NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | ovladače, drivers | hodinky | led monitory | autosedačky | návody a manuály | dětské potřeby |
Český manuál a návod

Mobilin masážní gel na klouby 75 g

Český návod k použití Mobilin masážní gel na klouby 75 g - Řada Mobilin představuje komplexní p
               

 

Návod k použití Mobilin masážní gel na klouby 75 g

Český návod k použití Mobilin masážní gel na klouby 75 g je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Mobilin masážní gel na klouby 75 g nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Mobilin masážní gel na klouby 75 g, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce ALTERMED. Přečtěte si také diskuzi k Mobilin masážní gel na klouby 75 g.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Mobilin masážní gel na klouby 75 g
Český návod ALTERMED k použití výrobku Mobilin masážní gel na klouby 75 g udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku ALTERMED
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis ALTERMED
6) Značka: ALTERMED
7) EAN kód: 8594060890685
Návod k použití Mobilin masážní gel na klouby 75 g

Jste-li majitelem Mobilin masážní gel na klouby 75 g od ALTERMED a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Mobilin masážní gel na klouby 75 g -
Řada Mobilin představuje komplexní péči o vaše klouby. Obsahuje klinicky ověřené účinné látky, které působí při bolestech a zánětech kloubů všech lokalizací.   Produkt Mobilin masážní gel na klouby obsahuje: Glukosamin sulfát - látka tělu vlastní, která se využívá při tvorbě proteoglykanů v kloubní chrupavce a kyseliny hyaluronové. Při onemocnění kloubů bývá tento proces narušen, vzniká nedostatek glukosaminu a proto je důležité ho nahradit podáním zvenku. Glukosamin působí také protizánětlivě - inhibuje tvorbu volných kyslíkových radikálů, které poškozují klouby. MSM (methylsulfonylmethan) - látka přírodního původu získaná z rostlin, je zdrojem organicky vázané síry, působí jako silný antioxidant a zabraňuje volným radikálům v poškozování chrupavkových i kostních buněk a tkání. MSM má současně i detoxikační účinky a účastní se při tvorbě struktury kolagenních vláken. Přispívá ke správnému utváření chrupavkové a kostní tkáně. Boswellie - vysoce účinná látka s výrazným protizánětlivým a antiartritickým účinkem, uplatňuje se při poškození kloubů. Zmírňuje zánětlivé procesy a má příznivé účinky na mírnění projevů osteoartrózy. Pomáhá při ranní ztuhlosti a zlepšuje pohyblivost kloubů.   Složení:  aqua, alcohol denat., methyl salicylate, glucosamine sulfate, methyl sulfonyl methane (MSM), juniper communis oil, pinus pinaster, eucalyptus globulus leaf oil, phenoxyethanol, methylparaben, butylparaben, ethylparaben, propylparaben, boswelia serrata extract, carbomer, menthol, lavandula angustifolia oil, camphor, triethanolamine Jak používat : Gel se nanáší 3-4x denně na postižená místa a krouživým pohybem se lehce vtírá. Balení: 75 g Upozornění: Určeno pouze k zevnímu použití. Dermatologicky testováno. Chraňte před mrazem.   V naší nabídce naleznete také Mobilin masážní krém na klouby. V naší nabídce naleznete i další produkty značky Altermed. Pro výraznější účinek na klouby doporučujeme kombinovat s přípravkem Hema Arthro Timed.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Mobilin masážní gel na klouby 75 g - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Mobilin masážní gel na klouby 75 g

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> Eaget
> Trigano
> FITMIN
> LOCK&LOCK
> POLICE
> H2O+
> FINLUX
> TROPICAL MARINE
> X-PAD
> HOTPOINT-ARISTON
> MATADOR
> P + P KARTON
> JUICY COUTURE
> STIGA
> Guca
> MIELE
> CARTIER
> PAT&MAT
> HAILO
> HUAWEI
> REDSTAR
> LACOSTE
> CANNADERM
> FREZYDERM
> CLIFFI
> CSLINK
> KASPERSKY
> ZONER
> ROCCAT
> ARROW
> BENETTON
> GIORGIO BEVERLY HILLS
> VERBATIM
> HANNSTAR
> MASTERSIL

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml