NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | ovladače, drivers | autosedačky | peníze a půjčky | šperky | odborná pomoc |
Český manuál a návod

Koňská mast ? bylinné lihové mazání chladivé 400 ml

Český návod k použití Koňská mast ? bylinné lihové mazání chladivé 400 ml - Přípravek vyvolává i
               

 

Návod k použití Koňská mast ? bylinné lihové mazání chladivé 400 ml

Český návod k použití Koňská mast ? bylinné lihové mazání chladivé 400 ml je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Koňská mast ? bylinné lihové mazání chladivé 400 ml nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Koňská mast ? bylinné lihové mazání chladivé 400 ml, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce HERBAMEDICUS. Přečtěte si také diskuzi k Koňská mast ? bylinné lihové mazání chladivé 400 ml.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Koňská mast ? bylinné lihové mazání chladivé 400 ml
Český návod HERBAMEDICUS k použití výrobku Koňská mast ? bylinné lihové mazání chladivé 400 ml udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku HERBAMEDICUS
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis HERBAMEDICUS
6) Značka: HERBAMEDICUS
Návod k použití Koňská mast ? bylinné lihové mazání chladivé 400 ml

Jste-li majitelem Koňská mast ? bylinné lihové mazání chladivé 400 ml od HERBAMEDICUS a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Koňská mast ? bylinné lihové mazání chladivé 400 ml -
Přípravek vyvolává intenzivní prohřátí (osvěžení) a prokrvení, čímž zvyšuje působení účinných látek, a tím urychluje rekonvalescenci. Líh obsažený v přípravku se po aplikaci odpařuje, díky tomu se aktivní látky rychleji dostanou k pokožce a uspíší nástup účinku. Forma lihového roztoku nezanechává pocit mastnoty na těle po aplikaci gelu či masti. Koňská mast - bylinné lihové mazání chladivé obsahuje 25 bylin, o kterých je známo, že pomáhají: při revmatických stavech, při otocích kloubů, při ischiatických obtížích, při křečových žilách.    Složení:  kostival lékařský, kaštan koňský, arnika horská, rozmarýn lékařský, tymián obecný, měsíček lékařský, heřmánek pravý, máta peprná, šišák bajkalský, řepík lékařský, třapatka nachová, levandule, citrónový extrakt, grepový extrakt, ginkgo biloba, rdesno hadí kořen, borůvka plod, vřes černý, rybíz černý, kafr, eukalypt, jalovec obecný, kosodřevina, jedle bělokorá, borovice lesní, líh Jak používat: Po nanesení na postižené  místo zcela vmasírujte takové množství lihového mazání, jaké pokožka absorbuje. Pro dosažení maximální účinnosti aplikujte na čistou pokožku. Pravidelné používání zvyšuje účinnost. Balení: lehká PET dóza 400 ml Upozornění: Určeno pro zevní užití. Zabraňte vniknutí do očí, na sliznice a poraněnou kůži. Při použití v oblasti křečových žil, tyto místa nemasírujte, ale pouze zlehka potírejte! Vzácně se může vyskytnout alergická reakce na některou z bioaktivní složek přípravku.   V naší nabídce naleznete také Koňská mast hřejivá 250 ml, Koňská mast chladivá 250 ml a 500 ml, Koňská mast Forte hřejivá 250 ml a 500 ml, Koňská mast Forte chladivá 250 ml a 500 ml a Koňská mast - bylinné lihové mazání hřejivé 400 ml.   V naší nabídce naleznete i další výrobky značky Herbamedicus.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Koňská mast ? bylinné lihové mazání chladivé 400 ml - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Koňská mast ? bylinné lihové mazání chladivé 400 ml

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> PATRON
> PELLS
> TAMRON
> HART&HOLM
> PROJECTUM
> Swissdent
> PHARMA NORD
> LOMANI
> FOP
> CARRERA
> JENNIFER LOPEZ
> ACER
> ANKA
> STEP2
> ERGOTRON
> TOM TAILOR
> COREL
> APETIT
> BVLGARI
> Eaget
> DIGITUS
> CANNADERM
> BARUM
> ROMO
> Easy Life
> AGENT PROVOCATEUR
> ELECTROLUX
> PAWPARAZZI
> L´OCCITANE
> MASTIC SPA
> ANIMONDA
> JACQUES FATH
> MORA
> ROTTEFELA
> PROFINE

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml