NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kočárky | splátky | zaruka a servis | dětské potřeby | autosedačky | šperky |
Český manuál a návod

Monitor BENQ BL2400PT (9H.L4RLB.SBE) černý

Český návod k použití Monitor BENQ BL2400PT (9H.L4RLB.SBE) černý - Vyšší úroveň komfortu a prod
               

 

Návod k použití Monitor BENQ BL2400PT (9H.L4RLB.SBE) černý

Český návod k použití Monitor BENQ BL2400PT (9H.L4RLB.SBE) černý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Monitor BENQ BL2400PT (9H.L4RLB.SBE) černý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Monitor BENQ BL2400PT (9H.L4RLB.SBE) černý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce BENQ. Přečtěte si také diskuzi k Monitor BENQ BL2400PT (9H.L4RLB.SBE) černý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Monitor BENQ BL2400PT (9H.L4RLB.SBE) černý
Český návod BENQ k použití výrobku Monitor BENQ BL2400PT (9H.L4RLB.SBE) černý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku BENQ
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis BENQ
6) Značka: BENQ
7) EAN kód: 4718755023835
Návod k použití Monitor BENQ BL2400PT (9H.L4RLB.SBE) černý

Jste-li majitelem Monitor BENQ BL2400PT (9H.L4RLB.SBE) černý od BENQ a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Monitor BENQ BL2400PT (9H.L4RLB.SBE) černý -
Vyšší úroveň komfortu a produktivity
Ať už z hlediska ergonomického designu pro komfort při práci, efektivity vynaložených nákladů, ekologické šetrnosti pro ochranu životního prostředí nebo dokonalejší zábavy díky skvělým zobrazovacím technologiím, BL2400PT je dokonalé obchodní řešení pro uspokojení vašich každodenních potřeb.

Největší odborník na LED monitory v celosvětovém měřítku
BenQ ? světová jednička v oblasti LED monitorů ? nabízí své špičkové řešení pro uspokojení Vašich obchodních potřeb se zaměřením na 4 oblasti (4E) - - Ergonomie, Úspornost, Ekologie a Zábava.

Ergonomický
Komfort, který pracovníci kanceláři potřebují pro zvýšení produktivity a efektivity práce
V dnešním digitálním světě je pro pracovníky kanceláří celodenní práce s počítači již součástí každodenní rutiny. Slovo ?rutina? však neznamená ?normální? nebo ?zdravý?. Dlouhotrvající používání počítače na nesprávně navrženém pracovišti se projevuje pálením očí, ztuhlostí krku nebo ramen a bolestmi zad ? což jsou stavy, které mohou mít vážné zdravotní následky a které ovlivňují rovněž kvalitu, produktivitu a efektivitu práce. Monitory BenQ BL2400PT jsou navrženy s ohledem na ergonomii práce s počítačem pro ochranu zdraví pracovníků kanceláří a zvýšení jejich produktivity. A výsledek? Naprosto spokojení klienti ? a Váš pohodlný náskok před konkurencí.

Mimořádně flexibilní výškově nastavitelný systém (HAS)
Upravte výšku, naklonění, otočení (pivot), zdvih a natočení každého monitoru pro perfektní uspokojení potřeb jednotlivých uživatelů! Mimořádně flexibilní výškově nastavitelný systém BenQ (HAS) umožňuje rozsáhlé nastavení monitoru, aby se pracovníci kanceláří všech typů postav cítili pohodlně a aby byl produkt nastaven s ohledem na dané prostředí.

Automatický senzor pro ochranu zraku
Nadměrně jasná nebo tmavá obrazovka monitoru zatěžuje oči. Tato funkce po celý den automaticky detekuje úroveň okolního osvětlení a nastavuje jas monitoru na nejoptimálnější úroveň z hlediska jasnosti a pohodlí ? účinně tak snižuje únavu očí, takže dochází ke zvýšení účinnosti a přesnosti práce!

Antireflexní displej
Oslňující panel ? ať už je příčinou přímé nebo odražené světlo ? představuje pro pracovníky kanceláří problém, protože znemožňuje sledování jasného obrazu a způsobuje únavu jejich zraku. LED monitory BenQ BL2400PT jsou vybaveny antireflexním displejem s matným povrchem, který omezuje rušivé odrazy na minimum, takže pracovníci se mohou věnovat svým úkolům se zvýšenou produktivitou ? aniž by při tom museli šilhat!

Nepřetržitý inteligentní generátor připomínek
Při sledování obrazovky počítače lidé mrkají 5-10 krát za minutu méně, než je pro jejich oči potřebné ? po delší době je pak důsledkem únava zraku a sucho v ústech. Z tohoto důvodu byl zaveden inteligentní systém připomínek pro diskrétní připomenutí, že si pracovníci kanceláře mají v přednastavených intervalech 20, 40, 60 a 100 minut udělat přestávku, aby zůstali v nejlepší fyzické kondici. Tento systém byl vytvořen na základě odborníky doporučovaného pravidla ?20/20/20?, které pomáhá pracovníkům kanceláří relaxovat a znovu nabýt pozornosti.

Pravidlo 20/20/20
Každých 20 minut se podívejte na místo vzdálené 20 stop (přibližně 6 m) a 20krát mrkněte. Pro zlepšení výsledků se rovněž doporučuje, aby se pracovníci v kanceláři dívali na nerozptylující barevně neutrální stěnu.

Úsporný
Strategie snižování nákladů pro zachování náskoku Vašich klientů před konkurencí
Každá ušetřená koruna je vydělaná koruna! S přihlédnutím ke každodenním provozním nákladům na technické vybavení, jeho opravy a údržbu, které ovlivňují obchodní výnosy vašich klientů, se může propracovaná strategie snižování nákladů podobná té, kterou nabízí BenQ BL2400PT dostat do popředí zájmu klientů hledajících prostředky pro uspokojení svých obchodních potřeb!

Energeticky úsporný a šetřící náklady
BenQ BL2400PT využívá nejnovější technologii LED podsvícení umožňující snížit roční spotřebu energie o 33 % ? díky tomu ušetří Vaši klienti na nákladech doslova jmění. LED podsvícení je rovněž známé svou dlouhou životností a stabilní kvalitou v oblasti jasu a prezentace barev ? což znamená delší dobu použitelnosti pro Vaše obchodní řešení.

Senzor úsporného režimu pro snížení nákladů na elektrickou energii
Zaměstnanci v kancelářích tráví v průměru přibližně 20 % své pracovní doby mimo počítače ? často je ani nevypnou. Tato funkce automaticky přepíná monitor do úsporného režimu vždy, když uživatelé odejdou od svých stolů a po jejich návratu je přepíná zpět do normálního režimu ? tím efektivně šetří nezanedbatelné množství energie a financí, které by se jinak projevilo na měsíčních účtech za elektrickou energii.

Vestavěné reproduktory
Společnost BenQ doplnila produkt BL2400PT vestavěnými reproduktory pro zvýšení atraktivity Vašich obchodních řešení! Díky tomu, že nemusí kupovat samostatné zvukové systémy, ušetří Vaši zákazníci další finance!

Bezproblémová DP konektivita
BL2400PT je navržen pro bezproblémovou DP konektivitu, která umožňuje připojení prakticky jakéhokoli vstupního zařízení ? aniž by bylo nutno prohlašovat stávající zařízení Vašich zákazníků za zastaralé.

Šetrný k životnímu prostředí
Certifikované ekologické technologie pro ochranu životního prostředí a skvělou pověst Vašich obchodních řešení!
Pomozte svým klientům vybudovat jejich firmy, stejně jako reputaci, pomocí produktu BenQ BL2400PT ! Tyto monitory globálně uznávané v komunitě ochránců přírody znamenají dobrou reputaci zákazníků i ochranu přírody na Zemi!

LED podsvícení pro čistější svět
S ohledem na zhoršování situace v oblasti globálního oteplování je otázka úspory energie a zamezení znečišťování životního prostředí firmami stále významnější. BenQ BL2400PT využívá úsporný panel s LED podsvícením, který neobsahuje rtuť, pro snížení množství škodlivých emisí CO2 při současném zvýšení jasu a životnosti displeje ? díky tomu jsou vzácné vodní zdroje během výroby a recyklace chráněny před znečištěním
Vliv omezení plýtvání energií na životní prostředí
Ve většině firem může být sledování hospodaření s elektrickou energií poměrně velkým problémem ? zejména pokud jde o upozorňování, aby pracovníci vypínali po skončení práce své počítače. Díky senzoru úsporného režimu omezí Vaši zákazníci plýtvání energií a tím sníží emise CO2, aniž by museli vynakládat nějaké úsilí ? přispějí tak svým dílem k ochraně životního prostředí na Zemi!

Recyklovatelné plastové materiály
Monitory BenQ BL2400PT vyrobené s ohledem na minimalizaci množství odpadu a znečištění životního prostředí neobsahují žádný povlak a jsou 100% recyklovatelné ? 65 % rámu monitoru je vyrobeno z recyklovaných plastů.

Ekologičtější obal
BenQ BL2400PT je dodáván s mimořádně ekologickým obalem pro snadnější recyklaci. Žádný z obalových materiálů neobsahuje EPS ? všechny druhy PVC nebo pěnových plastů byly nahrazeny recyklovatelnými papírovými polštářky. Kromě toho se pro 80 % obalů používá recyklovaný papír, abychom chránili naše lesy.

Uživatelsky příjemný
Tajemství obchodního úspěchu: Příjemné pracovní prostředí znamená spokojené zaměstnance!
Na spokojenosti záleží! Pouze velmi příjemné pracovní prostředí může znamenat šťastné a produktivní zaměstnance v kancelářích! BL2400PT zkonstruovaný tak, aby mohl nabídnout skvělé vizuální zobrazení Full HD na velkých LED displejích s živými barvami, nabízí příjemné vlastnosti, kterými se může pochlubit pouze značka BenQ!

178° Širokoúhlé zobrazení
Monitory BenQ řady BL jsou vybaveny VA LED panely, které poskytují zaměstnancům kanceláří mimořádně široké pozorovací úhly 178°/178° zleva, zprava, seshora a zdola ? se skutečně autentickými barvami, hlubší černou, vyšším kontrastem a ostřejším obrazem.

Obrazová dokonalost Full HD 16:9
Jde o nejnovější formáty videa a obrazu s vysokým rozlišením! Při rozlišení Full HD 1080p a poměru stran 16:9 si mohou pracovníci kanceláří vychutnávat novou jasnost obrazu s bohatšími a realističtějšími barvami, dokonce v i těch nejjemnějších detailech.

Velký a pohodlný 24?W displej
Práce s malou obrazovkou monitoru může být značně nepohodlná! BL2400PT nabízí 24? širokoúhlé formáty, díky kterým se obrázky, dokumenty a videa zobrazují doslova ?radost pohledět?!

LED Naprosto dokonalé barvy LED monitorů
Panely s LED podsvícením jsou vždy připraveny k použití! Už žádné čekání na zahřívání obrazovek pro dosažení plného jasu a sledování skvělé prezentace barev!

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Monitor BENQ BL2400PT (9H.L4RLB.SBE) černý - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Monitor BENQ BL2400PT (9H.L4RLB.SBE) černý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> Archos
> ONTARIO
> L´OREAL PARIS
> CHARRIOL
> AVON
> KINGSTON
> DICKIE
> Rulyt
> TROPICAL MARINE
> COWON
> APC
> BOUCHERON
> ACER
> TOUS
> PERSIL
> Geoffrey Beene
> HORTUS
> LOCK&LOCK
> EPEE
> FORESTINA
> NIKKO
> UNIOS PHARMA
> THRUSTMASTER
> ANF
> KAARSGAREN
> Česká soda
> Garant
> PAL ZILERI
> ZOO BOX
> TRANSCEND
> CHANEL
> LAVERA
> CANADIEN
> Emsa
> OPENTEL

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml