NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | šperky | autosedačky | peníze a půjčky | ovladače, drivers | odborná pomoc | zaruka a servis |
Český manuál a návod

Lipoceutical - biotechnologická emulze pro zvětšení rtů 2x1,6 ml

Český návod k použití Lipoceutical - biotechnologická emulze pro zvětšení rtů 2x1,6 ml - Přípra
               

 

Návod k použití Lipoceutical - biotechnologická emulze pro zvětšení rtů 2x1,6 ml

Český návod k použití Lipoceutical - biotechnologická emulze pro zvětšení rtů 2x1,6 ml je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Lipoceutical - biotechnologická emulze pro zvětšení rtů 2x1,6 ml nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Lipoceutical - biotechnologická emulze pro zvětšení rtů 2x1,6 ml, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce HERB PHARMA. Přečtěte si také diskuzi k Lipoceutical - biotechnologická emulze pro zvětšení rtů 2x1,6 ml.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Lipoceutical - biotechnologická emulze pro zvětšení rtů 2x1,6 ml
Český návod HERB PHARMA k použití výrobku Lipoceutical - biotechnologická emulze pro zvětšení rtů 2x1,6 ml udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku HERB PHARMA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis HERB PHARMA
6) Značka: HERB PHARMA
Návod k použití Lipoceutical - biotechnologická emulze pro zvětšení rtů 2x1,6 ml

Jste-li majitelem Lipoceutical - biotechnologická emulze pro zvětšení rtů 2x1,6 ml od HERB PHARMA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Lipoceutical - biotechnologická emulze pro zvětšení rtů 2x1,6 ml -
Přípravek Lipoceutical podporuje tvorbu kolagenu, dochází ke zvlhčení rtů, které se stávají pevnějšími, hladšími a mají výraznější kontury. Struktura rtů je obnovena, čímž se sníží jejich sklon k vráskám. Přípravky mají regenerační účinek, který poskytuje důležité výživné látky buňkové membráně a projevuje se v její obranné funkci a v regeneraci pokožky.   Složení denní emulze: aqua, glycerin, xanthan gum, carrageenan, glucose, dimethicone, paraffinum liquidum, lanolin, titanium dioxide, alumina, silica, sodium polyacrylate, polyacrylamide, c12-14 isoparafin, laureth-7, isopropylmyristate, dimethyl isosorbide, phospholipids, carbomer, triethanolamine, sodium hyaluronate, disodium edta, ethylhexyl palmitate-tribehenin-sorbitan isostearate-palmitoyl oligopeptide, cyclomethicone, c12-14 pareth-30, octylmethoxycinnamate, glycerylstearate, butylmethoxydibenzoylmethan, aroma, suprasweet 100, phenoxyethanol, methyl, ethyl, propyl, butyl, isobutylparaben, imidazolidinyl urea, 2-brom-2-nitropropane-1-3-diol Složení noční emulze: aqua, paraffinum liquidum, caprylic triglyceride, lanolin, dimethicone, peg-2-hydrogenated castor oil, xanthan gum, carrageenan, glucose, beeswax, glycerin, isopropylmyristate, dimethyl isosorbide, phospholipids, carbomer, triethanolamine, sodium hyaluronate, disodium edta, ethylhexyl palmitate-tribehenin-sorbitan isostearate-palmitoyl oligopeptide, peg-7-hydrogenated castor oil, magnesium sulfate, aroma, suprasweet 100, phenosyethanol, methyl, ethyl, propyl, butyl, isobutylparaben, imidazolidinyl urea, 2-brom-2-nitropropane-1-3-diol  Jak používat: Odstraňte víčko z přípravku. Pomalým otáčením zadní strany dávkovacího pera dávkujte potřebné množství emulze, kterou naneste pomocí silikonového hrotu dávkovacího pera stejnoměrně na rty a rozetřete. Po nanesení přípravku počkejte cca 10 minut, až potom použijte svou běžnou kosmetiku. Lipoceutical DAY aplikujte ráno a Lipoceutical NIGHT večer po dobu 30 dnů. Následně používejte podle potřeby a na základě individuálních pocitů. Balení: 1,6 ml denní emulze + 1,6 ml noční emulze Upozornění: Určeno pouze k zevnímu použití. Určeno pro všechny typy pleti. Zabraňte styku s očima. Pokud se výrobek dostane do očí, vypláchněte je vodou a jemně je osušte. Při dávkování je třeba opakovaně otáčet dávkovacím perem, aby došlo k vytlačení séra.   V naší nabídce naleznete také další produkty společnosti Herb Pharma. Produkt Lipoceutical má protokol o zkoušce stanovení kožní snášenlivosti.  

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Lipoceutical - biotechnologická emulze pro zvětšení rtů 2x1,6 ml - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Lipoceutical - biotechnologická emulze pro zvětšení rtů 2x1,6 ml

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> YARVIK
> Steinner
> ANNA SUI
> CARTIER
> GARDENTECH
> GRUNDIG
> HOZELOCK
> AGROS
> Dewberry
> DEPEMO
> SICCE
> NYLABONE
> Hercules
> TOYO
> BVLGARI
> GUY LAROCHE
> HP
> TOPFIELD
> SINGER
> LA CHÉVRE
> Carlson
> KÉRASTASE
> FALKEN
> Emsa
> BRITAX
> TRUE RELIGION
> BUTTERFLY
> UMAX
> Riess-kelomat
> KASPERSKY
> MIO
> BEATIN
> GALA
> MARIMEX
> BYBLOS

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml