NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | zaruka a servis | recenze | autosedačky | odborná pomoc | kočárky |
Český manuál a návod

Meteorologická stanice HYUNDAI WS 2061 GARDEN stříbrná

Český návod k použití Meteorologická stanice HYUNDAI WS 2061 GARDEN stříbrná - Bezdrátové monito
               

 

Návod k použití Meteorologická stanice HYUNDAI WS 2061 GARDEN stříbrná

Český návod k použití Meteorologická stanice HYUNDAI WS 2061 GARDEN stříbrná je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Meteorologická stanice HYUNDAI WS 2061 GARDEN stříbrná nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Meteorologická stanice HYUNDAI WS 2061 GARDEN stříbrná, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce HYUNDAI. Přečtěte si také diskuzi k Meteorologická stanice HYUNDAI WS 2061 GARDEN stříbrná.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Meteorologická stanice HYUNDAI WS 2061 GARDEN stříbrná
Český návod HYUNDAI k použití výrobku Meteorologická stanice HYUNDAI WS 2061 GARDEN stříbrná udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku HYUNDAI
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis HYUNDAI
6) Značka: HYUNDAI
Návod k použití Meteorologická stanice HYUNDAI WS 2061 GARDEN stříbrná

Jste-li majitelem Meteorologická stanice HYUNDAI WS 2061 GARDEN stříbrná od HYUNDAI a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Meteorologická stanice HYUNDAI WS 2061 GARDEN stříbrná -
Bezdrátové monitorování zálivky rostlin Barometrický tlak Fáze měsíce Pravým pokladem pro všechny zahradníky, zahradnice a milovnice květin se stane meteostanice Hyundai WS 2061 GARDEN. Kromě předpovědi počasí měří za pomoci citlivých senzorů vlhkost půdy a informuje tak o nutnosti zálivky pokojových květin a dokonce i květin nebo zeleniny na zahradě či ve skleníku.
Meteostanice je vybavena dvěma bezdrátovými čidly, které zaznamenávají půdní vlhkost a naměřené informace pak zobrazují na přehledném LCD displeji meteostanice WS 2061. Čidla je samozřejmě nutné umístit přímo do hlíny květináče nebo záhonku, kde chcete stav vlhkosti sledovat.
Jedinou překážkou při přenosu informací mezi venkovním záhonkem nebo truhlíkem a meteostanicí je vzdálenost. Maximální vzdálenost pro přenos informací je 30 metrů, v cestě by neměly být zásadní překážky jako např. silné zdi a jiné rušivé elementy. Čidlo je vlhku vzdorné, proto se hodí i do skleníků. Přímé sluneční záření nemá na naměřené hodnoty vliv, měření probíhá přímo v půdě.
V balení jsou dodávány dva senzory půdní vlhkosti a jeden senzor teploty a vlhkosti vzduchu. Hyundai GARDEN je však připravena pro příjem informací až z pěti senzorů, proto lze další tři půdní čidla dokoupit v řádu několika stokorun.
Meteostanice Hyundai WS 2061 navíc zobrazuje i fáze Měsíce, což je pro zahradníky další důležitý parametr, zvláště při vysévání či přesazování květin.
Stejně jako informace ze zahrady, je pro správné pěstitele důležitá i předpověď počasí. Kromě jednoduchého zobrazení předpovědi pomocí ikon slunečno, zataženo, déšť a další, se zobrazuje i venkovní teplota a především pak vývoj tlaku. Právě díky zobrazení tendence barometrického tlaku a zaznamenané historii tlaku, lze počasí předpovídat s maximální přesností.
Zajímavé údaje, po určité době provozu meteostanice, poskytují naměřená maxima a minima teploty a vlhkosti vzduchu. Nechybí ani měření teploty a vlhkosti uvnitř domu nebo bytu.
Velký a přehledný LCD displej meteostanice GARDEN také zobrazuje naprosto přesný čas, který je řízen signálem z vysílače poblíž německého Frankfurtu nad Mohanem. Při přechodu na letní nebo zimní čas tedy nebudete muset myslet na změnu času na meteostanici.
Meteostanice Hyundai WS 2061 Garden je vybavena také budíkem a je dodávána v elegantní stříbrné barvě.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Meteorologická stanice HYUNDAI WS 2061 GARDEN stříbrná - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Meteorologická stanice HYUNDAI WS 2061 GARDEN stříbrná

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> CARRERA
> ABG
> HASBRO
> MAKEUP TRADING
> FAGOR
> UMBRO
> KINGSTON
> BEAPHAR
> GAI MATTIOLO
> IMEDEEN
> TOYO
> TASSIMO
> STAYWELL
> Hercules
> HANKOOK
> SCHMUSY
> PRIMI SOGNI
> MEMBER'S
> MIKRA
> ATTITUDE
> FAG
> STRONG
> JOHN RICHMOND
> KISS MY FACE
> ALAIN DELON
> ROCCOBAROCCO
> TIMMY TIME
> COSTUME NATIONAL
> COBI
> AZURE
> TOMMY HILFIGER
> PEDIGREE
> CHICCO
> FUJITSU
> AZZARO

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml