NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | splátky | kočárky | peníze a půjčky | led monitory | recenze | zaruka a servis |
Český manuál a návod

Linie Syrovátka 400 g

Český návod k použití Linie Syrovátka 400 g - Při redukčních dietách je třeba jídelníček oboh
               

 

Návod k použití Linie Syrovátka 400 g

Český návod k použití Linie Syrovátka 400 g je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Linie Syrovátka 400 g nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Linie Syrovátka 400 g, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce KOSMETIKA. Přečtěte si také diskuzi k Linie Syrovátka 400 g.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Linie Syrovátka 400 g
Český návod KOSMETIKA k použití výrobku Linie Syrovátka 400 g udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku KOSMETIKA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis KOSMETIKA
6) Značka: KOSMETIKA
7) EAN kód: 8594028190376
Návod k použití Linie Syrovátka 400 g

Jste-li majitelem Linie Syrovátka 400 g od KOSMETIKA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Linie Syrovátka 400 g -
Při redukčních dietách je třeba jídelníček obohatit o velké množství bílkovin a snížit příjem sacharidů. Jen tak se můžete bez pocitu hladu zbavit přebytečných kilogramů. Metabolismus poté neukládá energii do tukových zásob, nýbrž ji vynaloží k rozštěpení na použitelné aminokyseliny. Po jídle s vyšším obsahem bílkovin tedy spálíte více kalorií než po jídle s vyšším obsahem sacharidů a tuků.   Produkt Linie Syrovátka obsahuje: Syrovátkové bílkoviny - mají výbornou stravitelnost. Obsažené aminokyseliny (isoleucin, leucin a valin) chrání svalovou hmotu, proto dochází přednostně k úbytku tuků. Bílkoviny syrovátky stimulují vyplavování hormonů snižujících chuť k jídlu a naopak zvyšují pocit sytosti. Dále tlumí růst bakterií helicobacter pylori, které jsou častou příčinou žaludečních potíží.  Lecitin - udržuje organismus v dobré pohodě, zlepšuje pamět a duševní výkon obecně, udržuje optimální hladinu krevních tuků. L-karnitin - napomáhá efektivnějšímu odbourávání tukových zásob. Zároveň potlačuje pocit únavy, který často hubnutí provází. Ovesná vláknina - prodlužuje pocit sytosti po jídle a napomáhá regulovat zažívání. Spolu s lecitinem navíc přispívá ke snižování hladiny cholesterolu v krvi.       Žádoucí výsledek podpoříte kombinací nápoje Linie Syrovátka s dalšími dietními potravinami (zeleninovými saláty, jogurty, ovocem, kuřecím masem, rybami, cereáliemi atd.).   Nápoj je zcela záměrně chuťově neutrální. Díky nízkému glykemickému indexu může být součástí vyvážené diety i pro diabetiky. Složení ve 100 g: 22,69 g směs mléčných bílkovin, 5 g lecitin, 4,5 g ovesná vláknina, 1 g vitamino-miner. premix, L-karnitin, sušená syrovátka (30 % hmot.) Návod k přípravě: 25 g syrovátkového nápoje Linie (2 polévkové lžíce) rozmíchejte v malém množství vlažné vody na kašičku a doplňte vodou do 250 ml. Na přípravu studeného nápoje doporučujeme použít mixér nebo šejkr. Užívejte maximálně 4 dávky denně. Balení: 400 g Upozornění: Doplněk stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte při teplotě do 24 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše do 70 %. Po každém použití pečlivě uzavřete vnitřní i vnější obal (zamezíte tím tvrdnutí směsi). Doporučeno společností STOB - hubneme s Ivou Málkovou.   V naší nabídce naleznete také Rozpustná vláknina, Benefibra - přírodní vláknina, Psyllium, Unilakt se skořicí, Linie syrovátka příchuť ananas, TRI-LAX. V naší nabídce naleznete i další produkty společnosti ASP Czech. Pro výraznější odbourávání tuků doporučujeme kombinovat s přípravky FitMe Slim&Sun, FitMe Slim&Burn.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Linie Syrovátka 400 g - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Linie Syrovátka 400 g

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> TECO
> NEXEN
> ARIETE-SCARLETT
> PANTENE
> PAIDI
> PIATNIK
> TOMMY BAHAMA
> ANF
> DREWEX
> PROVENCE
> LA MER
> EREADING
> DOG CONTROL
> SMOBY
> METABO
> Nuovelle plastique
> JESUS DEL POZO
> ATOMIC
> Archos
> LACOSTE
> NEWBORN
> DERMACOL
> KETER
> HALLE BERRY
> DAVIDOFF
> HOTPOINT-ARISTON
> MOSER
> LANDMANN
> PURUS MEDA
> IBERITAL-PROFI
> GISLAVED
> SIMBA
> XYLADECOR
> VELBON
> ELECTROLUX

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml