NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hračky | autosedačky | hodinky | dětské potřeby | návody a manuály | šperky |
Český manuál a návod

Kočárek CHICCO Trio S3 Top a Auto-Fix andromeda

Český návod k použití Kočárek CHICCO Trio S3 Top a Auto-Fix andromeda - Sada Trio S3 A-FIX KOMF
               

 

Návod k použití Kočárek CHICCO Trio S3 Top a Auto-Fix andromeda

Český návod k použití Kočárek CHICCO Trio S3 Top a Auto-Fix andromeda je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Kočárek CHICCO Trio S3 Top a Auto-Fix andromeda nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Kočárek CHICCO Trio S3 Top a Auto-Fix andromeda, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce CHICCO. Přečtěte si také diskuzi k Kočárek CHICCO Trio S3 Top a Auto-Fix andromeda.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Kočárek CHICCO Trio S3 Top a Auto-Fix andromeda
Český návod CHICCO k použití výrobku Kočárek CHICCO Trio S3 Top a Auto-Fix andromeda udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku CHICCO
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis CHICCO
6) Značka: CHICCO
7) EAN kód: 8003670668510
Návod k použití Kočárek CHICCO Trio S3 Top a Auto-Fix andromeda

Jste-li majitelem Kočárek CHICCO Trio S3 Top a Auto-Fix andromeda od CHICCO a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Kočárek CHICCO Trio S3 Top a Auto-Fix andromeda -
Sada Trio S3 A-FIX
KOMFORTNÍ, POHODLNÝ A KOMPLETNĚ VYBAVENÝ KOČÁREK.


Nová sada Trio S3 Top je víceúčelový moderní kočárek, je určen nejen sportovně založeným rodinám. Umožňuje pohybovat se s dítětem již od narození až do 3 let života.Oproti staršímu modelu má rám v elegantním tmavém provedení. Sada je vybavena systémem "Clik Clak", který umožňuje připevnění korbičky nebo autosedačky pro skupinu 0+.Sada se skládá ze sportovního kočárku, korbičky s Car Kitem a autosedačky Auto-Fix plus pro skupinu 0+.

Popis kočárku:
Trojkolka má odpružení zadních kol - umožňuje kočárku přizpůsobit se dětské váze a tlumit otřesy. Kola jsou plastová, přední kolo je otáčivé s možností aretace.Kočárek je vybaven dvojím brzdným systémem, ruční brzda je umístěna na madle kočárku, brzdí ihned, další brzda slouží jako pojistný systém proti náhlému rozjetí kočárku.Pohodlný sedák je dopněn Ergo systémem polstrování. Jde o extra polstrování s možností nastavení výšky opěrky hlavy. Polstrování je navíc oboustranné, jedna strana fleecová určená na zimu, druhá strana z prodyšného materiálu pro letní období.Kočárek má 5ti bodový bezpečnostní pás. Madlo je výškově nastavitelné, od 90 cm do 112 cm.

Součástí kočárku je i teplý fleece fusak, ze kterého se stane po odepnutí horní části nánožník. Ochranné madlo před dítě. Další doplňky kočárku: batoh v barvě kočárku s přebalovací podložkou (s úchyty pro připevnění na madlo), nákupní košík, pláštěnka.
Celý kočárek je snadno složitelný.

Popis hluboké korbičky
Prostorná korbička je vybavena praktickým pevným madlem pro přenášení a snadné nasazení na podvozek. Na stříšce je síťované okénko, kreré můžete otevřít v horkých dnech. Za slunečného počasí rovněž oceníte clonu na kraji boudičky.

Kobrička má termo regulační systém - díky děrovanému dnu korbička zajišťuje průchod vzduchu a udržuje optimální teplotu. Vnitřní textilní část korbičky lze sejmout a prát. Tichý systém při sklápění boudičky.

Korbičku můžete použít i pro převoz dítěte v automobilu. Je vybavena Car kitem, který se skládá ze dvou částí: první použijete pro zajištění dítěte v korbičce, připnete ho polstrovaným pásem,druhou částí připnete korbičku k bezpečnostním pásům automobilu.

Popis autosedačky Auto-Fix plus:
Autosedačka Auto-Fix Plus s praktickou základnou, která se v automobilu zajišťuje pomocí tříbodového bezpečnostního pásu a může být ponechána v autě. Díky základně lze autosedačku velice snadno upnout a vyjmout z auta.Pro větší variabilitu lze Auto-Fix Plus použít i bez základny.

Autosedačka je vybavena vyjímatelným polstrováním z prodyšného materiálu zajišťující správnou ochranu a ideální pozici pro krk a záda pro děti do 6 kg.Autosedačka má tříbodový bezpečnostní pás, nastavitelný na jedno zatáhnutí díky centrálnímu zařízení.

Výrobek námi nabízený je v souladu s předpisy a zákony EU a speciálně i odzkoušen a posouzen Státním zdravotním ústavem v Praze.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Kočárek CHICCO Trio S3 Top a Auto-Fix andromeda - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Kočárek CHICCO Trio S3 Top a Auto-Fix andromeda

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> STORM
> GUCCI
> SISLEY
> BRITAX
> DIGITUS
> MASCOM
> LON
> DOMO GARDEN
> ROBERTO CAVALLI
> MELITTA
> SCHMUSY
> L´OREAL PARIS
> ROCCOBAROCCO
> HTC
> JS
> JEAN PATOU
> BRITNEY SPEARS
> DR. MULLER
> Motorola
> LEXAR
> COCA-COLA
> BLUE STEP
> ESTATE
> DYSON
> Easy Life
> BRUT
> HELENA RUBINSTEIN
> GWÉNAËL MALCORPI
> Marian Plast
> CHLOE
> CELINE
> MBS
> AMICA
> RYOBI
> AVG

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml