NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | návody a manuály | led monitory | hračky | ovladače, drivers | kosmetika | odborná pomoc |
Český manuál a návod

Liftingový krém Thermafirm Anew Clinical 30 ml

Český návod k použití Liftingový krém Thermafirm Anew Clinical 30 ml - Technologie Triple Soni
               

 

Návod k použití Liftingový krém Thermafirm Anew Clinical 30 ml

Český návod k použití Liftingový krém Thermafirm Anew Clinical 30 ml je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Liftingový krém Thermafirm Anew Clinical 30 ml nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Liftingový krém Thermafirm Anew Clinical 30 ml, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce AVON. Přečtěte si také diskuzi k Liftingový krém Thermafirm Anew Clinical 30 ml.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Liftingový krém Thermafirm Anew Clinical 30 ml
Český návod AVON k použití výrobku Liftingový krém Thermafirm Anew Clinical 30 ml udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku AVON
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis AVON
6) Značka: AVON
Návod k použití Liftingový krém Thermafirm Anew Clinical 30 ml

Jste-li majitelem Liftingový krém Thermafirm Anew Clinical 30 ml od AVON a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Liftingový krém Thermafirm Anew Clinical 30 ml -
Technologie Triple Sonic - hydrolyzovaná bílkovina ve spojení s aktivními složkami zpracovanými ultrazvukem vytváří na vaší pleti speciální strukturu, která napomáhá zpevnění a liftingu pleti. Dále stimuluje tvorbu kolagenových vláken, která podporují pevné spojení jednotlivých vrstev pleti. Tato nejnovější liftingová technologie je inspirovaná vyhlazováním pleti pomocí radiofrekvenčních vln.
Vhodný pro všechny typy pletí, doporučujeme používat cca od 30 let, kdy již může docházet k mírnému ochabování pleti, ale stejně tak je vynikajícím pomocníkem pro ženy ve zralejším věku. Díky podpoře tvorby kožních vláken pomáhá zpevnit spojení mezi jednotlivými vrstvami pleti, a tím ji vypnout. Pravidelné používání zabraňuje dalšímu ochabování pokožky. Krém má jemnou konzistenci, díky níž se perfektně roztírá a okamžite po nanesení se vstřebá. Je proto vhodný i jako podklad pod make-up. Je dermatologicky a alergologicky testovaný, vhodný je tedy i pro citlivou pleť.
Účinky po 4 týdnech:

o 87 % mladistvější kontury pleti,
o 77 % lépe vytvarovaná pokožka krku a čelistí.

Výsledky: stačí krém nanášet 2x denně - ráno a večer a výsledky na sebe nenechají dlouho čekat! Příjemný pocit se dostaví již po prvním použití a po pouhých 3 dnech je pleť na pohled i na dotek vypnutější. Při pravidelném používání dochází k výraznému zlepšení pružnosti a zpevnění pleti, vyhlazení vrásek a úbytku ochablých míst. Po několika týdnech používání je pokožka zejména v oblasti pod lícními kostmi a na krku výrazně pozvednutá, kontury obličeje jsou pevnější a celkově pleť získá velmi svěží vzhled. Dokonce i velikost pórů je redukována a pleť je hladká a šťavnatá jako dříve.
Jak používat: každé ráno a večer naneste na vyčištěný obličej a krk a jemně vmasírujte pohyby směrem nahoru a do stran. Vyhněte se kontaktu s očima. Pokud se výrobek dostane do očí, důkladně je vypláchněte vodou.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Liftingový krém Thermafirm Anew Clinical 30 ml - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Liftingový krém Thermafirm Anew Clinical 30 ml

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> MATIS PARIS
> LENA
> JESUS DEL POZO
> GARDEN
> AVRIL LAVIGNE
> BOGNER
> GTM
> HIKARI
> GETNET
> MASTER-STEEL
> TERENZIANI
> MICHELIN
> GREEN GARDEN
> Cyclone
> BRUT
> DELOCK
> CHICOPEE
> URBAN MAN
> SODASTREAM
> GUCCI
> AGENT PROVOCATEUR
> SLAVA ZAITSEV
> CAMELBAK
> PRADA
> SILVERLIT
> CARON
> EM-ES
> GUANGDONG
> PET INN
> COSATTO
> USHER
> HAMMERITE
> MAXXIS
> NAUTICA
> BARBIE

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml