dětský nábytek |
Český manuál a návod

Klávesnice LOGITECH K200 (920-002788)

Český návod k použití Klávesnice LOGITECH K200 (920-002788) - Díky klávesnici Logitech? Keyboard
               

 

Návod k použití Klávesnice LOGITECH K200 (920-002788)

Český návod k použití Klávesnice LOGITECH K200 (920-002788) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Klávesnice LOGITECH K200 (920-002788) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Klávesnice LOGITECH K200 (920-002788), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce LOGITECH. Přečtěte si také diskuzi k Klávesnice LOGITECH K200 (920-002788).

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Klávesnice LOGITECH K200 (920-002788)
Český návod LOGITECH k použití výrobku Klávesnice LOGITECH K200 (920-002788) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku LOGITECH
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis LOGITECH
6) Značka: LOGITECH
7) EAN kód: 5099206023239
Návod k použití Klávesnice LOGITECH K200 (920-002788)

Jste-li majitelem Klávesnice LOGITECH K200 (920-002788) od LOGITECH a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Klávesnice LOGITECH K200 (920-002788) -
Díky klávesnici Logitech? Keyboard K200 for Business jsou nejčastěji prováděné úkoly na dosah pouze jedním stisknutím tlačítka. Můžete okamžitě přehrávat hudbu, měnit hlasitost nebo jít na web. Není to náročné pro vaše ruce a oči díky standardnímu rozložení s číselnou klávesnicí a tichými, nízkoprofilovými klávesami se snadno čitelnými znaky. Tato elegantní klávesnice se svým tenkým profilem, odolností proti polití (testováno v omezených podmínkách (max. množství rozlité tekutiny 60 ml). Neponořujte klávesnici do kapaliny.), klávesami s dlouhou životností, které snesou až 5 milionů úhozů, a robustními vysouvacími nožkami s možností nastavení je nejen příjemná na pohled a na dotek ? je vyrobena tak, aby vydržela. A to vše usnadňuje váš život okamžitým přístupem k e-mailu, kalkulačce a režimu spánku, stejně jako připojení USB s technologií plug-and-play.

Hlavní vlastnosti:
* Nejčastěji prováděné úkoly jsou na dosah ruky, jedním stisknutím tlačítka máte přístup k přehrávání/pozastavení, hlasitosti, ztlumení a Internetu.
* Díky nízkoprofilovým klávesám, které jsou sotva slyšet, standardnímu rozložení a číselné klávesnici oceníte zážitek z pohodlného a tichého psaní. Tučné, jasně bílé znaky činí klávesy snáze čitelnými pro všechny a jsou vynikající pro ty, kteří nemají dokonalý zrak. Jsou také odolnější proti opotřebení.
* Tato elegantní klávesnice se svým tenkým profilem, který udržuje vaše ruce v neutrálnější poloze, odolností proti polití (testováno v omezených podmínkách (max. množství rozlité tekutiny 60 ml). Neponořujte klávesnici do kapaliny.), klávesami s dlouhou životností, které snesou až 5 milionů úhozů, a robustními vysouvacími nožkami se stabilní gumovou podstavou a možností nastavení je nejen příjemná na pohled a na dotek ? je vyrobena tak, aby vydržela.
* Není třeba komplikovaně spouštět e-mail, kalkulačku nebo přecházet do režimu spánku ? máte okamžitý přístup z klávesnice, takže je snadné vykonávat každodenní aktivity a šetřit energií.
* Instalace je snadná ? klávesnici stačí připojit do portů USB na vašem stolním počítači, notebooku či netbooku a začít používat. Dokonce i přístupové klávesy pracují bez softwaru ihned po vybalení.
* 3 letá záruka

Technická specifikace:
* Délka kabelu: 1,8 m
* Rozhraní USB
* Životnost kláves: 5 000 000 stisknutí (kromě klávesy Num Lock)
* Typ kláves: nízký profil
* Design odolný proti polití tekutinou (testováno v omezených podmínkách, maximální množství rozlité tekuty 60 ml)
* 8 kláves pro rychlý přístup k aplikacím a ovládání médií (Play/Pause, Mute, Volume down, Volume up, Internet home, Launch default e-mail application, PC sleep, Calculator launch)

Systémové požadavky:
* Windows? XP, Windows Vista? nebo Windows? 7 * Linux? kernel 2.6 nebo novější
* USB port

Obsah balení:
* Klávesnice
* Uživatelská dokumentace

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Klávesnice LOGITECH K200 (920-002788) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Klávesnice LOGITECH K200 (920-002788)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> LEIFHEIT
> PERWOLL
> B.F.GOODRICH
> NGP
> CANNADERM
> Termomont
> NORCO
> ZEETEX
> ALEXANDER MCQUEEN
> HTC
> Toni&Guy
> LOLITA LEMPICKA
> TIFFEN
> Carlson
> AGROS
> BABYCLIC
> MICHELIN
> BRILANZ
> FINCLUB
> FESTA
> JOHN RICHMOND
> 4711
> SWEEX
> MUELHENS
> JACOMO
> BE-MI
> THIERRY MUGLER
> YBIKE
> ZEKIWA
> ACME MADE
> MARIAH CAREY
> LASCAL
> KENWOOD
> AHEAD
> DICKIE

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml