NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | dětské potřeby | ovladače, drivers | hračky | návody a manuály | peníze a půjčky | hodinky | kočárky |
Český manuál a návod

Mobilní telefon SAMSUNG I9000 Galaxy S II

Český návod k použití Mobilní telefon SAMSUNG I9000 Galaxy S II - Samsung Galaxy S II je nástupc
               

 

Návod k použití Mobilní telefon SAMSUNG I9000 Galaxy S II

Český návod k použití Mobilní telefon SAMSUNG I9000 Galaxy S II je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Mobilní telefon SAMSUNG I9000 Galaxy S II nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Mobilní telefon SAMSUNG I9000 Galaxy S II, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce SAMSUNG. Přečtěte si také diskuzi k Mobilní telefon SAMSUNG I9000 Galaxy S II.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Mobilní telefon SAMSUNG I9000 Galaxy S II
Český návod SAMSUNG k použití výrobku Mobilní telefon SAMSUNG I9000 Galaxy S II udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku SAMSUNG
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis SAMSUNG
6) Značka: SAMSUNG
Návod k použití Mobilní telefon SAMSUNG I9000 Galaxy S II

Jste-li majitelem Mobilní telefon SAMSUNG I9000 Galaxy S II od SAMSUNG a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Mobilní telefon SAMSUNG I9000 Galaxy S II -
Samsung Galaxy S II je nástupce legendárního Galaxy S vybavený dotykovým displejem Super AMOLED Plus o úhlopříčce 4.3". Samsung Galaxy S II doprovází dvoujádrový procesor o taktu 1,2GHz, paměť 1GB RAM, fotoaparát s rozlišením 8 megapixelu a možnosti nahrávání FullHD videa. Konektivitu u Samsungu Galaxy S II zajišťuje GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, slot na microSD karty, microUSB.


Displej Super AMOLED Plus Širší barevný gamut a vyšší kontrastní poměr produkují více živý obraz. Displej disponuje vyšším počet subpixelů ? zlepšuje se ostrost a čitelnost zobrazovaného textu a grafiky.


Displej SUPER AMOLED Plus je ostřejší než běžné obrazovky, přináší hladší grafiku a lepší text na velké obrazovce zařízení. Displej se může pochlubit úžasnou dobu odezvy pouhých 0,01 ms!


Panel je o 0,2 mm tenčí než SUPER AMOLED panely a spotřebuje méně energie. Tenčí panel také umožňuje vyrobit přístroj ještě tenčí.


Dvoujádrový procesor Exynos 4210 Výkonný dvoujádrový procesor podporuje hladký multitasking, rychlejší načítání internetových stránek, měkčí UI přechody, a ultrarychlé zapnutí.


Úžasná rychlost zpracování vám umožní dělat mnohem víc věcí bez mrknutí oka. Exynos 4210 zvyšuje kvalitu a plynulost zachytávání videa a přehrávání Full HD videa při 30 snímcích.


Dvoujádrový procesor vám umožní přecházet od úkolu k úkolu s lehkostí, která vám dá více času na věci, které vás opravdu baví.


Baterie Jednou z klíčových inovací GALAXY S II je 1650 mAh baterie. Je tenčí, ale silnější než dříve, což společnosti Samsung umožilo vytvořit nejtenčí smartphone dual-core, který váží pouhých 8,49 mm a 116 gramů. Pokročilá technologie spotřeby energie v pohotovostním režimu a při hovoru prodlužuje výdrž zařízení.


Internet rychlostí blesku Galaxy S2 přináší prohlížení internetu srovnatelné jako na PC. Podpora HSPA + poskytuje uživatelům stahování dat až o rychlosti 21Mbps, celý film o velikosti 1 GB lze mít u sebe za 390 sekund. Upload od uživatele dosahuje rychlosti 5.76Mbps.


Tenký a lehký design Štíhlejší a lehčí, takový je Galaxy S2 a to i přes větší kapacitu baterie. Galaxy S2 je nejtenčí a nejlehčí chytrý telefon s dvoujádrovým procesorem, váží pouhých 116 g a tloušťka je pouze 8,49 mm.


TouchWiz Grafická nádstavba TOuchWiz umožňuje úplné přizpůsobení domovské obrazovky k obrazu svému. Najdete zde všechny aktuální věci, která vás budou zajímat. Přizpůsobte si obsah dle svého.


Fotoaparát a video Už na Galaxy S byl chválen fotoaparát s možností zachycení videa pro své nesporné kvality. Galaxy S2 jde ještě dál. Hlavní fotoaparát má nyní rozlišení 8 megapixelů a citlivější snímač, než kdykoliv předtím. Galaxy S2 má také 4× digitální zoom a speciální LED blesk pro focení v horších světelných podmínkách.


Přední VGA kamera byla aktualizována na rozlišení 2 megapixely, je ideální pro autoportréty a video chat. Oba fotoaparáty využívají mnohem modernější a intuitivní ovládání, které přináší operační systém Android OS 2.3.


Full HD video Fotoaparát má plnou podporu nahrávání HD videa v rozlišení 1920×1080p při 30 snímcích za sekundu. Není nic lepšího na trhu. A samozřejmě, lze všechny fotografie a HD video prohlížet a přehrávat v celé své kráse na 4,27" obrazovce AMOLED SUPER Plus.


SamsungDive.com SamsungDive.com je mocný nástroj. Pokud ztratíte svůj Galaxy S2, můžete jej rychle lokalizovat na mapě a ovládat na dálku. Údaje jsou aktualizovány každých 15 minut po dobu 12 hodin. Navíc můžete zamknout svůj mobilní telefon a zanechat vzkaz na hlavní obrazovce pro někoho, kdo přístroj nalezne.


Můžete přesměrovat volání z přístroje na další zařízení, nastavit na maximum hlasitost vyzvánění, prostě šikovně funkce, které vám pomohou najít svůj přístroj. Můžete dokonce získat výpisy hovorů vidět. Nejlepší funkcí ze všech je vymazání celé paměti přístroje, k vašim soukromým datům se pak nedostane ani James Bond.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Mobilní telefon SAMSUNG I9000 Galaxy S II

Vložit nový příspěvek Mobilní telefon SAMSUNG I9000 Galaxy S II

Předmět: zablokovaný telefon
Datum: 2013-07-21 22:30:11Autor: Lenka Smolková
Syn mi zablokoval mobilní telefon. Nebyla jsem připojena k wifi, syn nakreslil několik znaků k odemčení telefonu, nyní mi mobil píše, že se mám přihlásit přes svůj google účet, ale to se mi nedaří, protože nejsem schopna se k wifi připojit.
Můžete mi prosím poradit jakým způsobem se k wifi připojit,abych mohla telefon zprovoznit?
Děkuji
Odpovědět


Předmět: zmena pisma
Datum: 2014-02-14 19:59:08Autor: Martas33
Dobry den potrebuji poradit jak zmenit pismo na klasicke a ne to co se tady obevuje.Dekuji za radu ....
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k Mobilní telefon SAMSUNG I9000 Galaxy S II

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> STANLEY
> DIESEL
> AQUAEL
> CHOPARD
> CHRISTINA AGUILERA
> LANITPLAST
> KVS Moravia
> TEFAL
> URBANSPORT
> L´OREAL PARIS
> LIEBHERR
> ANTONIO PUIG
> STEP2
> MINIMONKEY
> PIONEER
> LOLITA LEMPICKA
> MANE
> INDESIT
> BRUNO BANANI
> NICKELODEON
> ELKOP
> EMINENT
> ZANUSSI
> MARCHIORO
> AUTODESK
> TESLA
> K-9
> CEAT
> PRETEC
> FISHER-PRICE
> VELBON
> BOMANN
> EUROCASE
> TIGI
> ZONER

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml